canım iyiyim sağoll....
gözün aydın.. kendini boşuna üzdünndemiştim ben sanaaa
Günaydın arkadaşlar[/Q
günaydın canım nasılsın
biliyorum zorr
bende ilk denememde hep idrar testleri felan yapmıştım hep ağlamıştım ah ne günlerdi...sonra 2.denememde karar kıldım kendimi sitrese sokmuycam diye hiç bişey yapmadım..kese için bende aslında tanıdığım dr.a gitmek istemiştim ama gitmedim..ye göremezsem felan diye düşündüm..bide üsten bakılmıyor denildi..sık sık girmekde iyi olmadığı için girmemiştim...neyse bundan sonra biraz daha rahat olursun..kalp atışı için ne zman gidiceksin 15 gün sonramı??
diğer topikte yaznıştım canım tekrardan hayırlı olsunnnnn
yorgun canım tebrik ederim hayırlı o0lsun...
Rabbim tamamına erdirsin inşş....kızlar sana hep tutucak dedi ve tuttu çok güzelll çok sevindim..darısı tüm tedavidekilerin ve tüm isteyenlerin başına inşşşş
tek embryomu transfer edilmişti ama değerin çok iyi maşallah...
hayılrı olsun canım tebrik ederim
çok teşekür ediyorum keseyi gördük hatta kesecikleri gördüm benim tek yumurta ikizlerim olacak kızlar eşimde bende mutluluktan çıldırdık şimdiden bebek mağzaları gezmeye başladım
canım merhaba nasılsın kalp atışına ayın 11 gidecegim cuma günü yine her zamanki gibi heycan var ama elde degil bu aşamalar hep heycan ve stres rahat olmak gerek:))) sende durumlar nasıl anlatmıyosun..
ayyyyy çok sevindimmm çok güzel bişey..gözün aydınnnnnn
çok teşekür ediyorum nekadar mutlu olduğum anlatamam hilall bir tane isterken allahım bana iki tane verdi inan bu güne kadar çektiğim bütün sıkıntıları unuttum kimi bulsam hemen umut tüp bebek merkezine yönlendiriyorum
yorgunnn çok güzel bir şey bu ayyyy benüçüz istiyorum ama son yasadan sonra olmaz galiba :uhm:
canım hakında hayırlı olsun
Kızlar size güzel bir haber vermek isterim sonucum tam olarak 116 çıktı......
Eşim henüz bilmiyor akşam gelince ona güzel bir süpriz yapacağım
Hecandan öleceğim galiba hepinizi öptümmmmmmmmmmmmm
merhaba canım merak ettigin için çok teşekkür ederim evet sponuç aldım pozitif sonucum ayın 1 kese görmeye gidecegim umuta hepimiizn allah gönlüne göre versin
çok teşekür ediyorum keseyi gördük hatta kesecikleri gördüm benim tek yumurta ikizlerim olacak kızlar eşimde bende mutluluktan çıldırdık şimdiden bebek mağzaları gezmeye başladım
ben gergin ve tedirginim. süleyman bey benim de doktorum ama biz eylülde bailamak istiyoruz...bakalımmmmçok teşekür ediyorum nekadar mutlu olduğum anlatamam hilall bir tane isterken allahım bana iki tane verdi inan bu güne kadar çektiğim bütün sıkıntıları unuttum kimi bulsam hemen umut tüp bebek merkezine yönlendiriyorum
çok sağol fatmaanur
DERYABERİL canım slm malesefki kalp atışı duyulmadı bebegimin kürtaj olacagım çok üzgünüm sadece hamile kalmakla bitmiyor 2 kez yaşıyorum bu üzüntüyü canım sevgiler..
Canım çok üzüldüm neolur çık yıpratma kendini biraz ara verip sonra tekrardan devam bend ayn sekildeyim mola verdim yazın dinlenecegim moralini bozma neolur
DERYABERİL canım slm malesefki kalp atışı duyulmadı bebegimin kürtaj olacagım çok üzgünüm sadece hamile kalmakla bitmiyor 2 kez yaşıyorum bu üzüntüyü canım sevgiler..
canım benim çok sagolasın inanki çok zor hep başa dönmek sıfırdan başlamak ama güçlü olmamız lazım bunu biliyorum mücadeleye devam çok yorgun hissediyorum kendimi şuan benimde iyi dinlenmem lazım inşallah seninde herşey gönlünce olur kendine iyi bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?