Dr umut özbebit burun ameliyatı olanlar yorum lutfennn

Cnm ben umut beyle görüşmüştüm ama ameliyatımı gokhân Şahin yaptı hatta beni gördü bir geçmiş olsun bile demedi çok tuhafımıza gitmişti

ben de kendi ameliyatım için o zmn gökhan beyle de görüşmüştüm ama daha sonra bana geçmiş olsun deyip demediğini falan hatrlamıyorum :) yani diyeceğim umut bey mesafelidir falan ama özellikle bi tavır asla yapmaz çok yoğun o hatrlamamıştr . :) nese memnunmusun bari sonuçtan önemli olan senn burnun ;)

Ben umut beye ameliyat olmadan acmistim bu basligi simdi alcim cikali 1 hafta oldu... Nasil soguk davranmis sasrdim dogrusu cunku benimle cok ilgilendi esprili ana yakin bi doktor. Hokka gibide burun yapti :)

tabi önemli olan dr 'un espirili kişiliği değil ! yaptığı burun . umut beye burun yaptırıp da memnun olmayan görmedim duymadım.

tabi önemli olan dr 'un espirili kişiliği değil ! yaptığı burun . umut beye burun yaptırıp da memnun olmayan görmedim duymadım.

Tabiki doktorun yaptigi is cok daha onemli ama sonucta ameliyat oncesinde konusmalari sizi rahatlatmasi cok onemli bi durum bence...yoksa espiri yapmis yapmamis cok onemli bisey degil arkadasin yazisi uzerine soyledim sadece

Ya ben umut beyi tanimiyorum sadece oyle havalı davranması tuafımıza gitmişti neyse çokta önemli degil. Burnumdanda memnunum daha 3 ayın içinde ucunda şişlikler var biraz inince dahada güzel olacak.

kızlar umut özbebit kayserıde mi mart ayı ıcerısınde amelıyat olmam lazım yaz gelmeden ıyılesmelıyım 2 yıldır arastırıyorum kayserıdekı doktorları ahmet tuna erenıde cok duydum ama sizin tavsiyenız olursa cok sevınırım

kızlar umut özbebit kayserıde mi mart ayı ıcerısınde amelıyat olmam lazım yaz gelmeden ıyılesmelıyım 2 yıldır arastırıyorum kayserıdekı doktorları ahmet tuna erenıde cok duydum ama sizin tavsiyenız olursa cok sevınırım

Evet cnm kayseride ben 5subatta oldum gayet memnunum umut ozbebıte 4 arkadasım ameliyat oldu bırı erkek memnun kalmayan guzel olmayanı hiç gormedm tavsıye ederım

Yanliş anlaşilmasin umut beye kötü demiyorum hatta Gökhan beyle beraber çalişıyorlardı yoksa işinde iyi olabilir ameliyat olmak îsteyen arkadaşlar gitsin görüşsünler

Evet cnm kayseride ben 5subatta oldum gayet memnunum umut ozbebıte 4 arkadasım ameliyat oldu bırı erkek memnun kalmayan guzel olmayanı hiç gormedm tavsıye ederım

cevabın ıcın cok tesekkür ederim,sana da gecmıs olsun burnunu cok merak ediyorum sakıncası yoksa resım ekleyebılırmısın sen benım ıcın cok onemlısın karar vermemde :)yardımcı olursan cok sevınırım cünkü bende umut beye amelıyat olmayı dusunuyorum

cevabın ıcın cok tesekkür ederim,sana da gecmıs olsun burnunu cok merak ediyorum sakıncası yoksa resım ekleyebılırmısın sen benım ıcın cok onemlısın karar vermemde :)yardımcı olursan cok sevınırım cünkü bende umut beye amelıyat olmayı dusunuyorum

ne demek durumunu anlayabılıyorum cunku 15 20 gun once bende senın gibi herkese soruyordum :) eger kayserideysen umut beyin özel guzellik merkezine goturup yuzyuze gorustururum bıle benm haftaya randevum var kontrole gtcem merakın varsa gorusup her sorunu dırek kendısıne sorarsın...albumlerıme bakarsan fotolarımı koydum oraya oncesı sonrasıda var

Daha ameliyat olalı 3 gun oldu seklını cok merak edıyorum umut beyden memnun kalan var mı

bende 19 nisanda umut özbebite ameliyat oldum kayseride,şimdiden çok memmunum işine hakim bir doktor kesinlikle tavsiye ederim,daha çok yeni ameliyatım ama bu halde bile çok hoş ve şık görünüyor şişlikler inince kimbilir ne kadar güzel olucak

Ben araştırmalarım sonucunda Op.Dr. Umut ÖZBEBİT'te karar kıldım ve ameliyatım gerçekleşti,doktorumu herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim,pişman olmazsınız.Kendisi çok ilgili,hastasına değer veren bir hekim.

Back
X