Dr. Tayfun Aköz Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

merhana;
Bende Tayfun Bey'e ameliyat olmayı düşünüyorum.
Siteyi çok iyi kullanamıyorum.
Resimlerinizi nereden görebilirim bilmiyorum.
memnun kaldınızmı operasyonunuzdan.
maltepe üniversitesine geçmiş doktor bey.
bende orada olmak istiyorum.
Bana özelden fotoğraf göndermeniz mümkünmü.
yorumlarınızı bana yazarsanız inanın çok yardımcı olacaksınız bana.
teşekkür ederşm.

Merhaba sevgili arkadaşım ben Tayfun Beye meme küçültme ameliyatı olmuştum.Hastaya karşı nezaketinden alakasından ve ameliyat sonucundan çok çok memnun kalmıştım.Bu hafta içinde arkadaşım burun ameliyatı için görüşmeye gidecek,ne yazık ki forumda hiç kimse resim paylaşmıyor çok yazık.....

merhabalar tekrar;
ya sizden rica ediyorum lütfennnnnnn :) arkadaşınız görüştükten sonra bana detaylarını yazarmısınız.
özellikle ücret olarak ne belirlenmiş bunu bilmek istiyorum. :) teşekkürler

yoksa kimse ameliyat olmadımı.bizi kandırıp umutlandırmayın eğer olduysanız acil foto lütfen.yardımcı olun,bunun için burda değilmiyiz ztn..

arkadaşlar tamam tayfun hocayı beğeniyorsunuz destek vermek ve bizi bilgilendirmek için yorumlarda memnuniyetinizi yazıyorsunuz ama biz fotoğrafları görmeden pek ikna olamıyoruz malesef. gayet büyük övgüler var ama ne hikmetse 1 fotoğraf bile yok.
burda beğenilmeyen, eleştiri yorumları alan doktorların bile birçok fotoğrafını görebiliyorken, bu kadar övgü alan doktorun tek fotoğrafına bile rastlamamak ilginç geldi. madem destek ve bilgi vermek istiyorsunuz, uzun övgü cümlelerinizden ziyade fotoğraf eklerseniz inanın daha çok yardımcı olursunuz.

yoksa kimse ameliyat olmadımı.bizi kandırıp umutlandırmayın eğer olduysanız acil foto lütfen.yardımcı olun,bunun için burda değilmiyiz ztn..

Kızlaaaarrr size muhteşem bir haberim var.Bikaç gün içinde size tayfun hocanın yaptığı burun fotolarını paylaşıcam.Mail bekliyorum.İnanın beklediğinize degecek...

Kızlaaaarrr size muhteşem bir haberim var.Bikaç gün içinde size tayfun hocanın yaptığı burun fotolarını paylaşıcam.Mail bekliyorum.İnanın beklediğinize degecek...

sevgili prenses.ben bi bayanla tanıştım ve burnumu tayfun aköz yaptı bunalımdayım dedi.ben de kendisinden bu sebeple vazgeçtim.fotoları paylaşırsan fikrim değişebilir.bikaç gün demişsin.çok uzun sürmez değil mi.kime güveniceğimi şaşırdım.karalayanlar,övenler.lütfen fotoları paylaş ve gerçeği görüp kararımızı verelim tayfun beyin iyi bi doktor olduğu düşüncesindeyim çünkü profesor.ne kadar kötü yapabilir ki? ama örnek görmeden de karar vermek mümkün değil.en ufak olumsuz yorumda kafamız karışıyo.belkide karalamak için yapıyolar bilemeyiz oyüzden lütfen fotoları paylaş cnm ve nekadar kısa olursa okadar güzel olur çünkü bu iş uzadıkça bende bunalıma girdim.burun yaptırma işim yani.aylardır karar veremedim de.. :/ eğer beğenirsem tayfun hocaya olup kurtulmak niyetindeyim artık..

Son düzenleme:

merak etme arkadaşım.mail geldiği gibi resimleri yüklicem.Tayfun hocama durumdan söz ettim.tek çekincesi açık ortamda resimleri izinsiz paylaşırsa hastaları ile hukuksal olarak ters düşer diye.Çok rica ettim ama eski hastalarının gözleri banlanmış sadece burun resimlerini maillicek bana.daha dün yazıştık.Bekliyorum.bana yollucak.hemen yüklücem.

Foruma yazılmasını rica ettiğim not aşağıdadır.

Değerli Forum Üyeleri,
Bir hastanın kendi sağlığı ile ilgili endişeleri ve tedavi konusunda bilgi alma isteği son derece doğaldır. Yine kişinin kendi bedeninde yapılacak olan işlemlerin sonuçlarına dair bir fikir edinmeyi istemesi de doğal bir haktır. Ancak gizlilik ilkesi gereğince, bilgi ve onayı olmadan hasta resimlerinin sosyal medya, forum ya da diğer medya organları gibi ortamlarda paylaşılması ya da yayınlanması, etik kurallara, hasta haklarına ve yasalara aykırıdır. Unutulmaması gereken bir diğer nokta, hasta-hekim ilişkisinin güvene dayalı olduğudur.
Estetik Cerrahi ameliyatları ile ilgili bilgi almak isteyen hastaların çekinmeden bir kaç hekim ile yüz yüze görüşerek karar vermesi kanımca en sağlıklı yoldur. Forumlar ya da sosyal medya, bir bilgi kaynağı ya da danışma ortamı olarak kullanılabilir. Ancak daha değerlisi, gerekli muayene ve değerlendirme sonrası hasta ve hekimin karşılıklı konuşarak ve birbirini anlayarak bir karara ulaşmasıdır.
Sağlık ve esenlik dileklerimle.

Dr. Tayfun AKÖZ

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar,Tayfun Hocamın bana gönderdiği mail aşağıdaki gibidir.Mantıklı düşünürsek son derece haklı olduğunu hepimiz anlayacağız.Tek çaremiz ona ameliyat olan arkadaşların kendi özgür iradesiyle koyacağı resimlerdir..İyi gceler......

.................... Kaldı ki bu konu ile ilgili sevdiğim bir hastam bazı Plastik Cerrahların sadece bu tarz işleri yapan yardımcıları olduğundan bahsetmişti............................

Dr. Tayfun AKÖZ

Keşke bu konuda açık açık hangi doktor bunu yapıyor ve burada ki üye isimleri(yardımcıları) ile paylaşsaymış hastası da bizde gerekli önlemi alsaymışız. Yeniden altını çiziyorum sitede hakaret içermeyen operasyon hakkında olumsuz düşüncelerini paylaşan üyelerin mesajları asla silinmemektedir. Doktorların reklamını yapan üyeler de sürekli deşifre edilmektedir.

Sosyal medyayı çok iyi kullanan doktorlara karşı böyle bir karalama kampanyası başladı fakat bunu neden bizim üzerimizden yapıyorlar bunu anlamakta zorluk çekiyoruz. Bir çok doktorun facebook, twitter gibi sosyal ağlarda hesapları ve sayfaları var kontrolleri tamamen kendilerinde bu sosyal ağlarda. Orada hesap açmak 30 sn fotoğraflarda kendi arşivlerinde ve bir sürü hesap açıp yanlı yorum yazabilirler. Reklam yapmaları yasaktı ? Bu yasak bu sosyal ağlarda geçerli değil mi ?

Oraya değil de neden Kadınlar Kulübüne bu takıntı anlamakta güçlük çekiyoruz. Dileyen doktor benim konularımı o sitede kapatın ismimin geçmesini istemiyorum deme hakkına sahiptir. Bunu yapmak yerine neden ısrarla doktorların ekip kurduğu söylentileri çıkıyor bunu çözemiyoruz. Buyrun haksızlığı kaldırın ortadan bu sitede adım geçmesin deme hakkına sahipsiniz. İsteyen tüm doktorların konularında ki tüm mesajları silelim. Sadece birinci mesaj (tanıtıcı) kalsın tüm diğer konuları kapatalım. Olumlu olumsuz her şeyi kaldıralım.

Sıkıntı bizde değil artık bunu görsün cerrahlar. Şunu asla unutmayın burada bir doktor hakkında yorum sayısı çok fazla ise bu doktor iyi bir doktor demek değildir. Bu doktorun hastaları sosyal medayayı çok başarılı kullanıyor ise bu Kadınlar Kulübü'nün suçu değildir. Suçu neden ısrarla bizde bu aranıyor bunu anlamakta da zorlanıyorum.

Bu konuda bilgisi şu şunun asistanı diye bilgi varsa buyursun paylaşsın. Kimseden ses çıkmıyor o zaman ! Lütfen varsayımlar üzerine yorum yapılmasına izin vermeyin.

Konu hakkında detaylı bilgiye ;

http://www.kadinlarkulubu.com/estetik-cerrahi-tecrubeleriniz/638372-desifre.html

adresinden ulaşabilirsiniz.

Merhaba Tayfun Hoca önemli bir noktaya değinmiş ama site adına şöyle bir açıklama yapmak istiyorum.

"Muayenehanelerde ve hastanelerde yani operasyon öncesi ve sonrası süreçte" doktorlar veya ekibi tarafından çekilen öncesi ve sonrası fotoğraflarının yayınlanması kesinlikle yasaktır. Bunu zaten bölüm kurallarında altını çizerek bir çok kez uyarısını yapıyoruz. Fakat ben günlük yaşamdan olan bir karemi ve sonrasında gene günlük yaşamdan operasyon sonrası başka bir fotoğrafımı yayınlayabilirim. Buna hiç bir kısıtlama yok. Bu konuda bilgi eksiliğim var ise lütfen araştırılıp düzeltilsin.

Not : Yazdıklarım Tayfun Hoca'ya cevap değil siteyi takip etmediğini iddia eden(!) tüm doktorlaradır.

Ek olarak hiç bir hasta da burada şuna gidin çok iyi işler çıkartıyor mesajını okuyarak o doktora gidip ameliyat olacak kadar saf değildir. Lütfen ismini belirlediğiniz doktorlar ile tek tek görüşün ve aklınıza hangisi yatıyor ise onunla sonuca ulaşın. Burada nickname ile yazıldığından kişilerin gerçeklik payı OLMAYABİLİR. Bizim yakalayamadığımız reklam yapan kullanıcılar da olabilir. Biz elimizden geleni yapıyoruz ama sizde bize bu konuda endişelerinizi yazın.

Merhaba, bende ekim 2012 de Tayfun hocama ameliyat oldum, ilgisi alakası çok güzel inanılmaz derece güven veriyor rahatlatıyor insanı ancak ben maalesef burnumdan hiç memnun değilim. Nisanda ikinci revizyon ameliyatımı olacağım ancak dr konusunda da hala kararsızım iki dr arasında kaldım. Tayfun hocama tekrar ameliyat olmayı bazen düşünüyorum ancak cesaret edemiyorum

Merhabalar ben de 3 ay once Tayfun hocama burun estetigi ameliyati ve elmacik kemiklerime dolgu yaptirdim.Cok ama cok memnum kaldim cunku tam istedigim gibi dogal bir burun oldu.Yuzum de cok guzel sekil aldi.Cevremdeki hic kimse ameliyat oldugumu farketmedi butun cevremden "sana bi guzellik gelmis sac rengini mi actin cok yakismis" gibi sozler duymaya basladim.Ameliyat oldugumu ogrendiklerinde ise cok sasirdilar...Gercekten bir estetik ameliyat bu kadar dogal bir sonuc verebiliyorsa bu Tayfun hocamin ne kadar basarili bir doktor oldugunun kanitidir..Tayfun hocam basarili oldugu kadar bir o kadar da cana yakin ,samimi ve cok icten bir insan.Ayni zamanda asiri derecede bir guven uyandiriyor insanda..Benim estetik ameliyat icin gorustugum ilk ve son doktor.Cunku Tayfun hocamla gorustukten sonra baska bir doktorla gorusme gereksinimi duymadim acikcasi..Gercekten cok cokk tesekkur ediyorum hocama duacisiyim ve herkese tavsiye ediyorum..

Nur

Merhaba arkadaşlar 20 gün önce Prf Dr Tayfun Aköz 'e burun ameliyati oldum . Bu benim 4. Ameliyatim daha önce 2 ayrı Kbb dr ameliyat olmuştum . Fakat hiç iyi seyler yaşamadım Tayfun Bey kaburgamdan kıkırdak alarak tekrar yeni bir burun yarattı. Bence burun ameliyati olmak için görüşmeye değer bir dr Tayfun hoca ayrıca mütevaziliğini söylemeden gecemiyeceğim. Açtığim konu okursanız size fikir olabilir .

neden revizyon oldunuz peki

ben geçen cuma hem göğüs büyütme hemde karın germe ameliyatı oldum tayfun beye şimdilik güzel gidiyor kendisi çok cana yakın ilgili bir doktor kesinlikle tavsiye ederim.
Merhaba bende aynı ooperasyonlari geçirmeyi dusunuyurum şuan nasıl durumunuz iyileşme süresi nasıl geçti yardımcı olursanız çok sevinirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…