Dr umut özbebit burun ameliyatı olanlar yorum lutfennn

Cnm dr gittinmi o kalınlık gececekmiymiş yerini esgisi gibi ucgen olacakmıymış dedimi bişi cvp bkliyorm cnm senden

Arkadaşlar bnde bir ayı geçti ameliyat oldum . Ama burnum hem eğri hemde kalın . Masaj yap siş dedi peki nie yamuk burnum dedim yokk yokk deil dedi ama görenler bas baya soyluyor yamuk olduğunu ucuda keza ıyle ve ilk burnumu daha çok özledim keş ke yaptırmasaydımmm keskee inanın çok pişmanım ve ilk burnum inceydi şimdi kalın kap kalın masajla geçecek gibi deil herkes tuaf tuaf bakıyor çok deişmişsin diyor piskolojim bozuldu

Arkadaşlar bnde bir ayı geçti ameliyat oldum . Ama burnum hem eğri hemde kalın . Masaj yap siş dedi peki nie yamuk burnum dedim yokk yokk deil dedi ama görenler bas baya soyluyor yamuk olduğunu ucuda keza ıyle ve ilk burnumu daha çok özledim keş ke yaptırmasaydımmm keskee inanın çok pişmanım ve ilk burnum inceydi şimdi kalın kap kalın masajla geçecek gibi deil herkes tuaf tuaf bakıyor çok deişmişsin diyor piskolojim bozuldu

resim atabilir misin?

canım aynı sorun bende de var eski burnum kemerliydi ama keşke yaptırmasaymışım. kapkalın ve yamuk iki delikte birbirinden farklı yüzüm öyle değiştiki çok pişman oldum

benim de eskiden kemerden dolayı ince görünüyordu şimdi kalın. Bana da aynı tepkileri verdiler ama henüz sizinki çok çok yeni zamanla iner burnunuz diye düşünüyorum. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olsalar keşke bize. Benim 53. gün önden hala şiş geliyor bana. Ama burun 6 ay 1 yılda oturuyormuş sanırım biz evham yapıyoruz. Sabırlı olmak gerek.

ne kadar inse de şekil belli sonuçta yamuk yapıyor

Kızlar bn 15 gün önce ummut beye burun ameliyatı oldum ama beklediğim sonucu alamadm tmm yandan kavisli hoş görünüyor fakat önden bakınca iki gosumun arası olan yer kalınlastı bnm burnum ucgen catı gıbiydı şimdi ise kalınve içine çokuk duruyorr lutfennn arkadaslarr yardımm edin cvp yazın aglıyorumm hepp moralm sıfır burnum tamamen sosise bnzedi duz kalın onu top gibi iki göz pınarımın arası da kalınn ne olurrr sesimi duyann yokmu lutfennnnnn

seni çok çok iyi anlıyorum çünkü aynısı başıma geldi eski burnum daha güzeldi bu adam nasıl estetikçi olmuş merak ediyorum

seni çok çok iyi anlıyorum çünkü aynısı başıma geldi eski burnum daha güzeldi bu adam nasıl estetikçi olmuş merak ediyorum
Tüm doktorlar aynı şeyi yapıyor burun önden kalın ve kısa duruyor özellikle de önceden burnunuz kemerli ve inceyse daha çok fark ediliyor ben de çok pişmanım yüzümün tüm dengesi bozuldu

Tüm doktorlar aynı şeyi yapıyor burun önden kalın ve kısa duruyor özellikle de önceden burnunuz kemerli ve inceyse daha çok fark ediliyor ben de çok pişmanım yüzümün tüm dengesi bozuldu

benim burnum kemerli ve inceydi sadece kemerini al dedim resim götürdüm böyle istiyorum diye ameliyattan çıktım resimdekiyle alakası yok ama daha güzel oldu dedi. benimde tüm yüz hatlarım değişti psikolojim bozuldu

benim burnum kemerli ve inceydi sadece kemerini al dedim resim götürdüm böyle istiyorum diye ameliyattan çıktım resimdekiyle alakası yok ama daha güzel oldu dedi. benimde tüm yüz hatlarım değişti psikolojim bozuldu

aynı şeyi ben de yaşadım dört aydır depresyondayım resmen en iyisi bu estetik işlerine hiç girişmemek

Merhaba fotonuzu atabilir misiniz özelden.. Bn ameliyat olalı 1 hafta oldu. Sizi bayağı geçmiş o mesajlarınıza hiç memnun değilim yazmışsınız

Umut özbebite 15 ay once ameliyat oldum ve gercekten rezalet cok kotu sonuc aldim burnum kocaman tek kemeri gitti ve patates gibi sorunca cevap dahi alamadim magdur oldum masaj diyip gonderdiler hatta bir kez yanina gittim beni tanimadi bile burun dolgusu icin mi geldiniz dedi burnumu gorunce yeni bir hastaym ve operasyon yaptiracagim sandı hayattaki en buyuk pismanligim bu ameliyatı olmak

Merhabalar lütfen detaylı bilgi verebilir misiniz umut beye ameliyat olmayı düşünüyordum lütfen yardımcı olun

Merhabalar ne yaptınız ameliyat oldunuz mu acaba bende düşünüyordum lutfen yardımcı olun arkadaşlar çok kararsızim

Back
X