dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Canim gercekler pipu ortafa :)) benden oglan hissett galuba kiz .
.
Vallahi canım benim 4 yaşında bir tane kızım var onda da erkek içime doğdu ama tersi çıktı bi türlü tutturmaya sağlıklı sıhhatli olsun da doktora ısrarla sordum çok kordon var belli değil dedi ama kısmet bakalım 10 gün sonra belli olur herhalde

Anaaa yoruma ne gerek var kiz annesi sen gormuyon mu doktor demedimi ahanda pipi diye :))
Canım o kordon değil mi ya..

Bu alıntıdan ilgisiz olacak ama mervecim sen görebildin mi bebişinin bacak arasını hemşirenin baktığı gün?

kızlr buda benim arkadaşımın 7 haftalık ultrason görüntüsü yorum yaparmısınız

Eklentiler

• cnnn.webp
    cnnn.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 95
E="sankiumrumda, post: 40481096, member: 643879"]Canım o kordon değil mi ya..

Bu alıntıdan ilgisiz olacak ama mervecim sen görebildin mi bebişinin bacak arasını hemşirenin baktığı gün?[/QUOTE]
Canom benim bebisin birak cinsiyetini bacak arasinu denk getiremedik tam ters yatoyodu dobmediki :((( anlasilan ya zamani gelmedi biseyi cok istersen olmuyoo ... kizlar nazli oluyo gostermiyo zatem bilemeyoncede genelde kiz oluyo diyorum valla :)) pazartesi gene bakacaz ama umhdum kalmadi

kızlr buda benim arkadaşımın 7 haftalık ultrason görüntüsü yorum yaparmısınız
Bu haftalarda tahmin etmek nerdeyse imkansız. Ama kese ile Bebeğin Çubuk gibi durmasına dayanarak erkek olabilir diyorum.

[QUOTE="Merve pamuk, post: Canom benim bebisin birak cinsiyetini bacak arasinu denk getiremedik tam ters yatoyodu dobmediki :KK43:(( anlasilan ya zamani gelmedi biseyi cok istersen olmuyoo ... kizlar nazli oluyo gostermiyo zatem bilemeyoncede genelde kiz oluyo diyorum valla :)) pazartesi gene bakacaz ama umhdum kalmadi[/QUOTE]

Canım hani dedin ya hemşire gördü söylemedi diye. Ben o zamanı soruyorum. Sen anlıyorsun sonuçta. Pipi neyim gördün mü diyorum :KK70: ben seninkini erkek bekliyorum çünkü :KK66:

Kızlar anlayanlar banada bakabilir mi?

Eklentiler

• IMG-20150413-WA0007.webp
    IMG-20150413-WA0007.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG-20150413-WA0004.webp
    IMG-20150413-WA0004.webp
    23 KB · Görüntüleme: 91
sanki umrumda bana yorum yapmışmıydın önceden buda benim 12 haftalık olan bebişim .bakarmısın benim içinde.

Eklentiler

• DSC_3587.webp
    DSC_3587.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 131
  • DSC_3588.webp
    DSC_3588.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 112
[QUOTE="Merve pamuk, post: Canom benim bebisin birak cinsiyetini bacak arasinu denk getdik tam ters yatoyodu dobmediki :KK43:(( anlasilan ya zamani gelmedi biseyi cok istersen olmuyoo ... kizlar nazli oluyo gostermiyo zatem bilemeyoncede genelde kiz oluyo diyorum valla :)) pazartesi gene bakacaz ama umhdum kalmadi

Canım hani dedin ya hemşire gördü söylemedi diye. Ben o zamanı soruyorum. Sen anlıyorsun sonuçta. Pipi neyim gördün mü diyorum :KK70: ben seninkini erkek bekliyorum çünkü :KK66:[/QUOTE]
Canim ben yatiyoya yukari kalkip nucunun irda bi baya kabarijlik goruyorum cocun yapisi fln jafasi cok buyuk erjek gibi geliyo izleyince ama doktor hastane organ doktoru nasil goremez diyorum. He erkek olsa en azindan bi kere gosterirdi bebs normalde 20+4 ya 430 gr baya tontis :)) kiz bebislet bukadar cabuk buyumez derler ama valla artik kiza cok odakli sorana kiz diyorum . Zamani gelince ogrenecem ama o zaman insallah yakindir :))))

kızlar bebeğimin cinsiyetini tahmin edebilecek olan var mı?

Eklentiler

• IMG-20150413-WA0000.webp
    IMG-20150413-WA0000.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG-20150413-WA0001.webp
    IMG-20150413-WA0001.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG-20150413-WA0002.webp
    IMG-20150413-WA0002.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 103
sanki umrumda bana yorum yapmışmıydın önceden buda benim 12 haftalık olan bebişim .bakarmısın benim içinde.
Canım kıza biraz daha fazla benziyor. Ama görüntü kalitesi çok iyi değil. Yanılma Payı ile kız diyorum :)

Back
X