dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

O ne testi canim ???
Canin test degil perinatologlar bakiyor 4 boyutlu renkli ultrason mesela parmaklarini sayiyolarlar butun organlarini tek tek inceliyor sonra bana soldan kan akisi daha iyi cocuga genelde saginami solunami ne yat demisti herseyini inceliyor cinsiyetide kesin orda netlessiyor zaten birde bize cd vermisti goruntulerden resimde vermisti oradaki bilgiler cok onemliymis ben hicbir testi yaptirmadim yani ama dopplere girmistim..istanbuldaysan tavsiye edebilecegim bir isim var canim

Kızlar 3 boyutludan tahmin yapabilirseniz çok sevinirim çok tşkler

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    31 KB · Görüntüleme: 109
Ay canım sen daha iyi biliyorsun sanki bu işleri ama.. Valla göremedim yaa :/ Nasıl göremiyor, hiç mi oynamıyor doktor bakarken. Baya da büyümüş maşallah bebişiinn :nazar: Oyy!! Çok da tatlııı :nazar:
Canim ilk iki gidisimde dobmedi ama yatisindan kiza bebzetti simdide dondugu halde goremedim diyo . Ben sanki pipi gordum pipuyi gordum sey yaa ama fotosuna bakincada kiza daha yatkin .... haftaya gene gidece

Canin test degil perinatologlar bakiyor 4 boyutlu renkli ultrason mesela parmaklarini sayiyolarlar butun organlarini tek tek inceliyor sonra bana soldan kan akisi daha iyi cocuga genelde saginami solunami ne yat demisti herseyini inceliyor cinsiyetide kesin orda netlessiyor zaten birde bize cd vermisti goruntulerden resimde vermisti oradaki bilgiler cok onemliymis ben hicbir testi yaptirmadim yani ama dopplere girmistim..istanbuldaysan tavsiye edebilecegim bir isim var canim
Canim ben turkiyede yasamiyorum burdada hic duymadim renkli ultraslnu . Zaten tuekiyede olsam cooktan bilirlerdi turkiyenin doktoru nere buranin doktoru nere.

Canim ilk iki gidisimde dobmedi ama yatisindan kiza bebzetti simdide dondugu halde goremedim diyo . Ben sanki pipi gordum pipuyi gordum sey yaa ama fotosuna bakincada kiza daha yatkin .... haftaya gene gidece
Oyun yapmış sizin minik :) İnşallah haftaya görürsünüz canım.. Nazlı bir kızdır belki de ;)

Canim ben turkiyede yasamiyorum burdada hic duymadim renkli ultraslnu . Zaten tuekiyede olsam cooktan bilirlerdi turkiyenin doktoru nere buranin doktoru nere.
Anladim canim bende sasirdim cok ilgilisin cunku ultrason kagidindan bil anliyorsun umarim kisa zamanda bi netlik kazanir cinsiyeti cunku insan bi zaman sonra biseyler almak istiyor gerci ben oglumda 6. Aydan sonra hazirliklara baslamistim erken davranmakta iyi degil diyorlar ya..insallah kisa zamanda guzel haberlerini aliriz Allah gonlune gore versin canim

Hanımlar benim bebeğimin cinsiyeti ne sizce ??

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 79
Doktorum nubu paralel kıza benziyo dedi ama kesin bişey söylemedi ....çok teşekkür ederim ;)

Back
X