Arkadaşlar yarın eşim emre beyden bende süleyman beyden randevu aldık yarın bu yolda ilk adımı atmış olacağız............
merhaba kızlar en sonunda doktor süleyman beye karar kıldım nisan ayında tedaviyi düşünüyordum ama olmadı büyük ihtimalle ağustos ayında başlayacağım regli olmayı bekliyorum
hayırlı olsunnnn[/QUOTE
sağol canımyerimseniben
Günaydın arkadaşlar salı günü yumurtalarım toplandı 15 tane yumurta geldi
Ne yaptın canım?
Transferim yapıldı sonuç bekliyorum ama inan günler geçmek bilmiyoreyvahedigeldismile
Transferim yapıldı sonuç bekliyorum ama inan günler geçmek bilmiyoreyvahedigeldismile
bende eylül ayı başında süleyman beyle,umut tüp bebekte tedavime başlıyorum..sanırım hekez süleyman hocadan memnun..gerçi tüp bebekte, doktordan çok laboratuvar önemli..inşallah hepimiz için hayırlısı olur...
bende eylül ayı başında süleyman beyle,umut tüp bebekte tedavime başlıyorum..sanırım hekez süleyman hocadan memnun..gerçi tüp bebekte, doktordan çok laboratuvar önemli..inşallah hepimiz için hayırlısı olur...[/QUOT
Hayırlı olsun
tebrik ederim canım
fatma tebrik ederim...
rabbim tamamına erdirsin inşşş seni ve hepimizi..
tebrikler
hayırlı olsunnnnn ne kadar güzel büyümeye devam ediyoruz
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
CANIM MERHABA ...BEN DE SENİ MERAK EDİP DURUYORDUM NE OLDU ACABA DİYE ANCAK GREBİLDİM GÜNLERDİR TOPİCE .....
ÇOK MUTLU OLDUM TATLIMMMMMMM
ALLAH SAĞLIKLA KUCAINA ALMAYI MİS GİBİ SÜT KOKUSUYLA İÇİNE ÇEKMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH.... ALLAH SANA SAĞLIK VERSİN...TEBRİKLER ....
BUNLAR SANA :)
:ecrin_bebek:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
biraz geç oldu ama hepinize çok teşekür ediyorum opuyorumnanaktan
bende eylül ayı başında süleyman beyle,umut tüp bebekte tedavime başlıyorum..sanırım hekez süleyman hocadan memnun..gerçi tüp bebekte, doktordan çok laboratuvar önemli..inşallah hepimiz için hayırlısı olur...[/QUOT
Hayırlı olsun
teşekkür ederim..
bende süleyman bey ile başlayacağım henüz kensini pek tanımıyorum ama başlangıç olarak iyi bir doktora benziyor evet hepimiz için hayırlısı olsun
eylül ayında mı başlıyacaksın?eğer eylülde başlarsan merkezde karşılaşma olasılığımız yüksek :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?