- 29 Ocak 2013
- 64
- 12
- 28
Kızlar merhaba benim bebeğime de yorum yapar mısınız? Ve face te grup varsa bende katılmak isterim yaaa ismi varmı? Benim bebeğim burda 12+1 doktorun tahmini var ama 16 haftada söyleyeceğim dedi bide siz bakın lütfenn :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana kiz gibi geldi nedense orkidemin dediklerinden yola cikarakKızlar merhaba benim bebeğime de yorum yapar mısınız? Ve face te grup varsa bende katılmak isterim yaaa ismi varmı? Benim bebeğim burda 12+1 doktorun tahmini var ama 16 haftada söyleyeceğim dedi bide siz bakın lütfenn :)
Bana kiz gibi geldi nedense orkidemin dediklerinden yola cikarak
Yorumun için teşekkürler :)
Kız mııı bana erkek gibi geldi doktorda erkek olabilir ama kesin değil dedi :)
Yaaa başkalarıda bakabilir mi lütfenn çok merak ediyorummn
umarim yanilmisimdir gonlune gore olsun hersey insallah Erkek istiosun anladigimkadariyla
Aynen bende oyleyim coook sabirsizim ya mavi ya pembe almak istiyorum ortasina gidipalamiyorum bisey saglikla gelsin anasinin kuzusu yeterki insallahFarketmez kız erkek ama ben alışveriş yapmak istiyorum ve de gelstık oğlum yada kızım diye sevmek istiyorum :)
Ya facede ne diye aratacam bulamadim maalesef grubu nub teorisi die girdim rica etsem soyleyebilirmisin face deki grub isimleriniben göremiyorum faceden gruba sorayım mı tecrübeliler çok orda hatta orkidem bile var
Aynen bende oyleyim coook sabirsizim ya mavi ya pembe almak istiyorum ortasina gidipalamiyorum bisey saglikla gelsin anasinin kuzusu yeterki insallah![]()
Ben de pek anlamıyorum ama sankı erkek gibi geldi öğrenınce yazarsanız sevinirimFarketmez kız erkek ama ben alışveriş yapmak istiyorum ve de onu artık oğlum yada kızım diye sevmek istiyorum :)
Amin hayirlisiyla insaallah saglikli olsun meleklerimiz inan ben oglum olsa kucuk adam gibi giydirmek istiyorum kiz olursada kucuk hanefendi kokos kokos suslu pusluistee boyle ne diyelim kismet insaallah aksam bende atarim bebisimizin fotosunu
![]()
Ben de pek anlamıyorum ama sankı erkek gibi geldi öğrenınce yazarsanız sevinirim
Rabbım sağlıklıca kucağınıza almak nasip etsin
Evet ama güzel bekleyiş sağlıklı olsun da bıraz gec alırsın cicileriAmin inşallah teşekkür ederim yorumun için 3 hafta sonra yazabilirim ancakbeklemek çok zorrr
Gecen sali ordaydim 12+5 haftaliktik o zaman soylemedi belli olmuyo dedi 16haftayi beklicem galiba ogrenmek icin dogal olarak bende sabirsizlaniyorum gerci bugun ogleden sonra 2li icin sonuclari gosyerecem dr ma bide muayenee olacam eminim gene soylemezaynen bende :) hayırlısı olsun canımm sende at bakalım neymiş bebişşş :) belki söyler doktor sana
Gecen sali ordaydim 12+5 haftaliktik o zaman soylemedi belli olmuyo dedi 16haftayi beklicem galiba ogrenmek icin dogal olarak bende sabirsizlaniyorum gerci bugun ogleden sonra 2li icin sonuclari gosyerecem dr ma bide muayenee olacam eminim gene soylemez![]()
bence erkek canım o çıkıntı eğer nubsa yukarı bakıyorKızlar merhaba benim bebeğime de yorum yapar mısınız? Ve face te grup varsa bende katılmak isterim yaaa ismi varmı? Benim bebeğim burda 12+1 doktorun tahmini var ama 16 haftada söyleyeceğim dedi bide siz bakın lütfenn :)
Canim erkek gibi hayurlisiyla kucagina alirsin insaAllah:)Kızlar merhaba benim bebeğime de yorum yapar mısınız? Ve face te grup varsa bende katılmak isterim yaaa ismi varmı? Benim bebeğim burda 12+1 doktorun tahmini var ama 16 haftada söyleyeceğim dedi bide siz bakın lütfenn :)
Sagol canim tesekkur ederim hepimiz icinyok söylemez tahminde etmiyorlar herhalde heveslenmeyelim diye :) hadi bakalım hayırlı sonuçlarınız olsun inşallah
koydum göremediler pozisyonu uygun değil dediler bi kaç kişi kız dediçok iyi olur