Dr. Tayfun Aköz Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Canim izelden resim yollayabilirmisin ? Bende kensiaine aaliyat olmayi dusunuyorum?

Canim ozelden resim yollayabilirmisin?bende olmayi dusunuyorum?

Neden kimse yorum yapmıyor, yakın zamanda ameliyat olan yok mu lütfenn

2011'den beri Dr.Tayfun Aköz'le ilgili yorumlar var,bugüne değin ısrarla soruldugu halde bir kisi bile fiyat yazamamış! Ameliyat oldum diyor,fiyay soruyorlar cevap;çok ilgili doktor!?

2011'den beri Dr.Tayfun Aköz'le ilgili yorumlar var,bugüne değin ısrarla soruldugu halde bir kisi bile fiyat yazamamış! Ameliyat oldum diyor,fiyay soruyorlar cevap;çok ilgili doktor!?
meme oldum ben kendisine büyütme. Memnunum, 16ya oldum. Gerçi yönlendirilme konusunda sorun yaşadım sanırım istediğimden küçük oldu. Ben daha dolgun istiyordum. Ama ameliyat sonrası çok rahat geçti, ağrı sızı çok olmadı. Burun da 12 14 falandır yada 13 diye tahmin ediyorum, burun ameliyatı daha uygun oluyor çünkü

Merhabalar. Tayfun hoca hangi protezi kullandı acaba, düz mentor mu? Ben de kendisine ameliyat olmayı düşünüyorum ama bana düz kullanacağını soylemisti ve duzlerdeki kapsül riski beni korkutuyor. Siz böyle bir durum yaşadınız mı? Cevap verirseniz gerçekten çok memnun kalırım.

Merhabalar. Tayfun hoca hangi protezi kullandı acaba, düz mentor mu? Ben de kendisine ameliyat olmayı düşünüyorum ama bana düz kullanacağını soylemisti ve duzlerdeki kapsül riski beni korkutuyor. Siz böyle bir durum yaşadınız mı? Cevap verirseniz gerçekten çok memnun kalırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…