dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

bendeninki ne oldu acaba heralde doktor erkek dedi merve hemen alışverişe koştu bize habervermeyi unuttu:KK55::21::21:
Kizlarr sormayin ben hastanedeyim biraz agrim oldu bende hastaneye geldim beni yatirdilar burda kalacam simdilik hersey yolunda ultrasona giordim gene bisey demediler :))))))) neden benim bebisin cinsiyeti cikmiyoooo

Hayırlısı olsun artık Vardır bir hikmet
Saol canim ... bi an cocuga bisey olavak sandim kizi oglani unuttum zaren doktora sormadim bile :)) hemsire sordu cinsiyeto biliyomusunuz diye yokk dedim oda bakti doktor da biseg demedi ben yabiltmayim dedi pazartesi kesinlesr dedi..

Saol canim ... bi an cocuga bisey olavak sandim kizi oglani unuttum zaren doktora sormadim bile :)) hemsire sordu cinsiyeto biliyomusunuz diye yokk dedim oda bakti doktor da biseg demedi ben yabiltmayim dedi pazartesi kesinlesr dedi..
Yani bu saatten sonra onların sağlığı daha önemli ağrın niye oldu cnm

Canim burda bi kadin var oda dogana kadar kiximi bilemediler hic bisey demediler dogunca ogrendim diyo galiba kizlara gebelde boyle oluyo pazartesi kesinlesir aryik ama ben kiz diye kabullendim ya ...
Canım benim kayınvalidem de tüm çocuklarını Almanya'da doğurmuş. Almanlar Türklere kız çocuğunu genelde söylemiyorlarmış. Türklerin erkeğe olan düşkünlüklerini bildiklerini için kız olduğunu görünce kesin değil falan diyorlarmış. Ama eşimi iki buçuk aylıkken erkek demişler. Bu arada çok geçmiş olsun. Umarım ciddi bir şey yoktur.

Canım benim kayınvalidem de tüm çodediler. Almanya'da doğurmuş. Almanlar Türklere kız çocuğunu genelde söylemiyorlarmış. Türklerin erkeğe olan düşkünlüklerini bildiklerini için kız olduğunu görünce kesin değil falan diyorlarmış. Ama eşimi iki buçuk aylıkken erkek demişler. Bu arada çok geçmiş olsun. Umarım ciddi bir şey yoktur.
Canim sabah belim kasiklarimin agrisi vardi iyce cogalinca gittik hastaneye . Brbek iyi dediler.o dedin de buyuk olasilik bide kizin bcanin arasi bis erkek hemen biliniyo pipi gorunuyo ama kizi goremiyolar cunku bos .. bakalim pazartesi testte kesin soyler. Kafasi 22 haftalik dedi normalde 20+2 :)) hersey yolunda cok sukur...bide kafasi assada dedi yukari cikmasi mi gerekti kizlar.???

Kizlarr sormayin ben hastanedeyim biraz agrim oldu bende hastaneye geldim beni yatirdilar burda kalacam simdilik hersey yolunda ultrasona giordim gene bisey demediler :))))))) neden benim bebisin cinsiyeti cikmiyoooo
Canim artik merak etme...gecmis olsun hayirlisi olsun...

Canim sabah belim kasiklarimin agrisi vardi iyce cogalinca gittik hastaneye . Brbek iyi dediler.o dedin de buyuk olasilik bide kizin bcanin arasi bis erkek hemen biliniyo pipi gorunuyo ama kizi goremiyolar cunku bos .. bakalim pazartesi testte kesin soyler. Kafasi 22 haftalik dedi normalde 20+2 :)) hersey yolunda cok sukur...bide kafasi assada dedi yukari cikmasi mi gerekti kizlar.???
Evet canım belki tam pipiyi görmeden söylemek istemiyo olabilirler. Kafası benimkininde bi kontrolde aşağıdaydı ama onlar devamlı hareket ediyorlar. Yani yukarıda döner, yanda yatarlar. Henüz sıkışmaya başlamadılar herhalde yerlerine.

Canım bana erkek çıktı ama doktor kesin kız dedi. Öyle şeylere inanmamak gerekiyo.
Herşey Allah tan tabiiki başımızın üstüne..Allah faydalanmamamızı isteseydi karşımıza çıkarmadı..Benim 3 çocugum annemin 3 doğumu tüm akrabalarım ve tanıdıklarımın hepsi tutttu...Çevremde tutmayan bir kişi bile yok dün bir arkadaşım daha katıldı tutanlar kervanına..Kısmet, rabbim herşeyin hayırlısı verir..Allah evladını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım..

Herşey Allah tan tabiiki başımızın üstüne..Allah faydalanmamamızı isteseydi karşımıza çıkarmadı..Benim 3 çocugum annemin 3 doğumu tüm akrabalarım ve tanıdıklarımın hepsi tutttu...Çevremde tutmayan bir kişi bile yok dün bir arkadaşım daha katıldı tutanlar kervanına..Kısmet, rabbim herşeyin hayırlısı verir..Allah evladını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım..
Canım eğer değişirse yazacağım sana öyleyse. Değişeceğini sanmıyorum ama 2 hafta sonra kendi doktorumda randevum var o da 13 haftalıkken kesin erkek demişti :) hayırlısı neyse o olsun ama ben büyük bir aşkla kıza alıştım.

Back
X