- 6 Eylül 2015
- 31
- 34
- 3
- 41
- Konu Sahibi four dahlia
-
Canım, ikiz ya üçüz neyse de, tam dört tane birden fazla değil mi? İleride tekrar hamile kalırsan nasıl olacak bu işler?belirsizlik beni mahvediyor..dr umda şu an ne olacağını kestiremeyiz dedi o da kesin konuşamıyor araştırdım .. 1 tanesi de 4 taneden birini aldırmış 3 tane ikisi engelli doğmuş kimisi 4 ünü sapasağlam doğurmuş..yani bende hassaslıkta var kalakaldım öyleyece beklemedeyim şu an. sanırım bebekler büyüdükçe netleşecek her şey Allahtan sabır diliyorum sadece..
forumda bazı kişiler,dertlere yol göstermeye değil; milleti azarlamakla,haddini bildirmekle ve alay etmekle görevli gibi sağolsunlar. neyse...
canım sen zaten normal gebelerden daha sık takip edilmelisin. çalışmak zorundasın anladım. sen gidince işler karışıyodur,haklısın. ama senin ve miniklerinin sağlığından önemli değil. biraz uzun sürse de halledebilirsin diye düşünüyorum. sana moral vermek istiyorum. fırsat buldukça gitmeye çalış şöyle işinin ehli,uzman doktorlara. kendini de bebeklerini de üzme
@thatwoman başın sağolsun..yorum yapan diğer arkadaşlar hepiniz çok haklısınız o kadar çok korkuyorum ki... biliyorum tek bebekle prematüre olan tek bebeğini kaybeden 4üne 3ü ne sağlıkla kavuşan ..yani olacağı varsa kimse engel olamıyor ve bilemiyoruz beni en çok üzen de o hani nasıl diim kesin şu an şu durumda şöyle olur dense tamam derim haklı sonlandıralım ama kesin bir şey kimse söyleyemiyor risk bütün gebeliklerde var benimki biraz daha fazla sadece zaman tek ilacı ve ben o kadar güçlü değilim çok korkuyrum gerçekten..
ama sabah uyandığımda elimi karnıma koyduğumda kalbinin atışını hissettim sanki ve dr a gittim hepsinin kalbi atıyor dedi nasıl kıyim ben hangi birine kıyim minnacık kalbi atıyor yüreğim dayanmaz ki yıllarca pişmanlığımı atamam içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?