Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence de erkek gibi duruyo arkdşm hayırlısı öncelikle benm bebişime yorum yokkkızlar bnde 13+3 haftalığım bugun kontrole gıttım doktor erkek gibi dedi ama net bişe sölemedi cinsiyet farketmıo ama çok ta merak edıorum sızce erkekmi tecrubelerınızden yola çıkarak cvp verırmısınzEki Görüntüle 1219422
tşk cnm senınkıde erkek gıbı duruyo erkekler daha çabuk gelişirmiş başıda buyuk duruyo erkek gıbıbence de erkek gibi duruyo arkdşm hayırlısı öncelikle benm bebişime yorum yokk![]()
bilmiyorum ki erkek olmasını istiyorum aslında 2 kızım var kontrolde kendi dr. yoktu başka dr. baktı ama cok ilgilenerek bakmadı.kalktıktan sonr cok ısrar edince kız gibi dedi sadece belli deği ama pek dedi.hyırlısı artık.çok merak edyorum kendi druma gitsem bir an önce öğnsem.12+3 tü o zaman.tşk cnm senınkıde erkek gıbı duruyo erkekler daha çabuk gelişirmiş başıda buyuk duruyo erkek gıbı
ama o nub mudur nedir seninkinde bariz görünyo ben bile gördüm yanitşk cnm senınkıde erkek gıbı duruyo erkekler daha çabuk gelişirmiş başıda buyuk duruyo erkek gıbı
bılmıorum kı bnde kendıkıme yorum yapmdm hayırlısı Allahtan cnm kız da olsa unutma kız evlt gıbısı yoktr ama ben erkek sezdm gerçkten öğrenr öğrenmz banda söle :89ama o nub mudur nedir seninkinde bariz görünyo ben bile gördüm yani![]()
tbılmıorum kı bnde kendıkıme yorum yapmdm hayırlısı Allahtan cnm kız da olsa unutma kız evlt gıbısı yoktr ama ben erkek sezdm gerçkten öğrenr öğrenmz banda söle :89