sağol canım inşallah bi dahaki sefere yüzümüz güler. aslında umut tüp bebek merkezini çok söylüyorlar ama istanbul'a uzaktayız zor olacak o yüzden üç ay içinde iyi ölçüp biçmemiz lazım. benim olduğum yerde çok iyiydi hatta bi arkadaşın eşinden 1 sperm bulabildiler aynı zamanda transferimiz oldu o hamile birazda kısmet işi herhalde bizden umutluydu doktor ama malesef olmadı.
senin ilk denemen mi olacak?
Banada istanbul çok uzak bir zamanlar hiç düşünmediğim yerlerden biri ama ben ve eşim çok yorulduk o yüzden yapılması gereken ne varsa 15 gün bir sıkıntı çekip herşeyin en iyisini yaptırmak istiyoruz artık biraz sıkıntı çekeceğim ama olsun bu sefer içim çok rahat
Ankara denedik ve hiç memnun kalmadım emre beyi çok araştırdım ayrıca bahceci ekibine yani umut tüp bebek merkezine ço güvendim ....senin nasıl olsa tedavine daha çok var bn bir deneyim bakalım neler olacak
kızlar bende bu adet dönemmde baslıcam süleyman beye asılama için hiç kötü bişe okumadm hakkında ....sizce asılamada nasıl?
Bende Dr Süleyman bey ile tedaviye başlayacağım ve ben ilk izlenimlerine göre söylüyorum kesinlikle çok iyi bir doktor
anldm cnm sen nezmn baslıcan asılamamı cnm seninde
2010 ilk güzel haberini vermek istiyorum sonucum pozitif inanın okadar çok mutuyumki iyiki umut tüp bebek merkezine gelmişim iyiki süleyman bey ile tanışmışım bütün merkeze sonsuz teşekürler
haticesytk tebrikler canım çok güzel bi haber aldık sonunda kalp atışlarınıda duyarsın inşallah
çok sevindim sizin adınıza inşallah rabbim kucağınıza almayıda nasip eder darısı benim ve bizim gibi olan herkesin başına inş.
çok teşekür ederim bu benim için bir mucize ankarada kalkıp istanbula geleceğim ve burda hamile kalacağım hiç aklıma gelmezdi ama aklıma gelmeyen başıma geldi inanamadım benim gibi önce kariyer yapayım sonra çocuk olur diyen arkadaşlara tavsiye hiç zaman kaybetmeden eğer çocuk istiyorlarsa en kısa zamanda bu isteklerini yerine getirsinler yani sonra nasıl olsa olur demesinler ben bu mucizeyi yaşamak için 12 yıl bekledim o yüzden umut tüp bebek merkezine bana bu mucizeyi yaşattığı için çok teşekür ediyorum şuan hecanla kesenin bakılacağı günü bekliyorum ..........................
kzılar bende bugun giiitm cok ii doktorrrrr cokk iğnlerime basldm cumartesi gidicm bidahaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?