dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Orkd ve ladeynaa çok tşk ederim gönlümden geçen de erkek inş hayırlı ve sağlıklı olur

16. Haftada kaybolmuyomuydu o cikinti benimkinde de var 13. Haftada ama kiza benzetti doktor

Kizlar biraz evvel doktordan gelidim, 3cu bebegimiz erkekmis Haber edeyim dedim
Kac haftalik suan sizin ki acaba kiz denilen resme baktimda simdi o bebek erkekse burda kiz denilen butun bebeklerin erkek olma ihtimali cok yuksek hem duz hemde 3 cizgi hepsi var teoriyi curutecek cinsten:)

Arkadaslar bende tekrardan yorum alabilirmiyim. Burda 13+6 haftalik. Simdiye kadar erkek hissediyodum. Doktorum kesin erkek oldugunu soyledikten sonra nedense kiz hissetmeye basladim.aslinda cikintiyida gozumle gordum. Burda cinsiyet yanilmalari olan konuyu okuduktan sonra kafam karisti acaba erkekmi kizmi diye ama kesin konustu doktorum
ben simdi 2 foto yuklicem. Ikiside ayni foto birini yan cevirip cektim daha belli oluyo ordan. Yorumlarsaniz sevinirim ozellikle Orkd @LadeyNa tabi dogerlerinde fikirlerine acigim.

Özelden sana 4 boyutlu resmini aticam bi bak. Ben daha yeni 3 aylik oldum
Banada at merak ettim
Benim ablam var simdi kiz olma ihtimali daha mi yuksek....bi tane oglusum var......
eğer annenizin ilk çocuğu ablanızsa düşük doğum vs yoksa tabi (onlarda etkiliyor çünkü )evet yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…