Kızlar Süleyman bey sayesinde bugün sonucumu aldım.Allahım müthiş bir şey.Daha aileme bile haber vermedim ilk önce buraya yazayım istedim.2.gün sonra alacaktım sonucumu ama kanamam oldu doktor bey çağırdı test yaptık sonuç 85.İnanılmaz bir şey Çok mutluyum çok opuyorum
merhaba arkadaşlar ben gün izinliyim sabah hafif bir kanamam oldu hemen süleyman beyi aradım korkma dedi ve burda bir kadın doğumcuya gitmemi önerdi bende bunun üzerine burda takip olduğum doktora gittim dinlenmem gerkiyomuş ve 4 günlük rapor verdi şuan dinleniyorum ama sabah ömrümden ömür gitti yaşadığım korkuyu anlatamam ....
canım bir sorun yok değil mi aman kendine çok dikkat et
canım peki neden kanama olmuş dr.un ne dedi???bazı tanıdıklarım bana kanama olabilir diyordu 4.haftada felan...korkunu anlıyabiliyorum ama bu korkun ilk ve son olur inşş herşey yolunda gidip evladını kucağına, kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim....
bende samsundan kalkıp umut tüp bebek merkezinde tedavi olmak için geleceğim burda bakıyorumda bir çok kişi çok memnun kalmış bu merkezden öncelikle bir ön görüşme için randevu alacağım aklımdaki doktor süleyman bey bilmiyorumkismile
bende samsundan kalkıp umut tüp bebek merkezinde tedavi olmak için geleceğim burda bakıyorumda bir çok kişi çok memnun kalmış bu merkezden öncelikle bir ön görüşme için randevu alacağım aklımdaki doktor süleyman bey bilmiyorumkismile
bencede umut tüp bebek merkezi çok doğru seçimmm......
meldayelcim nasılsın şimdi canım???evet istanbulda olmak şans çünkü tüp yaptığım dr.da devam ediyorum o kadar güveniyorum ki ulun beye anlatamam...ama sizlerde şanslısınız oralardan buralara gelip tedavi oldunuz ve hamile kaldınız...
ben istanbulda olduğum halde ilk denememi hiç bilinmemiş bir yerde yaptım ve sonucum hüsran..siz oralarda buldunuz ve geldiniz helal olsun ne diyim.....
kızlar bende umuta başlıycam ama ulun beyemi gidem süleyman beyemi sizce
arkadaşlar mrb bende süleyman beyde tedaviye başladım 7.güüm çok heyecanlıyım umarım doğru karardır ve hayırlısı olur
ön görüşmede çok iyiler gerçekten benimde eşim neslihan hanımla telle görüşmüştü ilk okadar ilgilendiklerini sölediki eşim anlatamam...ve eşimin konuşmasıda çok iyi olmuştu çünkü ben zaten umutu istiyodum fakat bana uzakdı hastane ondan eşim yakın yer istiyordu ama telle görüşmek dahi yetti bize...ve iyikide umutu tercih etmişizz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?