Canim ne oldu gittinmi doktora kesin kız mi dediCanim seninkinide cok merak ediyorum kutlaka yaz iki oglan vardi demi kiz bekleniyo :) hadi hayirlisi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ne oldu gittinmi doktora kesin kız mi dediCanim seninkinide cok merak ediyorum kutlaka yaz iki oglan vardi demi kiz bekleniyo :) hadi hayirlisi...
Evet şuan hastanedeyim sıramın gelmesini bekliyorum ama çok heycan var sanki ilk bebekgibiCanim seninkinide cok merak ediyorum kutlaka yaz iki oglan vardi demi kiz bekleniyo :) hadi hayirlisi...
%99 erkek canımbakın teyzeleri tahminleri alayım :))
Bariz erkek pipiye bakbakın teyzeleri tahminleri alayım :))
Ayyy ins kiz haberinin aliriz:)Evet şuan hastanedeyim sıramın gelmesini bekliyorum ama çok heycan var sanki ilk bebekgibi
Ay kendi aklima geliyo sen oyle bekluyorum deyince bende nasi heycanla bekliyorum zaman gecmezdi yarin da oyoe bekleyvem :))Evet şuan hastanedeyim sıramın gelmesini bekliyorum ama çok heycan var sanki ilk bebekgibi
Bana erkek gibi geldi baska bi doktora dahami gitsen acaba bakalım o ne diycekGünaydın seker anneler
Az önce ultrasonda n çıktım 13+4
Doktorum cinsiyet kesin değil ama kız gibi dedi sizlerden yorum bekliyorum lütfen ☺☺Eki Görüntüle 1468173
Canım sen daha önceki fotoya da öyle demistinBana erkek gibi geldi baska bi doktora dahami gitsen acaba bakalım o ne diycek
Canim bugun gittim doktoruma cok israr ettim ama soylemedi tahmin bile etmedi onumuzdeki ay soylerim dedi hayirlisi artikÇıkıntı yok nun çizgisi parelel kordonu parelel bu teoriye göre kız olmasi lazım ama benim içimden erkek gecti hayırlısi öğrenince yaz merak ettim
İnşallah allahim nasip etsin sana gebelik haftasi küçük daha yanılma olabiliyor ben baska bi dk daha gorun derim inşallah erkektir tabi önce sağlık benimde oglum var çok çoook güzel bi duyguCanım sen daha önceki fotoya da öyle demistin
Allahım dan o kadar çok istiyorum ki bir oğlum olmasını
Çok istiyorum
Allahım nolursun nasip et
Nubu çizgisini net goremedim erkek gibi geldi baska foto varmiArkadaşlar bize de yorum yapın please :)
Umarım benim annem de burada illa erkek olsun diyen anneler gibi düşünmemiştir.. Vücudunda bir mucize taşıyorsun, her gördüğünde elleri ayaklarının büyüdüğüne incir kadar yer kaplayan miniğin hareket ettiğine şahit oluyorsun.. Belki haketmediğin kadar kutsal bi duyguyla ödüllendiriliyorsun. Bi de erkek kız olsun şımarıklığı yapıyorsun. Rica ederim kız annelerine taşıdıkları canlının DEĞERSİZ OLDUĞUNU düşündürtmeyin.. Bazı Duyguları içinizde yaşayın.
Mervecim bence bu bebiş erkekDecember. Melek . Sebahat kizlar hepiniz bide biz bebise yor yapin kuzenimin bebise bi bakin sizce neyy