- 18 Şubat 2015
- 1.857
- 537
- 123
- 34
Ay kiz sana iki kere yazdim karisti bence kiz seninki doktor neyr benzetti ?Erkek gibi ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kiz sana iki kere yazdim karisti bence kiz seninki doktor neyr benzetti ?Erkek gibi ..
Erkek gibi canim..Tatlı teyzoslar benim bebegiminde cinsiyeti hakkinda yorum yapar misiniz? 2. Bebegim Eki Görüntüle 1447578
Canim ya seninki cok net deill belku azra bilir seninkini ? Sen ne istiyorsun ?Arkadaşlar biz de 11+2 yiz
Bana da bakarmisin iz lütfen
Bir erkek biri kiZ diyo cnm yaAy kiz sana iki kere yazdim karisti bence kiz seninki doktor neyr benzetti ?
Ilk bebeğim kız canimCanim ya seninki cok net deill belku azra bilir seninkini ? Sen ne istiyorsun ?
Ayyyyy insallah mervecim.bir tane kizim var bir tane de oglum olursa kurban oldugum Allahdan hepimize saglik sihhat hayirli evlat diliyorumErkek gibi canim..
Erkek benceEki Görüntüle 1443709 Banada bi tahmin hanımlar
Kiz bu erkek :) kac haftaluk ??Eki Görüntüle 1443709 Banada bi tahmin hanımlar
Erkek erkekKizlar sizce bu pipimi ? Bacak arasi resmi baska bisey olabilir mi ? Azraaaaa
Canom resmi bidaha koyarmusin ? Bende tam 16 haftaya bugum girdim. O bacak arasi fotosubi ablanin o pipimi yorumlarinizi merakettiim. Valla benimki haftaya kaldi geneMerve pamuk bende 18.hafta dayım benim doktor da hala kız gibi erkek gibi diyor son ultrason 807 sayfada 17+1 aynımi yorum yap sen.birde bacak arası olan resim yenimi
Tmm merakla bekliyoruz :) sen ne istiyorsun ama buyuk ihtimal erkek.resimdeyken 14 haftalıktı.şimdide 16 haftalık olduk.yarın Dr.gideceğim umarım Söyler bende sizlerle paylaşırım.tşkler
Erkek canım hayırlı olsun
Kizzz...Bu 17+1 yorum bekliyorum.