- Konu Sahibi asl_aynaci
Daha ameliyat olalı 3 gun oldu seklını cok merak edıyorum umut beyden memnun kalan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha ameliyat olalı 3 gun oldu seklını cok merak edıyorum umut beyden memnun kalan var mı
tabi önemli olan dr 'un espirili kişiliği değil ! yaptığı burun . umut beye burun yaptırıp da memnun olmayan görmedim duymadım.
Ya ben umut beyi tanimiyorum sadece oyle havalı davranması tuafımıza gitmişti neyse çokta önemli degil. Burnumdanda memnunum daha 3 ayın içinde ucunda şişlikler var biraz inince dahada güzel olacak.
kızlar umut özbebit kayserıde mi mart ayı ıcerısınde amelıyat olmam lazım yaz gelmeden ıyılesmelıyım 2 yıldır arastırıyorum kayserıdekı doktorları ahmet tuna erenıde cok duydum ama sizin tavsiyenız olursa cok sevınırım
Evet cnm kayseride ben 5subatta oldum gayet memnunum umut ozbebıte 4 arkadasım ameliyat oldu bırı erkek memnun kalmayan guzel olmayanı hiç gormedm tavsıye ederım
cevabın ıcın cok tesekkür ederim,sana da gecmıs olsun burnunu cok merak ediyorum sakıncası yoksa resım ekleyebılırmısın sen benım ıcın cok onemlısın karar vermemde :)yardımcı olursan cok sevınırım cünkü bende umut beye amelıyat olmayı dusunuyorum
Ben umut beye ameliyat olmadan acmistim bu basligi simdi alcim cikali 1 hafta oldu... Nasil soguk davranmis sasrdim dogrusu cunku benimle cok ilgilendi esprili ana yakin bi doktor. Hokka gibide burun yapti :)