Tayfun bey enerjisi güzel güvenebileceğiniz iyi bir doktor.daha dün akşam gördüm kendisini emekli oluyormuş artık kartal da olmayacak malesef. fiyat demişsiniz muayene ücreti soruyorsanız 200 tl.
ameliyat ücrti ne kadar
neden kimse bu konuda inatla yorum yazmıyor :)
Haklısın ama gerçekten estetik ameliyatı olmak istiyorsan,mutlaka Tayfun hocayla görüş derim.Sana elinden geldiği kadar yardımcı olur tanıdığım kadar çok mütevazı bir insan:) ben ameliyatımdan ve sonraki kontrollerimden çok memnun kaldım... Sadece ameliyat üçretini almakla kalmıyor insanca muamele görüyorsun..
Merhaba,
Tamam =)) Pazartesi arayacağım teşekkürler...
Ben karın germe + göğüs küçültme istiyorum.
Umarm beklediğim gibi geçer. Gelişmeleri yazarm =)
Benim arkadaşım Tayfun beye burun estetiği oldu,çok doğal bir görüntüsü var.Fiyat konusunu doktor ile kendin görüşürsen daha faydalı olur.Mutlaka seni dinledikten sonra yardımcı olacaktır.Ben de meme küçültme ameliyatımı Tayfun beye olmuştum,gereken yardımı sağlıyor.Tayfun aköz burun estetiği ücretleri hakkında bilgisi olan varmı?
evet tüm doktorlar kapı girişi fiyatını da ameliyata o biçim ekliyor.lütfen böyle ön yargılı olmayın gidin tanışın.Dünya iyisi bir insandan ve yaptığı işin hakkını veren kişi olarak, bu forum da o kadar az hastasının memnuniyet yorumu beni üzüyor....ben huzurunuzda kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.alt tarafı orta halde bir insanım,bu ameliyatları ciddiye alan zaten kendisini maddi manevi bu girişime hazırlıyor.....Merhaba, tüm Dr'lar muayene ücreti almıyor daha kapı giriş 200 TL. ortalama kaç tutuyor burun estetiği?
teşekkür ederim.bende hem deviasyom hem de buna bağlı et var.
bu durumda tayfun bey devlet hastanesinde mi yapıyor ameliyatı?
estetik cerrahların deviasyon ve et küçültme yapma yetkisi var mı bu konuda bilgim yok çünkü bu gibi konuların kbbciler taraından yapılabildiğini duymuştum da.
şimdi tayfun bey devlette yapıyorsa kbb için ayrı doktor mu giriyor
teşekkürler
Sağol arkadaşım çok iyiyim allaha şükür.Tayfun hocamızı tanıma şansına erişenlerin buraya yorumlarını yazzıp diğer insanlarla paylaşmaları ne kadar güzel ve anlamlı.Tayfun hocam okuyor bunları.Bizden haberi var.Hatta oda buraya asistanı aracılığı ile üye olup bilgi vermeyi düşünüyordu.Daha doğrusu ben talep ettim.Hatta çok dil döktüm desem yeridir.Asistanı inşallah kısa sürede bu talebimize cevap verir.Kendisinin güzel gönlüne ve değerli bilgilerine çooook ihtiyacımız var...Kendisine tekrar minnetlerimi sunuyorum....Canım prenses25arkadaşım nasılsın?Bende senin gibi Tayfun bey'den çok memnun kaldım. Kendisine bütün kalbimle her zaman dua ediyorum.iyi ki var, onun gibi doktorların ellerine ve canlarına sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?