umut tüp bebek merkezine geldiğmde çok umutsuzdum çünkü eşimden dolayı artık siz donasyondan başka şansınız yok dedi çok ağladım eşimde çok kötü günler geçirdi sonra kendimizi toparlayıp sağa sola mesaj atmaya başladık umut tüp bebek merkezine mail gönderdik bize dönüş yapıldı ve sonra önce emre beyle görüştük sonrada radevu aldık halkla ilişkilerdeki bayan bize sizi aynı zamanda süleyman beylede görüştürelim dedi ve mecaramız başlamış oldu bu yoda uğraşan bütün arkadaşlarımın allah yardımcısı olsun
Merhaba arkadaşlar ben 04/02/2010 tarihinde gebelik varmı diye baktırdım ve sonucum allahıma şükürler olsun pozitif donasyon önerilmiş bir hasta olarak buralara gelmek benim için mucize dünyamızı başımıza yıkan doktora gideceklere hep uyarıyorum sakın ona gitmeyin diye o yüzden arkadaşlar lütfen gideceğiniz yer ile ilgili ikikere düşünün derim
iyi akşamlar süleyman bey ile görüştüm tahliller istedi sonuçlarını bekliyorum sonuçlarına göre tdaviye başlayacağım
iyi akşamlar hepinize uzun zamandır yazamadım işim gereği sabah erken kalmak zorunda kalıyorum ayın 19 gibi kese gözüküyor mu diye muayeneye gideceğim ben istanbuldan çok uzaklardayım ne yazık ki başka bir hastaneye ve doktora gideceğim bunun içinde çok üzülüyorum
iyi akşamlar hepinize uzun zamandır yazamadım işim gereği sabah erken kalmak zorunda kalıyorum ayın 19 gibi kese gözüküyor mu diye muayeneye gideceğim ben istanbuldan çok uzaklardayım ne yazık ki başka bir hastaneye ve doktora gideceğim bunun içinde çok üzülüyorum
Şimdi haber vermek kısmet oldu doktora gittim bir tane kese gözüktü:1rolleyes:
meldayel çok güzel hayırlı olsun
allahıma şükürler olsun benim meleklerimin kalp atışları duyuldu herşey çok güzel gidiyor her zaman giremediğm çin ancak heber verebildim
meldayel çok güzel hayırlı olsun
merhaba arkadaşlar ben gün izinliyim sabah hafif bir kanamam oldu hemen süleyman beyi aradım korkma dedi ve burda bir kadın doğumcuya gitmemi önerdi bende bunun üzerine burda takip olduğum doktora gittim dinlenmem gerkiyomuş ve 4 günlük rapor verdi şuan dinleniyorum ama sabah ömrümden ömür gitti yaşadığım korkuyu anlatamam ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?