Dr ucretleri

evrimgecirenkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
132
22
48
Arkadaslar merhaba:)muhammet dilber baris cakir gbi taninmis drlari. Ve diger dr larin ucretlerini yazabulir misiniz? Ameliyat olucam acil karar vermem lazim lutfen cevaplarinizi bekliyorum:)

Barış Çakır 18 bin tl
Muhammet Dilber 8-10 bin
Abdulkadir Göksel 11.5 bin
takip ettiğim kadarıyla böyle B. Çakıra ve M. Dilbere telde sormuştum

Baris cakir artik 20.000 tl (cunku tum 2016 tarihleri doldu 2017 icin fiyat veriyorlar)
Salih emre uregen 9500 tl
Teoman dogan 12.500 tl
Suleyman tas 8.000 tl
Muhammet dilber 9000-10.000 tl
Bunlarda bnm fiyat aldigim dr lar.

Baris cakir artik 20.000 tl (cunku tum 2016 tarihleri doldu 2017 icin fiyat veriyorlar)
Salih emre uregen 9500 tl
Teoman dogan 12.500 tl
Suleyman tas 8.000 tl
Muhammet dilber 9000-10.000 tl
Bunlarda bnm fiyat aldigim dr lar.
Barış Çakır 1 yılda 2 zam yapıyor sanırım. Yani yılın ilk 6 ayı 20 sonra 22 olacak bu gidişlede 2018de 24-26 civarı olacak:))) hahahaaaa 20 verip adriana lima yapacaksa ya da sıfırdan burun verecekse ok ama bir estetik bu kadar pahalı olmamalı:((( başarı fiyat farkını getirmeli ama en pahalı doktordan bile 2 kat fazla olması hoş durmuyor.

Barış Çakır 1 yılda 2 zam yapıyor sanırım. Yani yılın ilk 6 ayı 20 sonra 22 olacak bu gidişlede 2018de 24-26 civarı olacak:))) hahahaaaa 20 verip adriana lima yapacaksa ya da sıfırdan burun verecekse ok ama bir estetik bu kadar pahalı olmamalı:KK43:(( başarı fiyat farkını getirmeli ama en pahalı doktordan bile 2 kat fazla olması hoş durmuyor.
Kesinlikle katiliyorum.ama bu ucret amerikan hastanesinde yapiyor diyeymis oyle soyleniyor.teoman doganda amerikan hastanesinde yapiyor mesela ve bence burunlari cok basarili muayene ucretide yok 12.500 tl demek ki daha ucuza amerikanda yapiliyor.(gerci teoman bey beni ameliyat etmek pek istemedi olma dedi orasi ayri)

Ohh fiyatlara gelin... geleceğin mesleği valla. Sağlık sorunu olmayan niye o kadar para verir ki bir ameliyata anlamam. Seçtiğiniz doktordan eminseniz iptal etmeyin belki bu yazdığınız isimler size yıl sonuna doğru bir tarih verecek birde acilmiş durumunuz.

20 bin nedır ya cogu ınsan bu fıyatlar yuzunden ıstedıgı doktora amelıyat olamıcak sanırım kendım icin sonuc bunu gösterıyor ama maddi durumu bu kadar ıyı olmayanlar ne yapsın ?

Yaptığı burunları pek beğenmiyorum ve onun için o kadar çok istemesi çok abartılı geldi. 2018 de 30 bin olur helbet.

Her 6 ayda 500 tl çıkarmaları moda olmuş şimdiki uygun fiyata yapan ve arastirmadiginiz veya fiyati uygun diye kötü yapar sandığınız doktorlar bile 2 yil sonra pahali olucak benden demesi isim yapmış dediğiniz doktorlar bile bir aralar uygun fiyata yapıyordu hastaları cogaldikca aylar yıllar geçtikce fiyatları taban yaptı tabiki :)

Çok pahalı doktorlar çok iyidir demek olmuyor. Tüm doktorlar günde en az 2 ameliyata giriyor ayda 50 ameliyat eder yaklaşık olarak ama sosyal medyada fotograf paylaşıyorlarmı her gün yaptıklarını giriyorlarmı hayır çünkü hepsi öyme iyi olmuyor ayda 50 ameliyattan 2sini koyacak kadar ancak işte.Bu benim yorumum çok araştırdım sonuç bu.İlma pahalı doktorlara yaptıracaksınız onlar daha iyi diye şart yok onların pahalı olması sadece iyi reklam yapmalarından.

aynen katılıyorum arkadaşımın kızı tavsiyem üzerine Elazığ da plastik cerrahi uzmanı Onur GÖKDEMİR e oldu 1500 (binbeşyüz lira) ödedi ve özel hastane konforunda oldu çıktı dileyene resimlerini ve kızın numarasını verebilirim....

aynen katılıyorum arkadaşımın kızı tavsiyem üzerine Elazığ da plastik cerrahi uzmanı Onur GÖKDEMİR e oldu 1500 (binbeşyüz lira) ödedi ve özel hastane konforunda oldu çıktı dileyene resimlerini ve kızın numarasını verebilirim....
Kızın eski ve yeni resmi var mı merak ettim şimdi fiyat uygunmus

Doktoru araştırmaya çalıştım birşey bulamadım istagram veya face sayfalarında tek isimle bir kişi çıktı Elazığ dan

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-01-11-42-44.webp
    Screenshot_2016-09-01-11-42-44.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 144
Back
X