- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.341
Merhaba çook nadir herhangi bir doktorun sayfasına yazıyorum. Bu doktora yazılanları kendi profil sayfamda görüyorum.O yüzden olayı anlamaya çalıştım.Objektif yazacağım tamamiyle.Bu doktoru tanımıyorum,ameliyatımı da O'na olmadım.Ama bir şeyler yazmadan da duramadım.Bana itici gelen mesajlar oldu.Herhangi bir doktorun memnun olan hastası da olacak,olmayanı da olacak.%100 başarı dediğimiz şey hiç bir meslek alanında hele ki insanla alakalı bir durumda hiç mümkün değildir.Estetiği baz alacak olursak;sonuçtan memnun olan da olacak olmayan da..Şimdi bu sayfada memnun olanlar ve olmayanların birbirlerine ithamlarına denk geldim.Birbirinizin siniri bozmaya yönelik mesajlar atılmış.Bir arkadaş(memnun olmayan) bu doktordan memnun olan herkesi o doktorun bir çalışanı olmakla suçlamış,bir diğer memnun olan ise "kıskananlar çatlasın da patlasın!Memnun olmayan arkadaşın bir gözü yamuktu,onu da yaptırsın o zaman" tarzında kendine hiç yakışmayacak üzgünüm ama seviyesizce şeyler yazmış.Bir şeyleri ifade etme şekliniz bu mu?Koskoca insanlarız.Bir şeyleri yazarken bu yorum bana yakıştı mı ,yakışmadı mı diye düşünmek lazım.Kendinize yakıştırabiliyorsanız ne ala..
uzaktan davulun sesi hoş geliyor insana düne kadar bende kötülemiyordum sabrettm olmadı düzelmedi ve benim canım acıdı evet haklı olabilirsin bu sitede bu kadar ileriye gitmemiz doğru olmayabilir ama benim ve bi çok kişinin canı yandı maddi manevi, insanın umutları hayalleri alt üst oluyor be canım o zaman hırçınlaşabiliyor malesef, bide buraya yazmayıp aynaya her baktığımda ona sölediğim hakaaretleri duysan neyse öle işte, Veli beyin bu siteden haberi var tanıdığı bir kaç reklam yapanıda var ben o arkadaşı onlardan biri sanmıştım ama yanılmışım öle işte...