Tüp Bebek Merkezleri Dr.süleyman tosun

tebrik ederim rabbim tamamına erdrisin...

canım bir sorun yok değil mi aman kendine çok dikkat et

canım ya tam bir açıklama yapılmadı ama bildiğim tek şey çok ama çok korktum ne kadar şanslısınız istanbuldasınız .

bende samsundan kalkıp umut tüp bebek merkezinde tedavi olmak için geleceğim burda bakıyorumda bir çok kişi çok memnun kalmış bu merkezden öncelikle bir ön görüşme için randevu alacağım aklımdaki doktor süleyman bey bilmiyorumkismile

doğru seçim yapmışsın

fatmaanura katılıyorum gerçekten doğru bir seçim yapmışsın bende çok uzaklardan geldim umut tüp bebek merkezine

bencede umut tüp bebek merkezi çok doğru seçimmm......
meldayelcim nasılsın şimdi canım???evet istanbulda olmak şans çünkü tüp yaptığım dr.da devam ediyorum o kadar güveniyorum ki ulun beye anlatamam...ama sizlerde şanslısınız oralardan buralara gelip tedavi oldunuz ve hamile kaldınız...
ben istanbulda olduğum halde ilk denememi hiç bilinmemiş bir yerde yaptım ve sonucum hüsran..siz oralarda buldunuz ve geldiniz helal olsun ne diyim.....

Teşekür ederim canım iyiyim bende isterdim ki umut tüp bebek merkezinde süleyman bey ile devam edeyim bu bir şansızlık ben umut tüp bebek merkezini bulana kadar inan çok kötü günler geçirdim eşimle ayrıma derecesine gelmiştik ama neyse ki umut tüp bebek merkezin geldik ve tekrar hayata döndük

arkadaşlar mrb bende süleyman beyde tedaviye başladım 7.güüm çok heyecanlıyım umarım doğru karardır ve hayırlısı olur

arkadaşlar mrb bende süleyman beyde tedaviye başladım 7.güüm çok heyecanlıyım umarım doğru karardır ve hayırlısı olur

canım bende süleyman beyin hastasıyım çok iyi bir doktor şuan ben ikizlere hamileyim allah sanada bu mutluluğu nasip etsin ayrıca merkezde herkez çok sıcak kanlı kime ne sorsan yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar

Bugün biraz rahatsızlandığım için evdeyim ama sabah erken kalkmaya alıştığım için sabah erkenden uyandım dün dr süleyman bey ile telefon gçörüşmesi yaptım nekadar ılımlı bir doktor bir soruyu belki 10 kere sordum ama hiç sıkılmadan cevap verdi cumartesi günüde hasta bakılıyormuş bende cumadan çıkıp cumartesi günü gelip ön görüşme yapmacağım bir takıp testlerden bahsetti doktor bey daha önceki tedavilerimden sonuç alınamadığı için o testler yapılmadan tedaviye başlamayalım dedi benim için galiba yeni bir yolculuk başlıyor inşallah bu sefer herşey yolunda gider ama inanın arkadaşlar yaptığım telefon görüşmesinde bile dr bey beni ikna etmeye yetti.

aynen yorgunn.beni de telefon görüşmesinde ikna etmeyi başarsı süleyman bey.daha önceki denememi enver beyle yapmıştım.tereddütlerim vardı.hem enver bey hem süleyman beyle öngörüşme yaptım geçen hafta.ama ben daha gelmeden kararımı vermiştim.ha enver bey orada olsaydı değiştirmeyi bile düşünmezdim o ayrı...

merhaba arkadaşlar ben süleyman beyden çok memnun kaldım tedavinin her aşamasında bana çok yardım etti

ön görüşmede çok iyiler gerçekten benimde eşim neslihan hanımla telle görüşmüştü ilk okadar ilgilendiklerini sölediki eşim anlatamam...ve eşimin konuşmasıda çok iyi olmuştu çünkü ben zaten umutu istiyodum fakat bana uzakdı hastane ondan eşim yakın yer istiyordu ama telle görüşmek dahi yetti bize...ve iyikide umutu tercih etmişizz.....

telefon görüşmesi çok önemli benimlede neslihan hn konuşmuştu sonra ulun beye randevu verdi bana gittim ulun bey ilede görüşünce evet yer burası dedim ve herşey yolunda gitti birde hayılısıyla kucağımıza alsak hilal ......

evet fatmanurcum dediğin gibi bide dünyaya gelseler hayırlısıyla...şimdiden gün sayıyoruz yaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…