Tüp Bebek Merkezleri Dr.süleyman tosun

Banada istanbul çok uzak bir zamanlar hiç düşünmediğim yerlerden biri ama ben ve eşim çok yorulduk o yüzden yapılması gereken ne varsa 15 gün bir sıkıntı çekip herşeyin en iyisini yaptırmak istiyoruz artık biraz sıkıntı çekeceğim ama olsun bu sefer içim çok rahat

doğru canım insan çareler arıyor ne yapaılım herşey bebişlerimiz olsun diye. birde kalacak yer önemli yattığın zamanlarda olacak o yüzden uzak yer zor bilemiyorum ben daha erken zaten üç ay içinde karar vericez işte. sen ankarada falan denemeyi düşündünmü ordada var güzel merkezler

Ankara denedik ve hiç memnun kalmadım emre beyi çok araştırdım ayrıca bahceci ekibine yani umut tüp bebek merkezine ço güvendim ....senin nasıl olsa tedavine daha çok var bn bir deneyim bakalım neler olacak

Ankara denedik ve hiç memnun kalmadım emre beyi çok araştırdım ayrıca bahceci ekibine yani umut tüp bebek merkezine ço güvendim ....senin nasıl olsa tedavine daha çok var bn bir deneyim bakalım neler olacak

tamam canım senden haber bekliyorum o zaman. bide ben memorialden semra hanım çok iyi diye duydum ama ücret bahalıymış bizim durumumuz ona yetmeyecek ama türkiyeye ilk tüp bebek getirenlerinden biriymiş özellikle erkek faktörü varsa aklında bulunsun.

iyi geceler hepinize transfer yapılalı 10 gün oldu az kaldı ama ben bittim beklemek gerçekten çok zor ....lekelenme oldu ve çok korktum sülyman beyi aradım endişelenecek birşey yok dedi adet olup yine aynı yıkımı yaşamak istemiyorum

kızlar bende bu adet dönemmde baslıcam süleyman beye asılama için hiç kötü bişe okumadm hakkında ....sizce asılamada nasıl?

kızlar bende bu adet dönemmde baslıcam süleyman beye asılama için hiç kötü bişe okumadm hakkında ....sizce asılamada nasıl?

Bende Dr Süleyman bey ile tedaviye başlayacağım ve ben ilk izlenimlerine göre söylüyorum kesinlikle çok iyi bir doktor

bende bugün başladım tedaviye süleyman beyle inşallah bu defa hayallerim gerçek olur Allahın izniyle.

2010 ilk güzel haberini vermek istiyorum sonucum pozitif inanın okadar çok mutuyumki iyiki umut tüp bebek merkezine gelmişim iyiki süleyman bey ile tanışmışım bütün merkeze sonsuz teşekürler

2010 ilk güzel haberini vermek istiyorum sonucum pozitif inanın okadar çok mutuyumki iyiki umut tüp bebek merkezine gelmişim iyiki süleyman bey ile tanışmışım bütün merkeze sonsuz teşekürler

çok sevindim sizin adınıza inşallah rabbim kucağınıza almayıda nasip eder darısı benim ve bizim gibi olan herkesin başına inş.

haticesytk tebrikler canım çok güzel bi haber aldık sonunda kalp atışlarınıda duyarsın inşallah

haticesytk tebrikler canım çok güzel bi haber aldık sonunda kalp atışlarınıda duyarsın inşallah

çok teşekür ederim bu benim için bir mucize ankarada kalkıp istanbula geleceğim ve burda hamile kalacağım hiç aklıma gelmezdi ama aklıma gelmeyen başıma geldi inanamadım benim gibi önce kariyer yapayım sonra çocuk olur diyen arkadaşlara tavsiye hiç zaman kaybetmeden eğer çocuk istiyorlarsa en kısa zamanda bu isteklerini yerine getirsinler yani sonra nasıl olsa olur demesinler ben bu mucizeyi yaşamak için 12 yıl bekledim o yüzden umut tüp bebek merkezine bana bu mucizeyi yaşattığı için çok teşekür ediyorum şuan hecanla kesenin bakılacağı günü bekliyorum ..........................

Bende yarın umut tüp bebek merkezinde tedaviye başlıyorum Süleyman beye çok güveniyorum herşey güzel olur inşallah

herşey çok güzel geçti ve ben bugün itibariyle tüp bebek tedavisine başladım

Tedaviye yeni başlayan arkadaşlar hayırlı olsun bugün bemin yumurta toplama işlemim vardı ben artık sona doğru yaklaşıyorum sona doğru yaklaştıkça hecanım dahada artıyor

kzılar bende bugun giiitm cok ii doktorrrrr cokk iğnlerime basldm cumartesi gidicm bidahaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…