• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kızlar merhaba benim bebeğime de yorum yapar mısınız? Ve face te grup varsa bende katılmak isterim yaaa ismi varmı? Benim bebeğim burda 12+1 doktorun tahmini var ama 16 haftada söyleyeceğim dedi bide siz bakın lütfenn :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 134
  • image.webp
    image.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 146
Kızlar merhaba benim bebeğime de yorum yapar mısınız? Ve face te grup varsa bende katılmak isterim yaaa ismi varmı? Benim bebeğim burda 12+1 doktorun tahmini var ama 16 haftada söyleyeceğim dedi bide siz bakın lütfenn :)
Bana kiz gibi geldi nedense orkidemin dediklerinden yola cikarak

Ben de yarin ogrenir foto koyarim ins

Bana kiz gibi geldi nedense orkidemin dediklerinden yola cikarak

Yorumun için teşekkürler :)

Kız mııı bana erkek gibi geldi doktorda erkek olabilir ama kesin değil dedi :)

Yaaa başkalarıda bakabilir mi lütfenn çok merak ediyorummn

Yorumun için teşekkürler :)

Kız mııı bana erkek gibi geldi doktorda erkek olabilir ama kesin değil dedi :)

Yaaa başkalarıda bakabilir mi lütfenn çok merak ediyorummn
:D umarim yanilmisimdir gonlune gore olsun hersey insallah Erkek istiosun anladigimkadariyla

Farketmez kız erkek ama ben alışveriş yapmak istiyorum ve de gelstık oğlum yada kızım diye sevmek istiyorum :)
Aynen bende oyleyim coook sabirsizim ya mavi ya pembe almak istiyorum ortasina gidipalamiyorum bisey saglikla gelsin anasinin kuzusu yeterki insallah:KK46::nazar::KK46::nazar::KK46::KK36::KK36::KK36:

Aynen bende oyleyim coook sabirsizim ya mavi ya pembe almak istiyorum ortasina gidipalamiyorum bisey saglikla gelsin anasinin kuzusu yeterki insallah:KK46::nazar::KK46::nazar::KK46::KK36::KK36::KK36:

Ayy evet evet aynen bende orta renk bişey bakasım gelmiyor hani insan ne bileyim yakıştırarak almak istiyor kızıma şu bu yada oğluma şu bu falan ne bileyim değişikmiş yaa :)) İnşallah sağlıklı olsun bebişlerimiz :)

Amin hayirlisiyla insaallah saglikli olsun meleklerimiz inan ben oglum olsa kucuk adam gibi giydirmek istiyorum kiz olursada kucuk hanefendi kokos kokos suslu puslu :KK37: istee boyle ne diyelim kismet insaallah aksam bende atarim bebisimizin fotosunu :KK6:

Amin hayirlisiyla insaallah saglikli olsun meleklerimiz inan ben oglum olsa kucuk adam gibi giydirmek istiyorum kiz olursada kucuk hanefendi kokos kokos suslu puslu :KK37: istee boyle ne diyelim kismet insaallah aksam bende atarim bebisimizin fotosunu :KK6:

aynen bende :) hayırlısı olsun canımm sende at bakalım neymiş bebişşş :) belki söyler doktor sana

aynen bende :) hayırlısı olsun canımm sende at bakalım neymiş bebişşş :) belki söyler doktor sana
Gecen sali ordaydim 12+5 haftaliktik o zaman soylemedi belli olmuyo dedi 16haftayi beklicem galiba ogrenmek icin dogal olarak bende sabirsizlaniyorum gerci bugun ogleden sonra 2li icin sonuclari gosyerecem dr ma bide muayenee olacam eminim gene soylemez :KK42:

Gecen sali ordaydim 12+5 haftaliktik o zaman soylemedi belli olmuyo dedi 16haftayi beklicem galiba ogrenmek icin dogal olarak bende sabirsizlaniyorum gerci bugun ogleden sonra 2li icin sonuclari gosyerecem dr ma bide muayenee olacam eminim gene soylemez :KK42:

yok söylemez tahminde etmiyorlar herhalde heveslenmeyelim diye :) hadi bakalım hayırlı sonuçlarınız olsun inşallah

bence erkek canım o çıkıntı eğer nubsa yukarı bakıyor

Canim erkek gibi hayurlisiyla kucagina alirsin insaAllah:)

Back
X