E r k e kbizede yorum yapar mısınz arkdslr 14+2 haftalıgz
Ay bu dr lara hastayım 9 haftalikken ne bilmis kızı erkegi ya 12 haftalikken gelişiyor bebeğin cinsel organial şimdi ayikla pirincin taşını 12 haftalik olana kadar kiz bebek hayali kurdun kesin.
Resmine baktim ama anlamadim canim @ladeynaa sende bakrmisin? Canim
Ee cinsiyetini gostermedimi dr a gitmedinmi?3 aylık oldu bebeğim
Gittiğimde 13 haftalikti cikinti var ama kız la erkek bebek ayni oluyo bu haftada dedi bir sonraki randevum 30 ekimde burda çok geç randevu veriyolarEe cinsiyetini gostermedimi dr a gitmedinmi?
Ay inşallah öyledir bu güzel günde allahım dualarimizi kabul etsin herkesin gönlüne göre versinErkek gibi ama emin olamadım
Canim o cikinti varsa erkektir dün benimkinde hic cikinti yoktu bebek bacaginin yarisina kadar acti dumduz du dr kiz diyemem ama dedi erkek olsa da görünürdu mutlaka dedi ve bebegim 12 haftalik eger cikinti varsa erkektir yani. 13. Haftada cikinti falan olmuyo 4 biyutluda gördüm bebegimi o yüzden rahat olGittiğimde 13 haftalikti cikinti var ama kız la erkek bebek ayni oluyo bu haftada dedi bir sonraki randevum 30 ekimde burda çok geç randevu veriyolar
Ayy hemde cikinti o kadar büyüktü ki yani pipiye çok benziyo du ama paralel duruyodu bende acaba kız mi diye düşündüm senin bebegin kaç haftalikCanim o cikinti varsa erkektir dün benimkinde hic cikinti yoktu bebek bacaginin yarisina kadar acti dumduz du dr kiz diyemem ama dedi erkek olsa da görünürdu mutlaka dedi ve bebegim 12 haftalik eger cikinti varsa erkektir yani. 13. Haftada cikinti falan olmuyo 4 biyutluda gördüm bebegimi o yüzden rahat ol
Özelden sana 4 boyutlu resmini aticam bi bak. Ben daha yeni 3 aylik oldumAyy hemde cikinti o kadar büyüktü ki yani pipiye çok benziyo du ama paralel duruyodu bende acaba kız mi diye düşündüm senin bebegin kaç haftalik
Burda cnm
Bana da yorum yaparmisinGöruntu cok net degil ama erkek diyorum
@ladeynaa bana da bakarmisin...@orkdm bakti kiz dedi.....kafam karisik bi doktor kiz dedi. birisi erkek dedi..
Teşekkür ederim.....bakalim ne cikacak.....9 gun sonra belli olurIlk fotoya bakarak
E r k e k
Diyorum
Teşekkür ederim.....bakalim ne cikacak.....9 gun sonra belli olur
Aynen saglikli hayırlı evlat olsunda....tabi gönlümden de kız gecmiyo degil haniHayırlısı ne ise o olsun inş
Bekliyoruz sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?