Tüp Bebek Merkezleri Dr.süleyman tosun

biliyorum zorr
bende ilk denememde hep idrar testleri felan yapmıştım hep ağlamıştım ah ne günlerdi...sonra 2.denememde karar kıldım kendimi sitrese sokmuycam diye hiç bişey yapmadım..kese için bende aslında tanıdığım dr.a gitmek istemiştim ama gitmedim..ye göremezsem felan diye düşündüm..bide üsten bakılmıyor denildi..sık sık girmekde iyi olmadığı için girmemiştim...neyse bundan sonra biraz daha rahat olursun..kalp atışı için ne zman gidiceksin 15 gün sonramı??

canım merhaba nasılsın kalp atışına ayın 11 gidecegim cuma günü yine her zamanki gibi heycan var ama elde degil bu aşamalar hep heycan ve stres rahat olmak gerek:))) sende durumlar nasıl anlatmıyosun..

diğer topikte yaznıştım canım tekrardan hayırlı olsunnnnn

hayılrı olsun canım tebrik ederim

çok teşekür ediyorum keseyi gördük hatta kesecikleri gördüm benim tek yumurta ikizlerim olacak kızlar eşimde bende mutluluktan çıldırdık şimdiden bebek mağzaları gezmeye başladım

çok teşekür ediyorum keseyi gördük hatta kesecikleri gördüm benim tek yumurta ikizlerim olacak kızlar eşimde bende mutluluktan çıldırdık şimdiden bebek mağzaları gezmeye başladım

ayyyyy çok sevindimmm çok güzel bişey..gözün aydınnnnnn

canım merhaba nasılsın kalp atışına ayın 11 gidecegim cuma günü yine her zamanki gibi heycan var ama elde degil bu aşamalar hep heycan ve stres rahat olmak gerek:))) sende durumlar nasıl anlatmıyosun..

az kalmış kalp atışını duymaya demek ne güzel...bu heyecanlar hep olucak canım..bende her dr.a gideceğimde ya bebeğime bişey olduysa diyerek korkarak gidiyordum...bu şekilde hamile kalanlarda hep var heralde bu durum..ama sitresede sokma kendini...
ben iyiyim kızımda iyi allaha şükürr...daha ne anlatıyımm.sor anlatıyım canım:)))))

bende aynen senin gibi herkesin umut tüp bebek merkezine gitmesini sölüyorum..sanki orda herkesinki tutucak gibi geliyorr....ikiz olmasıda ayrı bir mutluluk olsa gerek...rabbim hayırlısıyla kucağına kucaklarımıza almayı nasip etsin inş....

yorgunnn çok güzel bir şey bu ayyyy ben üçüz istiyorum ama son yasadan sonra olmaz galiba :uhm:

canım merhaba , ben epeydir giremiyordum...gelip böyle 3 tane güzel haber aldım nasl sevindim :) sen ki taaa samsunlardan gel :) burda bebiş sahibi ol dön :) hatta BEBİŞLER...görüyormusun bak; onca sıkıntı onca çaba uraş bir nefeste bitti. Allah bir nefeste dourup sağlıkla kucaklarınıza da almayı nasip etsin inşallah. kendini ve bebişlerini iyi koru...

merhaba canım merak ettigin için çok teşekkür ederim evet sponuç aldım pozitif sonucum ayın 1 kese görmeye gidecegim umuta hepimiizn allah gönlüne göre versin

Canım yaaa ne kadar çok sevindim senin için de... Allah nazarlardan esirgesin... kucagına almak nasip etsin... aman dikkat et kendine iyi bak ...

aman şeker şey heycanına da enerjine de mukayıt ol.. artık sen ikiz annesisin. tekiz annelerinden daha ağır hareket edip koruman gerek kendini..işin kötü yanı da 2 kişi için yemen gerek :) bol bol cevizzzz bolbol komposto ... :) folik asit için bol bol çi yeşil sebzeler....

ben gergin ve tedirginim. süleyman bey benim de doktorum ama biz eylülde bailamak istiyoruz...bakalımmmm

çok sağol fatmaanur

fatmacım allah yardımcın olsun ; neler yapıldı nasıl gidiyor paylaşır mısın ?sorunneydi sizde ??

*******************************************************************************************************

HAMİŞ KALAN KIZLAR ;
sizlerden bişeyler öğrenmek istiyorum..endişelerimi ve merakımı anşlayışla karşılayacagınızı düşünüyorum. ;
aranızda pko olup da hamiş kalan ; bebişi olanlar var mı ?
kan degerleriniz nasıl ? tsh ? kan pıhtılaşma süreleri ; hıv değerleri ; fsh :?

süleyman hoca ve daha evel gittiğim hocalar hep bana pko olduğu için yumurta rezervin iydir senin ; pko olmayan bir bayandan 7-8 yumurta alınır ise senden 14-15 yumurta alınır . çok ve kaliteli yumurtalar alırız kaliteli embriyolra elde ederiz inşallah dedi. kan değerlerimi de pıhtılaşma sürelerimi vs. süleyman hoca iyi buldu... ama ben endişe ediyorum... acaba ilk denememizde tutar mı ? aksi bir durum olur mu ?
tüm degerler şu anda normal ise , olmamasını sağlayacak bir deger bir sorunumuz varmıdır acaba??
ben biraz kiloluyum ama süleyman hoca senden daha kilolu hastalarım hamile kaldı dedi. öyle sınırda yada abartı kilolu degilsin ama daha fazla almamaya dikkat et dedi.
160 cm boyum ; 81 kg kilom . . .
hızlı kilo vermek istiyorum bir an evvel atmam gerek biliyorum ama ne denedsimse ol
olmuyorrr.

bilgilerinizi önerilierinizi bekliyorum....

BOL BOL CEVİZ ; ÇİĞ YEŞİL SEBZE ; SÜT ; BİTKİ ÇAYLARI ; YOĞURT - PEYNİR TÜKETMEYİ UNUTMAYIN SAKINNNN...

ÖPTÜMMM

DERYABERİL canım slm malesefki kalp atışı duyulmadı bebegimin kürtaj olacagım çok üzgünüm sadece hamile kalmakla bitmiyor 2 kez yaşıyorum bu üzüntüyü canım sevgiler..

DERYABERİL canım slm malesefki kalp atışı duyulmadı bebegimin kürtaj olacagım çok üzgünüm sadece hamile kalmakla bitmiyor 2 kez yaşıyorum bu üzüntüyü canım sevgiler..

Canım çok üzüldüm neolur çık yıpratma kendini biraz ara verip sonra tekrardan devam bend ayn sekildeyim mola verdim yazın dinlenecegim moralini bozma neolur

Canım çok üzüldüm neolur çık yıpratma kendini biraz ara verip sonra tekrardan devam bend ayn sekildeyim mola verdim yazın dinlenecegim moralini bozma neolur

canım benim çok sagolasın inanki çok zor hep başa dönmek sıfırdan başlamak ama güçlü olmamız lazım bunu biliyorum mücadeleye devam çok yorgun hissediyorum kendimi şuan benimde iyi dinlenmem lazım inşallah seninde herşey gönlünce olur kendine iyi bak...

CANIM BENIM ; NASIL ÜZÜLDÜM BİLEMEZSN...elbet senin acın içini daglıyordur ama nolur yıpratma kendini ;haklısın hamile kalmakla da bitmiyor dourana kadar bu yarış...ama şunu da düşün... sen hamile kalmaı başardın...bebeğin tutundu ... biz daha yolun başlangıc çizgisine bile gelemeyenlerdeniz....

Allah güç kuvvet sabır versin...
Elbet yüzümüzü güldürecek ; Hakkımızda hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…