Dr. Tayfun Aköz Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Dr.Tayfun AKÖZ
• Klinik Şefi, Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kliniği (1998)
• Doçent Dr., Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Bilim Dalı (1997)
• Başasistan, Ankara Numune Hastanesi (1993-97)
• Asistan Dr., Ankara Numune Hastanesi
1.Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniği (1987-92)
• Doktor, Malatya Milli Eğitim Bölge Müdürlüğü Tabibi (1985-87)
• Üniversite, İstanbul Üniversitesi, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi (1979-85)

• Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği üyesi
• Estetik Plastik Cerrahi Derneği üyesi
• Yara Bakımı ve Doku Onarım Derneği üyesi
• Çene Yüz Cerrahları Derneği

Yapılan İşlemler
ESTETİK CERRAHİ :
• Burun estetiği (Rinoplasti)
• Meme estetiği -Meme büyütme ( Augmentasyon mamoplasti)
-Meme küçültme (Redüksiyon mamoplasti)
-Meme dikleştirme ( Mastopeksi)
-Erkekte meme küçültme (Jinekomasti korreksiyonu)
• Göz kapakları estetiği (Blefaroplasti)
• Karın estetiği (Abdominoplasti)
• Vakumlu yağ alma ( Liposuction, liposculpture )
• Vücut şekillendirme/biçimlendirme
• Kulak estetiği (Otoplasti)
• Yüz estetiği (Endoskopik ve klasik yüz germe, boyun germe, alın ve kaş kaldırma)
• Yağ ve doku enjeksiyonları ( Lipofilling)
• Genital estetik cerrahi ( Labioplasti, vajinoplasti, penis cerrahisi)
• Yara ve yanık izleri cerrahisi ( Skar revizyonu)
• Botox, Dysport
• Dolgu ( Hyaluronik asit vb.)

PLASTİK ve REKONSTRÜKTİF CERRAHİ :
• Meme oluşturma ( Meme rekonstrüksiyonu)
• El cerrahisi ve mikrocerrahi ( Tendon, sinir, yumuşak doku onarımları vb)
• Doğumsal hastalıklar ( Dudak/ damak yarığı, el anomalileri, hipospadias vb.)
• Deri ve yumuşak doku tümörleri (Onkolojik Cerrahi)
• Yüz kemikleri kırıkları, bozuklukları (Maksillofasyal cerrahi)
• Baş boyun onarım cerrahisi

Son düzenleyen: Moderatör:
Tayfun bey enerjisi güzel güvenebileceğiniz iyi bir doktor.daha dün akşam gördüm kendisini emekli oluyormuş artık kartal da olmayacak malesef. fiyat demişsiniz muayene ücreti soruyorsanız 200 tl.

Tayfun bey enerjisi güzel güvenebileceğiniz iyi bir doktor.daha dün akşam gördüm kendisini emekli oluyormuş artık kartal da olmayacak malesef. fiyat demişsiniz muayene ücreti soruyorsanız 200 tl.

ben geçen cuma hem göğüs büyütme hemde karın germe ameliyatı oldum tayfun beye şimdilik güzel gidiyor kendisi çok cana yakın ilgili bir doktor kesinlikle tavsiye ederim.

Ben bir ay önce Tayfun beye meme küçültme ameliyatı oldum.Kendisi hem çok iyi bir cerrah hemde mükemmel bir insan. Arkadaşım yirmi gün önce Tayfun beye burun küçültme ameliyatı oldu, onunda burnu çok güzel oldu.Burun estetiğine karşı çıkıyordum ama burnu çok doğal oldu en yakın zamanda bende yaptırmaya düşünüyorum.

ameliyat ücrti ne kadar
neden kimse bu konuda inatla yorum yazmıyor :)

ameliyat ücrti ne kadar
neden kimse bu konuda inatla yorum yazmıyor :)

Haklısın ama gerçekten estetik ameliyatı olmak istiyorsan,mutlaka Tayfun hocayla görüş derim.Sana elinden geldiği kadar yardımcı olur tanıdığım kadar çok mütevazı bir insan:) ben ameliyatımdan ve sonraki kontrollerimden çok memnun kaldım... Sadece ameliyat üçretini almakla kalmıyor insanca muamele görüyorsun..

Merhaba,
Tamam =)) Pazartesi arayacağım teşekkürler...
Ben karın germe + göğüs küçültme istiyorum.
Umarm beklediğim gibi geçer. Gelişmeleri yazarm =)

Merhaba,
Tamam =)) Pazartesi arayacağım teşekkürler...
Ben karın germe + göğüs küçültme istiyorum.
Umarm beklediğim gibi geçer. Gelişmeleri yazarm =)

Limonlu bahçem ben ideal ölçülerime kavuştuğum için çok mutluyum.Benim göğüslerim felaket büyüktü ve yıllardır baya sıkıntı çektim.Keşke Tayfun beyi daha önce tanımış olsaydım,ona ne kadar teşekkür etsem azdır.Ameliyattan sakın korkma inan ki emin ellerde olacaksın.Ben çok çabuk aya kalktım,güzel haberlerini alırız inşallah.İyi geceler canım.

Tayfun aköz burun estetiği ücretleri hakkında bilgisi olan varmı?
Benim arkadaşım Tayfun beye burun estetiği oldu,çok doğal bir görüntüsü var.Fiyat konusunu doktor ile kendin görüşürsen daha faydalı olur.Mutlaka seni dinledikten sonra yardımcı olacaktır.Ben de meme küçültme ameliyatımı Tayfun beye olmuştum,gereken yardımı sağlıyor.

Merhaba, tüm Dr'lar muayene ücreti almıyor daha kapı giriş 200 TL. ortalama kaç tutuyor burun estetiği?

Merhaba, tüm Dr'lar muayene ücreti almıyor daha kapı giriş 200 TL. ortalama kaç tutuyor burun estetiği?
evet tüm doktorlar kapı girişi fiyatını da ameliyata o biçim ekliyor.lütfen böyle ön yargılı olmayın gidin tanışın.Dünya iyisi bir insandan ve yaptığı işin hakkını veren kişi olarak, bu forum da o kadar az hastasının memnuniyet yorumu beni üzüyor....ben huzurunuzda kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.alt tarafı orta halde bir insanım,bu ameliyatları ciddiye alan zaten kendisini maddi manevi bu girişime hazırlıyor.....

merhaba hanımlar,

burun estetiği için doktor araştırması yaparken tayfun beyin hasta yorumlarına rastladım burada.
ancak fiyat hakkında bilgi yazılmamış.
ameliyat olanlar özellikle burun estetiği ile ilgili ortalama bir rakam verebilirlerse çok sevinirim...

Tayfun Bey den edindiğim bilgiye göre,Burun ameliyatını yaklaşık 4000-6000 TL aralığında yapıyor. Eğer burundaki sorun hastalık denecek şekilde deviasyon ya da halk tabiriyle et büyümesi tarzındaysa ve bunu SGK karşılayacak durumdaysa bir miktar daha düşük fiyatla yapmasının mümkün olduğunu belirtti.Bana özelden msj atan arkadaşlara umarım yardımcı olabilmişşimdir.Daha öncede belirttiğim gibi kendisiyle irtibata geçerseniz size daha ayrıntılı bilgi verecektir..

teşekkür ederim.bende hem deviasyom hem de buna bağlı et var.
bu durumda tayfun bey devlet hastanesinde mi yapıyor ameliyatı?
estetik cerrahların deviasyon ve et küçültme yapma yetkisi var mı bu konuda bilgim yok çünkü bu gibi konuların kbbciler taraından yapılabildiğini duymuştum da.
şimdi tayfun bey devlette yapıyorsa kbb için ayrı doktor mu giriyor
teşekkürler

arkadaşım ben tayfun beye burun estetiği olmadım.Bu yüzden diğer ayrıntılar hakkında bilgim yok.Sadece buradaki arkadaşlar adına kendisiyle iritbata geçip bilgi aldım.Ben 2003 yılında farklı bir operasyon geçirdim kendisine.ayrıyettende dedemin ameliyatını yapmıştı onkoloji ile ilgili plastik cerrahi bir konuda.Ama gerçekten çok başarılı ve inanın gönül insanı.ben hayatımda bu kadar iyi nazik mükemmel biri görmedim ya.Allah razı olsun ondan.inanın web sayfasından iletişim kısmmından bile irtibata geçseniz size bilgi verecektir.aramayada çekinmein.çok alçak gönüllü biri.Ben bu forumdanda behsettim kendisine.bilgisi var.eğer kadınlar klubünden bir arkadaşımızın tavsiyesiyle size ulaştım derseniz {PRENSES25 ]beni çok iyi tanır.elinden gelen yardımı göstereceğine eminim.Ama hiç tereddütünüz olmasın.

Canım prenses25arkadaşım nasılsın?Bende senin gibi Tayfun bey'den çok memnun kaldım. Kendisine bütün kalbimle her zaman dua ediyorum.iyi ki var, onun gibi doktorların ellerine ve canlarına sağlık.

Canım prenses25arkadaşım nasılsın?Bende senin gibi Tayfun bey'den çok memnun kaldım. Kendisine bütün kalbimle her zaman dua ediyorum.iyi ki var, onun gibi doktorların ellerine ve canlarına sağlık.
Sağol arkadaşım çok iyiyim allaha şükür.Tayfun hocamızı tanıma şansına erişenlerin buraya yorumlarını yazzıp diğer insanlarla paylaşmaları ne kadar güzel ve anlamlı.Tayfun hocam okuyor bunları.Bizden haberi var.Hatta oda buraya asistanı aracılığı ile üye olup bilgi vermeyi düşünüyordu.Daha doğrusu ben talep ettim.Hatta çok dil döktüm desem yeridir.Asistanı inşallah kısa sürede bu talebimize cevap verir.Kendisinin güzel gönlüne ve değerli bilgilerine çooook ihtiyacımız var...Kendisine tekrar minnetlerimi sunuyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…