dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

kızlar merhaba bende 12+0 ım.doktor cinsiyeti hakkında yorum yapmadı.acaba bilenler tahmin yapabilir mi?

Eklentiler

• bebişim resim (2).webp
    bebişim resim (2).webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 169
Ne güzelya 12 haftada doktorlar söylüyor ben 16 haftanın içindeyim ama gizliyo bıdık kordonuyla paolcum hangi doktor dedi cinsiyetini Hüseyin beymi onun genel de ilk tahminlri doğru çıkıyo
Yok canım beril hanım dedi. Hüseyin bey cihazimiz dan dolayı 16haftalik olmadan diyemiyorum dedi

Aaa şaşırdım şuan daha önce kız demiştin. Azra da kes kız dedi kafam karıştı şimdi.
Ev3t senin bebiste benim de kafam karisti kiz gibi yatio demistim ama simdide kordonu paralel gene kiz gibi ama nubu net olmasada yukarda gibi kararsjz kaldim. Kac haftalik simdi ??

Kızlar biri 9 haftalik biri 12 haftalık cinsiyet ile dusuncelerinizi yazarsaniz sevinirim...

Eklentiler

• 20150322_122431.webp
    20150322_122431.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 144
  • 20150322_132905.webp
    20150322_132905.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 141
Kızlar biri 9 haftalik biri 12 haftalık cinsiyet ile dusuncelerinizi yazarsaniz seviniri/QUOTE]
Canim 9 haftalik resimde kesenin soluna yakin yani erkek ama 12 haftalik resimdede hic cikinti yok kiz gibu yatiyo .. baska foto yokmu ? Doktor hicmi yorum yaomadi? Son fotoya yorum yaparsam kiz bence...

Valla hiç birşey söylemedi. Gözükmüyor daha belli olmaz 15 16 haftalarda anlaşılır dedi.12 haftalarda öğrenenler cok şanslı.ben de çok baktım ama çıkaramadım bişey.

Diğer foto bu ama hiç belli olmuyor gerçi ben anlamiyorum da pek.

Eklentiler

• 20150322_173507.webp
    20150322_173507.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 106
Bencede erkek...
bu bizim 13 haftalık fotomuz.şimdi 32 haftalığız.hep çeşitli doktorlara gittim 20 haftalıkken %99 kız dediler.diğer doktorlar da sana söylenmiştr zaten cinsiyeti dediler.bana öyle geliyorki tam bakmıyorlar.onlar da kız dedi.ama ben erkek hissediyorum ve kime sorsam erkek dedi bu fotoya ve benm karın yapıma göre.yüzük testinde de erkek çıkıyo.ya bilmiyorum bakalım

Daha belli olmadımı ki senin ??? Kız mi erkek mi epey li zamanda geçmiş. Erkek mi diyorsun canım sende. Kız da deniyor erkek te. Nasıl anliyorsunuz????hangi fotodan anladin.ben bakıyorum bişey goremiyorum. doktora haftaya gitcem daha bişey söylemediler.

Back
X