Tüp Bebek Merkezleri Dr.süleyman tosun

diğer topiğede yazdım ama tekrardan haırlı olsun sana donasyon deyip dünyanızı başınıza yıkan doktora kapak olsun

:teytey::teytey::teytey:tebrikler :teytey::teytey::teytey:

iyi akşamlar süleyman bey ile görüştüm tahliller istedi sonuçlarını bekliyorum sonuçlarına göre tdaviye başlayacağım

iyi akşamlar hepinize uzun zamandır yazamadım işim gereği sabah erken kalmak zorunda kalıyorum ayın 19 gibi kese gözüküyor mu diye muayeneye gideceğim ben istanbuldan çok uzaklardayım ne yazık ki başka bir hastaneye ve doktora gideceğim bunun içinde çok üzülüyorum

canım güzel haberlerini bekliyoruz

meldayel canım keseni gördüğün haberini duymak için sabırsızlanıyorum haberini bekliyorumm

iyi akşamlar sabırsızlıkla tahlil sonuçlarımın çıkmasını bekliyorum sonuçllar inşallah temiz çıkar :Saruboceq:

allahıma şükürler olsun benim meleklerimin kalp atışları duyuldu herşey çok güzel gidiyor her zaman giremediğm çin ancak heber verebildim

ARKDAŞLAR TÜP BEBK FıYATLARI VE YENı GENELGEYLE ıLĞıLı DESTEK HEPıMıZ BU TEDAVLıLERLE BOĞUŞUYORUZ DESTEĞıNıZı BEKLıYORUZ arkadaşlar bu yeni genelgeyele ilğili
bana mail geldi çider deneğiNDEN AYNEN KOPYALIYORUM

Lütfen her arkadaşımız ayrı olarak yazıp tek tek maille yollasın .Kişisel itiraz ve başvurular daha çok dikkate alınmaktadır. Bizde müracaatımızı yaptık.
bimer@basbakanlik.gov.tr
BıMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK
cevdet.erdol@tbmm.gov.tr
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr
ADALET VE KALKINMA PARTiSi GENEL MERKEZı
fsahin@fatmasahin.net
fsahin@akparti.org.tr
Gazeteler:
turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

merhaba arkadaşlar ben gün izinliyim sabah hafif bir kanamam oldu hemen süleyman beyi aradım korkma dedi ve burda bir kadın doğumcuya gitmemi önerdi bende bunun üzerine burda takip olduğum doktora gittim dinlenmem gerkiyomuş ve 4 günlük rapor verdi şuan dinleniyorum ama sabah ömrümden ömür gitti yaşadığım korkuyu anlatamam ....

canım peki neden kanama olmuş dr.un ne dedi???bazı tanıdıklarım bana kanama olabilir diyordu 4.haftada felan...korkunu anlıyabiliyorum ama bu korkun ilk ve son olur inşş herşey yolunda gidip evladını kucağına, kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim....

Kızlar Süleyman bey sayesinde bugün sonucumu aldım.Allahım müthiş bir şey.Daha aileme bile haber vermedim ilk önce buraya yazayım istedim.2.gün sonra alacaktım sonucumu ama kanamam oldu doktor bey çağırdı test yaptık sonuç 85.İnanılmaz bir şey Çok mutluyum çok opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…