Aslinda kendi doktorum oyle dedi kız diye....ama bigun mecburen baska bi doktora gitmek zorunda kaldim o da erkek gibi dedi bakalim nolcak yarin belli olur doktora gidicem çünkü....Canim keseyi bilmem de nub kiz gibiyse kiz olabilir cunku belirleyici bisey nub. Cok nadir erkek cikintisi normalden az olabiliyormus yada erkek gibi cikintisi meger kiz kabarik oluyormus ama nadiren tabi. Ama yanilma pek olmuyor nub gorununce. Ben anlamam ama gorunce oglusumu dedim erkek bu:) Insallah siz de emin olursunuz doktor gorunce soyler aslinda ama bekliyodur kesinlesmesini
Erkek gibi bacaklarini kapatmis ta olabilir kac aylık burda ?Bu ultrason geçen ay çekilmişti Cumartesi doktora gidicem ama bir teyzeleri baksın bakalım ne diyecekler :))
Kızlar 10+3 haftalığız az önce doktordan geldim tahmin istedim henüz tahmin yapamam 2 hafta sonra belki dedi ikili testte bakarız dedi.. Usg fotosunu ekliyorum ne olur yorum yapın aslında hiç önemli değil cinsiyet falan ama işte kızım yada oğlum diye hayal kurcam :) tahmin bekliyoruz :)
E r k e kmerhaba arkadaşlar :) doktorum çok garantici olduğu için tahmin bile yapmadı önümüzdeki ay belli olur dedi.12+3 üz sizce kız mı erkek mi geliyor?
Burda 3 ayını doldurmuştu doktor erkek Dedi ama oğlumda da ilk kız Demişti 5,5 Ayda erkek olduğunu öğrenmiştimErkek gibi bacaklarini kapatmis ta olabilir kac aylık burda ?
E r k e kKızlar selam, BeniM kuzu da 11 hafta 4 günlük. Cinsiyet tahmini de bulunabilir misiniz bana da :) Eki Görüntüle 1644935 Eki Görüntüle 1644936
Teşekkürler ama çıkıntısını görebildiniz miE r k e k
Bu bebek kizKızlar selam, BeniM kuzu da 11 hafta 4 günlük. Cinsiyet tahmini de bulunabilir misiniz bana da :) Eki Görüntüle 1644935 Eki Görüntüle 1644936
Bu bebek kiz
E r k e k
canım ya keseden nasıl anlaşılıyo cinsiyet....Bu bebek kiz
canım ya hani birisine keseye göre diye yazmışsın ya bende buldum şimdi ilk resimleri bana da bakarmısın...Bu bebek kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?