Dr. Süleyman Tas yada Dr. Mahmut Gökdogan tarafindan burnunu yaptiran var mi?

Merhabalar Mahmut Gokdogan magduru kendim degilim benimkinde sorun yasamadim ama benim araciligim ile giden 2 kisi sorun yasadi. Tabiki hickimse mukemmel degildir sorunlar hatalar olabilir. Ama ameliyat sonrasi hic bir muhattap bulamamak buldugunuzda bile zaten birnunuz sorunluydu gibi bir tepki almak bilemiyorum ne derece dogru. Burunlarimizda sorun olmasa zaten ameliyat ihtiyaci duymazdik. Demek istedigim su ameliyat sonrasi gosterilen ilgi sifir siz ulasmaya calistiginizda online oldugu halde gormemis gibi davranmalar ve verdigi cevaplarda inanilmaz ukalalik hic bir sekilde is ahlakina uygun degil. Ben gosterilen tavirlar karsisinda okadar kirgin ve kizginimki hata olur sorun olur fakat sonrasi gosterilen tavir herzaman icin olmasi gerektigi gibi olmali fazlasini bekleyen yok. Iki kez dusunun derim.

Sakin sakin sakin mahmut gokdogana olmayin lutfen tecrubesiz son derece lakait hatta bana gore kibarda degil simdi konuya girelim ben mersinde mahmut gokdogana ameliyat oldum ikinci ayda burnum dusti ikinci ameliyati oldum sonuc husran eski burnumu ariyorum herturlu sorun var suan ve giden zamanim param psikolojim burda sadece yardimci olmak icin yaziyorum sonucta yuzunuzun ortasinda omur boyu sizinle kalacak bisey bu lutfen iyi dusunun bu arada bende ilk zamanlarmemnundum ilk hafta,ilk ay,ama odemler inince 3. 4. Aydan sonra ortaya cikti kemik cikintilari vs.cok cok cok kotu
Bende Mahmut Gökdoğana burun ameliyatımı oldum ,sonuctan hiç memnun değilim sanki hiç ellenmemiş gibi eskisinden hiç farkı yok aldığı parayi zerre haketmiyor bunu ameliyattan aylar sonra anladım ilgisiz başından attı resmen beni.ben pişman oldum bu doktora olacaklar lütfen iyi düşünsun derim,şuan doktor arayışı içindeyim ikinci ameliyat için iyi bir doktor bulan varsa yazarsa sevinirim

Mahmut gökdoğan mağdurlarından biride benim:110::110: hatta benimle sürüklenen 2 kişi tanıdıklarım da aynı durumda maalesef, iyi düşünmek gerekli estetik girişimleri..

Canım geçmiş olsun bende aynı dertten muzdaripim mersinde başka iyi bir doktor bulursan haber eder Misin rica etsem,Mahmut Gökdoğana asla tekrar ameliyat olmak istemiyorum param zamanım hayallerim hepsi gitti :(

Hakkimi helal etmiyorum o adama bu arada resimlere aldanmayin sadece yapabildiklerini koyuyor instagrama benim kac tanidigim var hic memnun degiller ve kimsenin resmini koymamis akilli olun dusunun
Bende zerre helal etmiyorum insTagramindaki resimlere aldandim ve şuan psikolojim çok bozuk :(

Merhaba :) Ben ameliyatımı Mahmut Gökdoğan'a yaptırdım. Benimle sabırla konuştu, isteklerimi dinledi. Ameliyattan sonra biraz olsun ağrım sızım olmadı hiç. Bugün sekizinci günümdeyim, alçım çıkınca bantlanmadan burnumu gördüm, bu şiş haliyle bile MÜKEMMELDİ. Ben çok memnun kaldım size de tavsiye ederim Mahmut Gökdoğan'ı :)
Merhaba Diiosa bende Mahmut Gokdogana olmak istiyorum. Simdi size bir sene olmustur. Hic bir sikayetiniz var mi burnunuzla?

Sakin sakin sakin mahmut gokdogana olmayin lutfen tecrubesiz son derece lakait hatta bana gore kibarda degil simdi konuya girelim ben mersinde mahmut gokdogana ameliyat oldum ikinci ayda burnum dusti ikinci ameliyati oldum sonuc husran eski burnumu ariyorum herturlu sorun var suan ve giden zamanim param psikolojim burda sadece yardimci olmak icin yaziyorum sonucta yuzunuzun ortasinda omur boyu sizinle kalacak bisey bu lutfen iyi dusunun bu arada bende ilk zamanlarmemnundum ilk hafta,ilk ay,ama odemler inince 3. 4. Aydan sonra ortaya cikti kemik cikintilari vs.cok cok cok kotu
green-t ve betella84 bana ozelden resim yollayabilirmisiniz? bende mahmut beye 6 hafta sonar olacam simdi korkuyorum

Bende Mahmut Gökdoğana burun ameliyatımı oldum ,sonuctan hiç memnun değilim sanki hiç ellenmemiş gibi eskisinden hiç farkı yok aldığı parayi zerre haketmiyor bunu ameliyattan aylar sonra anladım ilgisiz başından attı resmen beni.ben pişman oldum bu doktora olacaklar lütfen iyi düşünsun derim,şuan doktor arayışı içindeyim ikinci ameliyat için iyi bir doktor bulan varsa yazarsa sevinirim
rajamma bana ozelden mumkunmu resim yollamak bende mahmut beyi dusunuyordum

Yeni Üye oldum, olmadan önce bu sayfa bana cok yardimci oldu bende bir konu acmak istedim. Dr. Süleyman tasa veya Mahmut gökdogana burnunu yaptiran var mi? Cok arastirdim ikisi arasinda kaldim. Baris Cakiri da cok istiyordum ama baya yüksek fiyat istiyormus galiba :KK43:

Merhaba, Ben Dr. Süleyman Taş'a yaptırdım ve çok memnunum. Çok doğal ve tam istediğim gibi görünüyor :)
Tavsiye ederim.

Mrb ben suleyman taşla yuzyuze gorustum ama ameliyat etmek istemedi beni cunku inanilmaz korkuyordum uzun zamandir doktor ariyordum bence suleyman isinin ehli iyi bir doktor biraz soguk geldi bana ama kisiligi oyle galiba.simdi 9 hazirana tekrar randevu aldim goruscem kendisiyle.ben bi cok doktorla gittim görüştüm bi tonda nuane ucreti odedim ama icime suleyman sindi nedense.hayirlisi artik

Su korkumu yensem bi aranizda olmayi dusunen varsa suleymana birlikte olalim valla destek oluruz birbirimize

Mrb ben suleyman taşla yuzyuze gorustum ama ameliyat etmek istemedi beni cunku inanilmaz korkuyordum uzun zamandir doktor ariyordum bence suleyman isinin ehli iyi bir doktor biraz soguk geldi bana ama kisiligi oyle galiba.simdi 9 hazirana tekrar randevu aldim goruscem kendisiyle.ben bi cok doktorla gittim görüştüm bi tonda nuane ucreti odedim ama icime suleyman sindi nedense.hayirlisi artik
Canım tarzı o çok yılışık değil sordugun sorular varsa konuşuyor yoksa saatlerce bir şeyi anlatmıyor. Soğuk asla değil konuştukça anlarsın

Merhaba.sizin revizyon mu ilk ameliyat mı? Bende revizyon için süleyman taşla görüştüm banada yapmam dedi sizin ameliyatı yapmayı neden kabul etmedi ve lütfen şu sorumada cevap yazar mısınız ameliyat etmek istemediği hastaya tekrar randevu veriyor mu?

Merhaba.sizin revizyon mu ilk ameliyat mı? Bende revizyon için süleyman taşla görüştüm banada yapmam dedi sizin ameliyatı yapmayı neden kabul etmedi ve lütfen şu sorumada cevap yazar mısınız ameliyat etmek istemediği hastaya tekrar randevu veriyor mu?
Mrb benim ilk ameliyatim olacak daha once olmadim evet randevu aldim.tekrardan burcu asistani gorustuk dedi hazir degildin ameliyata asiri inanilmaz korktum doktor muane ederken bile tedirgindim.revizyon yapiyor du neden olmadi sizin

Burnun zor oldugunu düşünerek geri çevirmez süleyman bey öyle olsa beni çevirirdi kaç doktor çevirdi beni nitekim ondan biliyorum. Korkuyor olmanız ve hazır olmamamnızdan diye düşünüyorum. Psikologla da görüşün bi bide ilk defa benim ameliyatıma girmiş o gün geliyor sanat diyor bu iş şaşkınlıkla izledim diyor Ama bir şey diyim mi emin ol çok tatlı ünsanlar ben çok sevdim korkma herkes rahatlatıyor hazır ol öyle git

Mrb benim ilk ameliyatim olacak daha once olmadim evet randevu aldim.tekrardan burcu asistani gorustuk dedi hazir degildin ameliyata asiri inanilmaz korktum doktor muane ederken bile tedirgindim.revizyon yapiyor du neden olmadi sizin
Tekrar muayene ücreti istediler mi

Bakalim 5 yildir erteliyorum artik yeter olmam gerek nefes sorunimda varmiş muanede ogrendim

Merhaba çok üzüldüm bana resim atarsınız lütfen çünkü bana gün verdi 1 hafta sonra ama yorumlar dan dolayi vazgeçilmez sanirim

Burnunuzda gerçekten dert edeceğiniz bir şey yoksa nefes alabiliyorsanız ve doktor bey de ameliyat etmek istemediyse zorlamayın bence, ben o kadar pişmanım ki, hiç bu kadar mutsuz olmamıştım

Back
X