- Konu Sahibi asl_aynaci
Cnm dr gittinmi o kalınlık gececekmiymiş yerini esgisi gibi ucgen olacakmıymış dedimi bişi cvp bkliyorm cnm senden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar bnde bir ayı geçti ameliyat oldum . Ama burnum hem eğri hemde kalın . Masaj yap siş dedi peki nie yamuk burnum dedim yokk yokk deil dedi ama görenler bas baya soyluyor yamuk olduğunu ucuda keza ıyle ve ilk burnumu daha çok özledim keş ke yaptırmasaydımmm keskee inanın çok pişmanım ve ilk burnum inceydi şimdi kalın kap kalın masajla geçecek gibi deil herkes tuaf tuaf bakıyor çok deişmişsin diyor piskolojim bozuldu
Arkadaşlar bnde bir ayı geçti ameliyat oldum . Ama burnum hem eğri hemde kalın . Masaj yap siş dedi peki nie yamuk burnum dedim yokk yokk deil dedi ama görenler bas baya soyluyor yamuk olduğunu ucuda keza ıyle ve ilk burnumu daha çok özledim keş ke yaptırmasaydımmm keskee inanın çok pişmanım ve ilk burnum inceydi şimdi kalın kap kalın masajla geçecek gibi deil herkes tuaf tuaf bakıyor çok deişmişsin diyor piskolojim bozuldu
Cnm bnm kine bi bak
benim de eskiden kemerden dolayı ince görünüyordu şimdi kalın. Bana da aynı tepkileri verdiler ama henüz sizinki çok çok yeni zamanla iner burnunuz diye düşünüyorum. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olsalar keşke bize. Benim 53. gün önden hala şiş geliyor bana. Ama burun 6 ay 1 yılda oturuyormuş sanırım biz evham yapıyoruz. Sabırlı olmak gerek.
Kızlar bn 15 gün önce ummut beye burun ameliyatı oldum ama beklediğim sonucu alamadm tmm yandan kavisli hoş görünüyor fakat önden bakınca iki gosumun arası olan yer kalınlastı bnm burnum ucgen catı gıbiydı şimdi ise kalınve içine çokuk duruyorr lutfennn arkadaslarr yardımm edin cvp yazın aglıyorumm hepp moralm sıfır burnum tamamen sosise bnzedi duz kalın onu top gibi iki göz pınarımın arası da kalınn ne olurrr sesimi duyann yokmu lutfennnnnn
Tüm doktorlar aynı şeyi yapıyor burun önden kalın ve kısa duruyor özellikle de önceden burnunuz kemerli ve inceyse daha çok fark ediliyor ben de çok pişmanım yüzümün tüm dengesi bozulduseni çok çok iyi anlıyorum çünkü aynısı başıma geldi eski burnum daha güzeldi bu adam nasıl estetikçi olmuş merak ediyorum
Tüm doktorlar aynı şeyi yapıyor burun önden kalın ve kısa duruyor özellikle de önceden burnunuz kemerli ve inceyse daha çok fark ediliyor ben de çok pişmanım yüzümün tüm dengesi bozuldu
benim burnum kemerli ve inceydi sadece kemerini al dedim resim götürdüm böyle istiyorum diye ameliyattan çıktım resimdekiyle alakası yok ama daha güzel oldu dedi. benimde tüm yüz hatlarım değişti psikolojim bozuldu
Şimdiki halinizi fotoğrafını atabilir misinizsayı dolmadığı için özelden mesaj atamıyorum canım faceden atabilirim ama
Merhabaaa, Ben Gecerli tarih aldimda, Hala kararsizim biraz.. Sen gittin mi görüsmeye? Hadi biraz Sohbet edelimYakın tarihte umut beye burun estetiği olup menmun olan varmı hanımlar