Hayirlisi artik saglikli olsunlardaE r k e k. bu erkeeek :)
16. Haftada kaybolmuyomuydu o cikinti benimkinde de var 13. Haftada ama kiza benzetti doktorCanim o cikinti varsa erkektir dün benimkinde hic cikinti yoktu bebek bacaginin yarisina kadar acti dumduz du dr kiz diyemem ama dedi erkek olsa da görünürdu mutlaka dedi ve bebegim 12 haftalik eger cikinti varsa erkektir yani. 13. Haftada cikinti falan olmuyo 4 biyutluda gördüm bebegimi o yüzden rahat ol
Yooo 3. BebeğimEvet canım bacak arasında bişey yok gibi senin ilk bebegin mi
O çıkınti var ama gobek kordonu dedi dr 4 boyutluda bizzat kendim gördüm bacak arasinda bisey yok kapatsa bile düz16. Haftada kaybolmuyomuydu o cikinti benimkinde de var 13. Haftada ama kiza benzetti doktor
Cikinti cok buyuk nub paralel ama cikinti resmen pipi Allah gonlune gore versin.Bak buda cikintinin olduğu resim
Bu bebek erkek işte ayan beyan yatmış gosteriyo pipiyi nesine kiz dedi bunun drBak buda cikintinin olduğu resim
Amin canım sagol herkese gönlündekini versin yüce Rabbim sen resmi gördün değilmiCikinti cok buyuk nub paralel ama cikinti resmen pipi Allah gonlune gore versin.
Bu e r k e kBak buda cikintinin olduğu resim
Saglikli olsun insOrkd ve ladeynaa çok tşk ederim gönlümden geçen de erkek inş hayırlı ve sağlıklı olur
3. Kiziniz hayirli olsun :))Orkd
Ayy cok sevindim. Erkek istiyodunuz zaten. Allah kucaginiza almayi nasip etsinKizlar biraz evvel doktordan gelidim, 3cu bebegimiz erkekmisHaber edeyim dedim
Kac haftalik suan sizin ki acaba kiz denilen resme baktimda simdi o bebek erkekse burda kiz denilen butun bebeklerin erkek olma ihtimali cok yuksek hem duz hemde 3 cizgi hepsi var teoriyi curutecek cinsten:)Kizlar biraz evvel doktordan gelidim, 3cu bebegimiz erkekmisHaber edeyim dedim
Ay canım çok sevindim senin adına inş bende böyle güzel bir haber alırımKizlar biraz evvel doktordan gelidim, 3cu bebegimiz erkekmisHaber edeyim dedim
Ayy inş daha randevuma 35 gün var offf çok uzunBu e r k e k
Banada at merak ettimÖzelden sana 4 boyutlu resmini aticam bi bak. Ben daha yeni 3 aylik oldum
eğer annenizin ilk çocuğu ablanızsa düşük doğum vs yoksa tabi (onlarda etkiliyor çünkü )evet yüksekBenim ablam var simdi kiz olma ihtimali daha mi yuksek....bi tane oglusum var......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?