dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Arkadaşlar bugün doktora gittim % 90 kız dedi bakalım ayrıntılıda ne dicek yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim hep kız dediniz bakalım netleşir inşallah

Cok merak ediyorum bakalım söylerse burda paylascam sölemezse yeni usg fotosunu paylascam yine yorum için bakalım hayırlısı

Merve nerden anladın çok kız istiyorum başka doktora gittim o büyük ihtimal kız dedi kendi doktorum hala 3 te 2 erkek 3 te 1 kız diyor ölecegim meraktan

E="zzmasalzz, post: 39853107, member: 654323"]Merve nerden anladın çok kız istiyorum başka doktora gittim o büyük ihtimal kız dedi kendi doktorum hala 3 te 2 erkek 3 te 1 kız diyor ölecegim meraktan[/QUOTE]
Canim bu topigi cikaran orkide arkadas ilk sayfada aciklamisti kz boyle erkek boyoe diye kiz diye verdigi ornegun seninki aynisi baksana bi ilk sayfaya :))) ne zaman bellu olacak.

Merve nerden anladın çok kız istiyorum başka doktora gittim o büyük ihtimal kız dedi kendi doktorum hala 3 te 2 erkek 3 te 1 kız diyor ölecegim meraktan
Bak canim seninki ayni kizda gosterilen gibu..

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-09-20-23-47.webp
    Screenshot_2015-03-09-20-23-47.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 87
Canim iyi de onlar 11-12-13 haftalar kiz da çıkınti 17.haftada hiç olmaz hamburgere benzer diyor doktor.

Asya canim benim yarin doktor randovum var kesin belli olacak ins. Aksama dogru yazarim sonucu...
mervecim merhaba ne yaptın ben bir kaç gün giremedim forma merak ettim seni yorumları okudum haftaya kaldı demişsin ama sormadan geçemedim ya bu arada ben hala erkek hissediyorum hep sağ tarafımda bi kıpırtı

Back
X