Tüp Bebek Merkezleri Dr.süleyman tosun

canım inşallah eşin baba olur. rabbim ikinizin de yüzünü soldurmasın. sonucunuzu merakla bekliyorum. sen rahat ol canım dikkat et kendine. en kısa sürede bebiş haberlerini bekliyorum canım.

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BıR KEZ DAHA SıZLERı YENı TOPĞıMıZE GÖZ ATMAK VE DESTEK ıÇıN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPıĞıNDEN ARKADAŞLAR YENı BıR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FıYATLARINDA ıNDıRıM ıSTıYORUZ DıYE BU TOPĞıE GELıP BıR ZıYARET EDERSENıZ ÇOK SEVıNECEĞıZ BıR LıSTE HAZIRLIYORUZ LıSTE YETERı KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELıRLEDıĞıMıZ BıR GÜNDE SESıMıZı DUYARACĞIMIZ YERLERE MAıL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FıYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKı ZORLUKLARLA ıLGıLı HEPıNıZı BEKLıYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPıĞıMıZı BURASI

canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

canım inşallah eşin baba olur. rabbim ikinizin de yüzünü soldurmasın. sonucunuzu merakla bekliyorum. sen rahat ol canım dikkat et kendine. en kısa sürede bebiş haberlerini bekliyorum canım.

inşallah sabırsızlıkla sonucu bekliyorum içimden bir ses olacak diyor ama tabi allahın taktiri

delikafaduldenHEYYYYY KİMSE YOK MU? DEMEK BU SAATLERDE PEK KİMSE OLMUYOR NEYSE BENDE ÇIKAYIM

arkadaşlar ben perşembe günü için randevu aldım dr süleyman beyden kese için bakalım kese gözükecek mi çok hecanlıyım

Bügün süleyman beyle tedaviye başladım.300 puregon başladık.4 gün sonra tekrar görecek.Eşim ve ben çok heyecanlıyız.Bugünü okadar bekledim ki.Kafamda bir sürü soru vardı hepsini sordum.Sakin sakin anlattı.ılaç dahil paketi kabul ettim.En azından ne kadar para harcayacağımı bilmek güzel.Eşimde sperm verdi.Sonucun akşama kadar bildiririz dediler.
Şimdi gidicem kendime hediye alacam.Bu tedavide kendimle barışık olmak istiyorum.Kendime iyi bakmam lazım.Stres yapmıyacağımı kendime söz verdim.O yüzden güzel şeyler konuşalım istiyorum.

ben de ilaç dahil çider üyesi olarak tedavi görüyorum... bu ilk tedavim...
benden ilk muyaneden ücret almadılar, tedavi 4350 + 900 Euro PGT için vereceğim..
ilk iğnemi bugün oldum... bana da 300 puregon verdiler... salı günü tekrar kontrole gideceğim... inşallah doğru bir karar vermişimdir.. zira benim hiç aklımda yoktu, bir haftanın içinde karar verdik orda yaptırmaya... sadece ücret sormaya gitmiştim, muayene olup başladım tedaviye...
inşallah elimiz boş dönmeyiz

Tedavin hayırlı olsun doğru bir karar vermişsiniz gerçekten memnun kalacağına eminim

Merhaba arkadaşlar ben 04/02/2010 tarihinde gebelik varmı diye baktırdım ve sonucum allahıma şükürler olsun pozitif donasyon önerilmiş bir hasta olarak buralara gelmek benim için mucize dünyamızı başımıza yıkan doktora gideceklere hep uyarıyorum sakın ona gitmeyin diye o yüzden arkadaşlar lütfen gideceğiniz yer ile ilgili ikikere düşünün derim

tebrikler meldayel ben de umuut tüpte süleyman beyi düşünüyorum.daha önce ki doktorum enver beydi.

Son düzenleme:
tebrikler meldayel ben de umuut tüpte süleyman beyi düşünüyorum.daha önce ki doktorum enver beydi.

umut tüp bebek merkezine geldiğmde çok umutsuzdum çünkü eşimden dolayı artık siz donasyondan başka şansınız yok dedi çok ağladım eşimde çok kötü günler geçirdi sonra kendimizi toparlayıp sağa sola mesaj atmaya başladık umut tüp bebek merkezine mail gönderdik bize dönüş yapıldı ve sonra önce emre beyle görüştük sonrada radevu aldık halkla ilişkilerdeki bayan bize sizi aynı zamanda süleyman beylede görüştürelim dedi ve mecaramız başlamış oldu bu yoda uğraşan bütün arkadaşlarımın allah yardımcısı olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…