dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Senin bebis belli oldu mu? Senin ki de erkek gibi miydi.bacak arasi foto vardi :KK46:

Canım bir ara erkekti şimdi kız :) büyük ihtimalle kız zaten ama teyit için üç hafta sonra gideceğim bende inşAllah :)

Canım bir ara erkekti şimdi kız :) büyük ihtimalle kız zaten ama teyit için üç hafta sonra gideceğim bende inşAllah :)
Ayyyy benim ilk gebeligim de de boyle ikilem yasamistim insallah bunda yasamam.bi kiz bi erkek dediler. En sonunda kizim oldu.hayirlisi tatlim saglikli olsunlar insallah

Kızlar yazmayı unuttum şimdi sitede gezerken denk geldimde aklıma geldi burda genital nuba göre herkes erkek demişti ama 2 dr da kız dedi inşallah prensesim geliyor rabbimin izni ile.
WP_20150223_005.webp
Buda 12 haftaki hali.

Ayyyy benim ilk gebeligim de de boyle ikilem yasamistim insallah bunda yasamam.bi kiz bi erkek dediler. En sonunda kizim oldu.hayirlisi tatlim saglikli olsunlar insallah

Evet evet en önemlisi sağlıklı olması yoksa evlat evlattır cinsiyeti için sevmiyoruz ki biz onları :):)

Kızlar yazmayı unuttum şimdi sitede gezerken denk geldimde aklıma geldi burda genital nuba göre herkes erkek demişti ama 2 dr da kız dedi inşallah prensesim geliyor rabbimin izni ile.
Eki Görüntüle 1474271
Buda 12 haftaki hali.

Canım hayırlı olsun bu resmine göre mi erkek denmişti?

Canım bebeğin 13 haftalıkmış daha. Allah bebeği korumakla yükümlü meleklere 16. Haftaya kadar bebeğin cinsiyetini bildirmiyormuş. Düşün o zamana kadar Allah'tan başka bilen yok. Şimdi tahmin ediyorlar falan ama bence sen tevekkül ol 16 haftayı doldurmayı bekle.
Ins canım güzel dilekleriniz için çok tsk ediyorum.allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

Benim bildigim

Ilk uc ay 1.5 kg ilk bes ayda 2 bucuk kilodan 5 e normal sonrada ayda 1.5 diye :))
Valla işte ben bunun 3,5 kilosunu aldım :oops: Zaten çok yediğimden almıyorum da, vücut çok müsait, 2 gün canımın istediği gibi yesem, hemen depo ediyor.. Şimdi artık daha dikkat ediyorum. Besinimi alıyorum ama kilo yapan şeyler yememeye dikkat ediyorum. 6. aya kadar en fazla 1-2 kilo daha alsam çok iyi olacak. Sonra zaten alıcam mecbur..

Bana millet bisey demiyor cunku kendim almadim tuhafi karnim buyudu.ben cok acikiyorum meyveyle gecistiriyim diyorum ama doyurmuyor.midem kaziliyor resmen.ben ilk hamileligimde 13kg aldim.bunu 15 20 ile tamamlarim gibime geliyor.
Ben 3,5 kilo falan aldım ama millete baksan çok almışım görnüyorum. Ben zaten kilo almaya devam ederken hamile kaldım. Önceden fark etmeyenler şimdi farkediyor, kilo almışsın diyor.. Bir de basenlerim ve simidime gitti kilolar. Kız mı acep :P Neyse artık, dikkat edicem, her istediğimi yemicem, idare edicem..

Merhaba kızlar buda benim bebisim cinsiyeti ne acaba 13 haftalik bugün
Maşallah canım ne de tatlıııı :nazar: Allah nazarlardan saklasın. Nubu göremedim, kıza benziyor ama tipi erkeğe benziyor :)) Ay ağzı yüzü görünecek yaa :KK68: Maşalllaahhh :)))

Yine bu haftalara fazla güvenmemek gerekiyo işte canım 840larda benim bebeğimin resmi var doktor direk bacak arasını yakalayıp pipi resmi vermiş ve erkek demişti 13 haftasının içindeyken. Ama sonra kız olduğunu öğrendim. En güzeli 16. Haftayı beklemek. Bende kesinleştirmek için 16. Haftamı bekliyorum.
ayy valla bilmiyorum ki canım zaten doktorumuzda çok ufak dedi ama iki defa aynı tahminde bulundu hayırlı inş sağlıklı olsun da bi kızım var bi kız bi erkek olursa güzel olur tabi ama Rabbim hayırlısını nasip etsin inş bu arada senin fotoyada baktım ben 840 larda bacak arasında bi çıkıntı görmedim sanki ben mi göremedim acaba diğer fotodaki çıkıntı da göbek bağı gb geldi

günaydın güzel hamişler bu da benim fasülyem tahminde bulunan var mı ?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 102
  • image (1).webp
    image (1).webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 111
Valla işte ben bunun 3,5 kilosunu aldım :oops: Zaten çok yediğimden almıyorum da, vücut çok müsait, 2 gün canımın istediği gibi yesem, hemen depo ediyor.. Şimdi artık daha dikkat ediyorum. Besinimi alıyorum ama kilo yapan şeyler yememeye dikkat ediyorum. 6. aya kadar en fazla 1-2 kilo daha alsam çok iyi olacak. Sonra zaten alıcam mecbur..

Ben 3,5 kilo falan aldım ama millete baksan çok almışım görnüyorum. Ben zaten kilo almaya devam ederken hamile kaldım. Önceden fark etmeyenler şimdi farkediyor, kilo almışsın diyor.. Bir de basenlerim ve simidime gitti kilolar. Kız mı acep :p Neyse artık, dikkat edicem, her istediğimi yemicem, idare edicem..

Maşallah canım ne de tatlıııı :nazar: Allah nazarlardan saklasın. Nubu göremedim, kıza benziyor ama tipi erkeğe benziyor :)) Ay ağzı yüzü görünecek yaa :KK68: Maşalllaahhh :)))
Canim basen buyudu mu kiz diyorlar ama inanmayin.abimin esi hamile 25 haftalik pasamuziz olacak ama gelinin basenler kocaman karin yaygin top gibi de degil.

Canim basen buyudu mu kiz diyorlar ama inanmayin.abimin esi hamile 25 haftalik pasamuziz olacak ama gelinin basenler kocaman karin yaygin top gibi de degil.
Doğrudur canım yaa.. Değişiyor zaten. Genelleme yapıyorlar işte. Benim de göbek basen yayılacak galiba :KK51: Keşke sadece göbiş şişseydi. Zayıf olsaydım belki öyle olurdu. Ablamların öyle oldu. Napalım. Dikkat ederek devam edicem artık. Doğumdan sonra doğum öncesi kiloma inmek de yetmeyecek çünkü bana. Hayatımın en kilolu zamanında hamile kaldım çünkü maalesef.

ayy valla bilmiyorum ki canım zaten doktorumuzda çok ufak dedi ama iki defa aynı tahminde bulundu hayırlı inş sağlıklı olsun da bi kızım var bi kız bi erkek olursa güzel olur tabi ama Rabbim hayırlısını nasip etsin inş bu arada senin fotoyada baktım ben 840 larda bacak arasında bi çıkıntı görmedim sanki ben mi göremedim acaba diğer fotodaki çıkıntı da göbek bağı gb geldi

Canım ilk kez sen demişsin göremedim diye :) diğer fotoğrafta göbek kordonunun altındaydı çıkıntısı yine ama bence kız bebeklerde de bir ara çıkıntı oluyor ya o olabilir yani. Diyorum ya erken haftalar çok yanıltıcı oluyor. Mesela doktorun bacak arasının fotoğrafını verdiği ultrasonda hem yandan hemde bacaklarını öyle açarken doktor defalarca gösterdi. Ama değişeceği varsa da değişiyor. Burda bir sürü arkadaşın paralel nubtu ama doktor erkek dedi.

Resime göre kiz ve erkek diyen oldu burada ama kızım oluyor Rabbim nasip ederse inşallah artik değişmez herhalde 23. Haftayım. Alışverişe başlayacağım yavaş yavaş

Slm buna bakarmisiniz arkadaslar tahminlerinizi bekiyorum.

Eklentiler

• IMG-20150330-WA0001.webp
    IMG-20150330-WA0001.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG-20150330-WA0000.webp
    IMG-20150330-WA0000.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 107
Ay canım erkek sankii :) Tecrübeli arkadaşlar daha net söylerler. O çıkıntı eğer kordon değil de nubsa baya yukarı doğru sanki :) Sağlıkla gelsin inşallah :KK36:

Bence kordon canım benim bebeğimden biliyorum benimkide hep öyle duruyo. Ama tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir :)

Resime göre kiz ve erkek diyen oldu burada ama kızım oluyor Rabbim nasip ederse inşallah artik değişmez herhalde 23. Haftayım. Alışverişe başlayacağım yavaş yavaş

Hayırlı olsun canım. Son fotosunu da paylaşır mısın doktorun kız dediği. Tabi eğer sakıncası yoksa :) ama şimdi tatlı tatlı kıyafetlere doyum olmaz :)

Back
X