Tüp Bebek Merkezleri Dr.süleyman tosun

canım sorun yok yani nedenibilinmeyen infertilite

kesinlikle meldayell başta sen geliyorsun:))))))

galiba evet önceden durumla ilgili sürekli araştırma yaptığım için bol bol internete takılıyordu hamile kalınca araştırmalara sn noktayı koydum şimdi ise sadece sizlerin neler yapyığını merak ettiğim için giriyorum
hamilelik nasıl gidiyor?

meldayel seninde eşin ile ilgi problemin varmış galiba emre beyi ve merkezi tavsiye edermisin?

evet katılıyorum hilall sana birçok arkadaşımız hamie kalınca kayboldular ortalıktan

Bende utanarak söylüyorum.Uzun zamandır bu sayfalara takılmıyorum.Gebelikle ilgii kitaplar okuyorum.Kimileri fazla internette kalmak iyi değil diyor o nedenle
17 .haftayı geride bıraktım.Sizleri özledim bugün dolaşayım biraz sayfalarda dedim kendimce bazı konularda ukalalık yaptım ör.en iyi tüp bebek merkezi sayfasında bir sürü şeyler yazmışlar.Bence bir çoğu doğru değil.ınsanlarda okuyacak okuduklarına inanıp allanmış pullanmış yerlere gidip paralarını harcayacaklar.ısim vermeden uyardım onları.Polemik olmasın diye nerede gebe kaldığımı bile yazmadım.Ama bence en doğru yer UMUT .Bunu burda söylüyorum çünki sizler umut kızlarısınız.Benim gibi zor bir hastayı bile anne yapabiliyorlarsa herkezi yaparlar diye düşünüyorum.ınsanların kandırılmasından hiç hoşlanmıyorum .O yüzden hamile kaldığımdan beri insanları sözlü olarak uyarıyorum.3 arkadaşımı daha gönderdim Umutta rabbim beni utandırmadı çok şükür.Siteden bahsettim ama yazmaktan çekiniyorlar okumayı tercih ediyorlar.ınanın bizim sayfayı okuyan çok kişi var.Hepinize sevgiler

canım allaha şükür iyi gidiyor hamilelik..bir sorunum yokk..tek sorun çok kilo almam:)))çatlaklarım oluştu ve ağrıyor birde...böle işte...sen nasılsın nasıl geçiyor günlerin???

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ALLAHIMA ŞÜKERLER OLSUN:Saruboceq: hamileyim arkadaşlar
CANIM MERHABA ...BEN DE SENİ MERAK EDİP DURUYORDUM NE OLDU ACABA DİYE ANCAK GREBİLDİM GÜNLERDİR TOPİCE .....

ÇOK MUTLU OLDUM TATLIMMMMMMM

ALLAH SAĞLIKLA KUCAINA ALMAYI MİS GİBİ SÜT KOKUSUYLA İÇİNE ÇEKMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH.... ALLAH SANA SAĞLIK VERSİN...TEBRİKLER ....

BUNLAR SANA :)
:ecrin_bebek:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…