Dr. Uğur Recep Çelik

yarenleylamm

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2021
50
23
18
30
Merhabalar, daha önce buraya bir arkadaşın açtığı konu ile bu doktoru buldum. Lokal anestezi ile burun törpüleme işlemi yapıyor özelden bir kaç foto da gönderdi gayet başarılı duruyor. Daha önce bu doktorun ismini duyan var mıdır? İstanbul’dan Tokat’a gitmeden önce bilgi edinmek istedim.

Attığı fotolara da yorumlara da inanmayın diyorsunuz Fakat benim de fotoğrafımı yorumlarımı attılar oradan ve hepsi gerçek ve doğru Siz memnun kalmamış olabilirsiniz ama Ben yıllardır Uğur Hocama gidiyorum ve yıllardır yaptığı her şeyden çok memnunum da çok kişinin de memnun olduğunu görüyorum Tabii ki memnun olamayabilirsiniz ama uğur hocaya ile gidip Konuşsaniz eminim ki buna sizi hiç üzmeden bir çözüm yolu bulunacaktır. Çünkü ben ona bir sürü işlem yaptırdım kesinlikle hepsinden çok memnun kaldım Siz böyle söyleyerek Birçok insana itham altında bırakıyorsunuz Bence bunu burada yazıp üzüleceğimize Uğur hocamla gidip konuşup çözseniz daha iyi olur

Merhabalar, daha önce buraya bir arkadaşın açtığı konu ile bu doktoru buldum. Lokal anestezi ile burun törpüleme işlemi yapıyor özelden bir kaç foto da gönderdi gayet başarılı duruyor. Daha önce bu doktorun ismini duyan var mıdır? İstanbul’dan Tokat’a gitmeden önce bilgi edinmekyap
Merhabalar, daha önce buraya bir arkadaşın açtığı konu ile bu doktoru buldum. Lokal anestezi ile burun törpüleme işlemi yapıyor özelden bir kaç foto da gönderdi gayet başarılı duruyor. Daha önce bu doktorun ismini duyan var mıdır? İstanbul’dan Tokat’a gitmeden önce bilgi edinmek istedim.
Yaptırdınız mı acaba

Yaaa evet burda böyle sayfasını inceledim gerçekten sayfasında mükemmel fotolar filan atmıslar çok güzel diye
Yaren ve ecrin nickli arkadaşlar 2nizde 3 dk ara ile bu doktor ile ilgi konu açmışsınız, kötü sonucu bildirenlere de sayfasında on numara fotoğraflar var diye dönüş yapıyorsunuz,tesadüf mu acaba 2nizinde 3 dk arayla, aynı gün ! bu doktor hakkında konu açması 😀🖐

Yaren ve ecrin nickli arkadaşlar 2nizde 3 dk ara ile bu doktor ile ilgi konu açmışsınız, kötü sonucu bildirenlere de sayfasında on numara fotoğraflar var diye dönüş yapıyorsunuz,tesadüf mu acaba 2nizinde 3 dk arayla, aynı gün ! bu doktor hakkında konu açması 😀🖐
Ben genel anesteziden korktuğum için lokalle araştırma yaparken doktor karşıma çıktı sayfasında güzel paylaşımlar var dedim sen insanları tanımadan nasıl yargılayabiliyorısnn ben Deneyimleri öğrenmek için yazdım

Back
X