Dr. Tayfun Aköz Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Canım arkadaşım iyi olduğuna çok sevindim.Eğer Tayfun bey assistanı aracılıyla burada soru soranlara cevap verebilirse, ne kadar güzellik yapmış olur.Eski hastalarıda Tayfun beye bu gibi forumlarda yer almasını söylemiş, ama kendisi bana yakışmaz etik davranış olmaz diye cevap vermiş.Bence öyle bir yakışır ki,ve Tayfun bey ne derse desin onun asil duruşunu hiç bir şey bozamaz.Sakın beni yanlış anlama ben hissettiğim gibi konuşur ve davranırım.Seni burada tanımak çok güzel oldu öptüm fikir arkadaşım.:)

Senide tanımak çok güzel arkadaşım.Bende çok memnun oldum aynı fikir ve düşünceleri taşımamızdan.Bu arada tayfun beye bu gibi forumlarda yer alması konusunda ısrar edenlerden biride benim :))ve banada aynı yorumlarda bulundu.Etik olmadığını düşünüyor.Bence etik olmayan mesleki tecrübesi olmadığı halde insanların umutlarını ve paralarını hatta sağlığını hiçe sayanlar.Bence Tayfun Hocam herkeze Örnek bir insan....Sende mail aracılığı ile mi ulaştın tekrardan hocamıza

Canım arkadaşım Tayfun beye ısrar etmen çok güzel olmuş,kendi adıma teşekkür ederim.Ben telefon açmıştım kendisine.Tayfun hocadan önce bir başka doktorla görüşmüştüm tavırlarını hiç beğenmedim.İnternete bilhassa kadınlar kulübünde tayfun bey hakkındaki yorumları okudum,ve hemen içimdeki ses tamam işte bu doğru insan dedi.Ameliyatımı oldum ve çok çok mutluyum, ALLAH hocamdan razı olsun.

Arkadaşım memnuniyetine inan çok sevindim.Zaten TAYFUN AKÖZ gibi bir üstaddan başka sonuç beklenemezdi.Farkındaysan bu konuda tayfun beyi bu sayfada bir elin parmağını geçmicek kadar az kişi destekliyoruz.Bu sayının azlığı çok üzüyor beni.Sanırım yaptığı operasyonların resimlerinin olmayışı buna en büyük etken.İnsanlar gördüklerine göre karar veriyor çoğunlukla.Senden ricam yüzün olmasada sakıncası yoksa burnunun resmini paylaşman.Sevgiyle kal....

Aynen canım prenses25im böylesine değerli bir hocanın hastaları tarafından paylaşımları ve resimler olmalı bence.Prof.Dr. Tayfun Aköz hasta yorumları diye konu başlığı açtım herkes tecrübelerini paylaşsın diye,fakat dediğin gibi hastalarıda kendisi gibi fazla ince düşünüp ve mütevazi davranıp ön planlı çıkmayı sevmiyor gibime geliyor.Çok teşekkür ederim arkadaşım sende benim gibi takdir ve değer bilenlerden olduğun için.Sevgiyle kal canım....

Merhaba,

Ben 1,5 hafta önce burun estetiği operasyonu geçirdim, ameliyat olmadan önce doktor seçimi konusunda herkes gibi araştırmalar yaptım, sonunda Maltepe Üniversitesi Hastanesi'nde Prof. Dr. Teyfun Aköz'de karar kıldım. Herşeyden önce bana göre doktor ile hasta arasındaki ilişki aldığınız pozitif elektriğe dayalıdır, doktorun size güven veriyor olması oldukça önemli. Tayfun Bey de bana o güveni verdiği için operasyon konusunda kararımı vermiş bulundum.

Karar vermek birinci adım tabi ki, ama ameliyat sonrası yaşananlarla ilgili de paylaşımda bulunmak istedim.

Ameliyatınızdan sonraki 3-4 gün biraz sancılı geçiyor, lakin burnunuzun üstünde alçı, içinde ise tamponlar oluyor. Tamponlar nefes almanızı zorlaştırıyor, müdaheleden dolayı da burnunuzun içi yara oluyor. Bu dönemde bol bol deniz suyu ile burnunuzu rahatlatabilirsiniz. Ayrıca doktorum bana "genta" isimli göz damlasını verdi (göz damlası evet,ama inanın çok işe yarıyor). Tamponların çıkması acısız bir işlem, hatta rahatlatıcı. Ama alçıların çıkması operasyondan bir hafta sonrayı buluyor. Tamponlar çıktıktan sonra birkaç saat rahat nefes alsanız da buna kanmayın, çünkü bu birkaç saati takiben burnunuzun içi şişiyor ve nefes almak gene zorlaşıyor. Alçınız çıktıktan sonra ise iyileşme süreci hız kazanıyor. Hatta burnunuzdaki şişliklerin inmeye başladığını farkedeceksiniz. Zaten bu dönemde burnunuzun üstü bolca kaşınıyor. :) Benim alçılarım cuma günü çıktı, şu an bandaj var burnumun üstünde, deniz suyuna günde 3 kez olmak üzere devam ediyorum.

Morluklara gelince, benim çok morluğum olmadı, gözkapaklarım ve tuhaf bir şekilde çenemde biraz morartı oldu ama çabuk geçti, fakat eğer fazla morluğunuz olursa, eczanelerde morlukların hızlıca geçmesi için kremler satılıuyor; bu kremleri kullanabilirsiniz.

Sonuç olarak operasyon sonrasında iyileşme süreci acısız ama biraz sancılı geçiyor. Güzel burnunuzu görünce de çektiklerime değdi diyorsunuz.

Umarım verdiğim bilgiler aydınlatıcı olmuştur, sevgiler..

canım benim çok geçmiş olsun.çok doğru seçim yapmışsın doktor konusunda.resimlerini bekliyoruz.sadece burun olsa bile koy.tayfun beyin hastalarının hiç resmi yok burda.en azından fikir verir.

canım benim çok geçmiş olsun.çok doğru seçim yapmışsın doktor konusunda.resimlerini bekliyoruz.sadece burun olsa bile koy.tayfun beyin hastalarının hiç resmi yok burda.en azından fikir verir.

Bende çok geçmiş olsun diyorum,ve lütfen ameliyat öncesi ve sonrası resimlerinizi de paylaşırsanız Tayfun beyi merak edenlerinde bir fikri olur.Ben meme küçültme ameliyatı olmuştum ameliyat sonuncundan ve kendisinden çok ama ama çok memnun kaldım,her zaman duacısıyım kendime öz güvenimi geri kazandırdığı için teşekkürler yetersiz kalır.Hekes sevgiyle kalsın.:)

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim,henüz burnumda bandaj var ama fotoğraf görmek isteyen arkadaşlar olursa bandaj çıktıktan sonra özelden mesaj atarlarsa yardımcı olurum tabi ki..

Herkese Merhaba.

Yenı burun ameliyatı olmuş arkadaşımızada geçmişler olsun diyorum.

Tayfun hocayla ilgili oldukça güzel yorumlara rasladım.Bugune kadar benımde dikkatimi çekmemiş.Meger gittigimiz bir çok doktorun hocasıymış.

Sanırım şu anda lütfi kırdar da değil Tayfun Bey.Maltepe oldugunu duydum.Kendımde burun düşündügüm için tecrübeli arkadaşlarla konuşmak isterim.

Ameliyatı nerede yapıyor memnunıyetleri vs.Amelıyat olan arkadaşlarda özelden yada burdan resım paylaşırlarsa sevınırım.Fikir olur bizler için.

Senin burnunu ben yapacağım kimseye bırakmam

En son zaten sana yaptırcam.Tüm hünerini göster.Dolgu botoks ne varsa uygula.::)

sarı şeker benim 2013.enlerinde hangi kategori de yarıştığımı unuttun galiba

oy verdin mi?

''Her Konuya Hakim ''Yazmadan Duramayan yaparım bırak paraları kaptırma bana yemek ısmarlarsın ödeşiriz

Son düzenleme:

Oylamam mııı
Her konuya hakımın DİBİSİNNNN...dİBİSİN KATEGORISI YOKTU.

Olsaydı keşke.Baksana yazıma tek cvp veren bile yok burda Tabısıde sen DİBİSİN

Canım arkadaşım hiç cevapsız kalırmısın ben ve başkalarıda senin takipciniz,herşey kısmet nasip işi Tayfun beyden memnun olan herkes bizim gibi kk üyesi değildir ondan sana cevap gelmemiştir.Canım burun ameliyatını hayırlısıyla ol bol bol paylaşırız. Senin yaptığın doktor seçiminde doğru bir şeçim nede olsa doktorlarımızı yarıştırmıyoruz hekes kendi doktorundan memnuniyetini sevgiyle paylaşması ne güzel.Ameliyat gününde sana duacı olacağıma emin ol sevgili arkadaşım.Hoşça kal....

Eklentiler

• $krankenhaus_0012.gif
    2,8 KB · Görüntüleme: 156
tayfun bey bağdat caddesinde yeri arayıp telle randevu alabilrisiniz size olabilecek en iyi sekli ve en doğruyu bilgiyi verir. ben kendisine tayfun abi derim okadar sıcak okadar iyi bir doktordur . burada ismi geçen bir çok doktorunda hocasıdır

Fafur arkadaşım arkadaşlar resim merak ediyor acaba albümün herkese açık olsa,merak edenler için daha güzel olmaz mı canım?Ben burnunu çok beğendim çok doğal olmuş sana yakışmış Hocamızın ellerine sağlık.:)

Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve İstanbul Kozyatağı Özel Central Hospital,ben özelde oldum ameliyatımı çok memnunum tayfun hocamdan

merhana;
Bende Tayfun Bey'e ameliyat olmayı düşünüyorum.
Bana özelden fotoğraf göndermeniz mümkünmü. teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…