Çok teşekür ederim iyi dileklerin içn cumartesi transferim yapıldı şuan bekleme sürecine geçtim eğer sende umut tüp bebek merkezine geleceksen gerçekten çok iyi bir secim yapmışsın diyebilirim ben ve eşim çok memnun kaldık merkezden:lepi:
canım inşallah eşin baba olur. rabbim ikinizin de yüzünü soldurmasın. sonucunuzu merakla bekliyorum. sen rahat ol canım dikkat et kendine. en kısa sürede bebiş haberlerini bekliyorum canım.
meldayel seni buralarda takip ediyorum herşeyin yolunda gitmesi çok sevindim sonucunuda hecanla bekliyorum
delikafaduldenheyyyyy kimse yok mu? Demek bu saatlerde pek kimse olmuyorneyse bende çıkayım
eyvahedigeldismileDün bende başladım tedaviye en sonunda ama çok korkuyorum
arkadaşlar ben perşembe günü için randevu aldım dr süleyman beyden kese için bakalım kese gözükecek mi çok hecanlıyım
Arkadaşım sonuç ne oldu meraklandırma biziney yaptın kese gözüktü mü?
Arkadaşım sonuç ne oldu meraklandırma bizi
ben de ilaç dahil çider üyesi olarak tedavi görüyorum... bu ilk tedavim...
benden ilk muyaneden ücret almadılar, tedavi 4350 + 900 Euro PGT için vereceğim..
ilk iğnemi bugün oldum... bana da 300 puregon verdiler... salı günü tekrar kontrole gideceğim... inşallah doğru bir karar vermişimdir.. zira benim hiç aklımda yoktu, bir haftanın içinde karar verdik orda yaptırmaya... sadece ücret sormaya gitmiştim, muayene olup başladım tedaviye...
inşallah elimiz boş dönmeyiz
tebrikler meldayel ben de umuut tüpte süleyman beyi düşünüyorum.daha önce ki doktorum enver beydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?