Dr. Süleyman Tas yada Dr. Mahmut Gökdogan tarafindan burnunu yaptiran var mi?

Süleyman Bey çok iyi bir hekim ve çok ilgili biri. Bir sorun yaşıyorsanız mutlaka ona gidin görüşün. Ben ameliyat olduktan sonra hiç bir sorun yaşamadım.

Suleyman tas fiyat olarak en ucuk rakamlari istiyor ancak sayfasinda paylastigi ve resimde hayran kaldigim burun sahibi bayana ozelden yazdim son durumunu sormak icin uste cokme oldugunu suleyman beyi tavsiye etmediginj soyledi. Ben revizyon doktoru ariyorum umarim bulurum
Kim o kadın ven de revizyon dusunuyorum suleyman beye

Tam aksine Dr. Süleyman cok ilgilimis burunlarida cok dogal buluyorum ama bir hastasina yazmistim o kisi mesela burnundan nefes almamaya baslamis.. böyle seyler duyunca insan cabuk vaz gecebiliyor
Hadi ya bunu cok duyar oldum suleyman bey kotu mı

Mrb ben suleyman taşla yuzyuze gorustum ama ameliyat etmek istemedi beni cunku inanilmaz korkuyordum uzun zamandir doktor ariyordum bence suleyman isinin ehli iyi bir doktor biraz soguk geldi bana ama kisiligi oyle galiba.simdi 9 hazirana tekrar randevu aldim goruscem kendisiyle.ben bi cok doktorla gittim görüştüm bi tonda nuane ucreti odedim ama icime suleyman sindi nedense.hayirlisi artik
Oldunuz mu ameliyat

Merhaba.sizin revizyon mu ilk ameliyat mı? Bende revizyon için süleyman taşla görüştüm banada yapmam dedi sizin ameliyatı yapmayı neden kabul etmedi ve lütfen şu sorumada cevap yazar mısınız ameliyat etmek istemediği hastaya tekrar randevu veriyor mu?
SIZ neden revizyon istediniz ve neden yapmam dedi ben de revizyon dusunuyorum

Üzüldüm adınıza resim paylaşma şansınız var mı?
Revizyon düşünüyormusunuz kimi düşünüyorsunuz
Benimde burun kökü yani kaş arasından itibaren fazla dümdüz oyulmuş
Yani kikirdak hat geçişleri belli değil
Bu yüzden burun sırtı yokmuş gibi duruyor
Benim de oyle revizyon dusunuyorum kime olacaksınız

Yeni Üye oldum, olmadan önce bu sayfa bana cok yardimci oldu bende bir konu acmak istedim. Dr. Süleyman tasa veya Mahmut gökdogana burnunu yaptiran var mi? Cok arastirdim ikisi arasinda kaldim. Baris Cakiri da cok istiyordum ama baya yüksek fiyat istiyormus galiba :KK43:
merhaba 2017 yılında süleyman beye ameliyat oldum yine olmam gerekse tekrar düşünmeden ona giderim..mahmut beyi duymadım ama böyle durumlarda doktorla yüzyüze görüşmek daha sağlıklı

Back
X