• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

bizim bebişin cinsiyeti hakkında fikir alablrmıyım arkadaşlar lütfen yorum bekliyorum özellikle orkide arkadaşım 11+3 bu arada

Eklentiler

• ufk.y.webp
    ufk.y.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 127
Sanırım henuz erken ama belki bi fikri olan vardir cinsiyet ile ilgili:) 9+2 günlükuz daha:))
20140816_113027.webp

Arkadaslar, anlayan bana da bir tahmin yapabilir mı lütfen, burada 11+4 bebeğim. Ben hic anlayamıyorum Nuh teorisini ama artık cok ta merak etmeye başladım, lütfen yardım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 122
benim bıdık göstermiyor ya çok nazlı bacaklarını uzatıyor topluyor, açmıyor sıpa :KK51:doktor gördü ama söylemem diye tutturdu 2 hafta sonra tahlillerim var o zaman bakarız tekrar dedi.bende bir şey gördüm ama ilk kez gördüğüm için benzetemedm ki :-) yanyana iki çizgi vardı ortasında da nokta o_O bilemedm

benim bıdık göstermiyor ya çok nazlı bacaklarını uzatıyor topluyor, açmıyor sıpa :KK51:doktor gördü ama söylemem diye tutturdu 2 hafta sonra tahlillerim var o zaman bakarız tekrar dedi.bende bir şey gördüm ama ilk kez gördüğüm için benzetemedm ki :-) yanyana iki çizgi vardı ortasında da nokta o_O bilemedm

Zeynep hoca nerelerdeki yorumlarını alsak ben 11*3 demişim bu fotomuz 12*3 haftalık arkadaşlar sizce ne bizim ufaklık

kızlar bnde 13+3 haftalığım bugun kontrole gıttım doktor erkek gibi dedi ama net bişe sölemedi cinsiyet farketmıo ama çok ta merak edıorum sızce erkekmi tecrubelerınızden yola çıkarak cvp verırmısınz

Eklentiler

• 10583229_1463167500605906_821353965_n.webp
    10583229_1463167500605906_821353965_n.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 1.413
kızlar bnde 13+3 haftalığım bugun kontrole gıttım doktor erkek gibi dedi ama net bişe sölemedi cinsiyet farketmıo ama çok ta merak edıorum sızce erkekmi tecrubelerınızden yola çıkarak cvp verırmısınzEki Görüntüle 1219422

kızlar bnde 13+3 haftalığım bugun kontrole gıttım doktor erkek gibi dedi ama net bişe sölemedi cinsiyet farketmıo ama çok ta merak edıorum sızce erkekmi tecrubelerınızden yola çıkarak cvp verırmısınzEki Görüntüle 1219422
bence de erkek gibi duruyo arkdşm hayırlısı öncelikle benm bebişime yorum yokk:KK43:

tşk cnm senınkıde erkek gıbı duruyo erkekler daha çabuk gelişirmiş başıda buyuk duruyo erkek gıbı
bilmiyorum ki erkek olmasını istiyorum aslında 2 kızım var kontrolde kendi dr. yoktu başka dr. baktı ama cok ilgilenerek bakmadı.kalktıktan sonr cok ısrar edince kız gibi dedi sadece belli deği ama pek dedi.hyırlısı artık.çok merak edyorum kendi druma gitsem bir an önce öğnsem.12+3 tü o zaman.

Bende bi tahmin alabilir miyim ? :) ben bakıp bakıp göremeyen biri olarak hiç birşey anlamadım ama anlayıp yorumlayan olursa cok sevinirim :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    242,8 KB · Görüntüleme: 185
bılmıorum kı bnde kendıkıme yorum yapmdm hayırlısı Allahtan cnm kız da olsa unutma kız evlt gıbısı yoktr ama ben erkek sezdm gerçkten öğrenr öğrenmz banda söle :89
t

tabiki kzıda bir oğluda öncelikle sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olsun inş. Rabbim hakkımızda neyi uygun görüyorsa onu yasarız.öğrenince yazarım:KK48:

Back
X