- 21 Ağustos 2011
- 73
- 44
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
kızlar fiyat neden bu kadar yüksek peki.yani fark nedirr açıklama lütfenn :84:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar fiyat neden bu kadar yüksek peki.yani fark nedirr açıklama lütfenn :84:
Canımmmm geçmiş olsun. Yakup beye mi ameliyat oldun? Endişelenme yorum yapmak için çok erken. Başkalarına fikirlerini asla sorma. Sabırlı ol. 2 ay sonra senin de resimlerine bakarız burdanBenim 4 ay oldu. Kendimi çok rahat hissediyorum. İnşallah en kısa zamanda oturur burnuşun. Bol bol ananas ye derim canımcım. Ananas ödem atıyormuş. Bir de güneşten çok iyi korunmak lazım. Çok öptüm
![]()
bugun tam on gün oldu .. ilk 3 günü zor atlattıktan sonra artık zorluk çekmiyorum her geçen gün yüzümdeki şişlikler iniyo çok fazla bi şişlikte kalmadı zaten.. şimdi elimden ayna hiç düşmüyor :) nefes almaya da başladım bugun biraz da olsa.. her geçen gün çok daha güzel görünüyor gözüme..
Gecmis olsun canım.bende Yakup Bey le görüşeceğim.acaba yaptıgı tasarımın aynısını yapıyor mü? Birde burada okumuştum kavisli burun yapmıyor diye yada pek taraftar değilmiş sende böyle sorunlar yasandimi? Yani ne istediğini çok iyi anlayan bir doktor mü? İnan artık kafam karışıyor buradakileri okudukça.varsa senin resimlerine bakmak istiyorum eklermisin beni.:))
Kızlar yakup avşar kapalı burun ameliyetımı yoksa açıkmı yapıyor
geçmiş olsun cnm haberlerini bekliyoruz bende düşünüyorum ameliyat olmayı...
Gecmis olsun canım.bende Yakup Bey le görüşeceğim.acaba yaptıgı tasarımın aynısını yapıyor mü? Birde burada okumuştum kavisli burun yapmıyor diye yada pek taraftar değilmiş sende böyle sorunlar yasandimi? Yani ne istediğini çok iyi anlayan bir doktor mü? İnan artık kafam karışıyor buradakileri okudukça.varsa senin resimlerine bakmak istiyorum eklermisin beni.:))
evet canım yakup beye ameliyat oldum, 1 hafta sonra işe başladım çok şaşırdı herkes nasıl bu kadar çabuk toparlandın diye. şu ana kadar herşey yolunda gidiyor. biraz uzun geliyor gözüme ama yine de kemerden kurtulmak güzel :) ananası deneyeceğim , güneşten kaçmak tam bir eziyet. sadece işe gidip gelirken sokağa çıkıyorum ama kremlenmekten içim dışıma çıktı. dileklerin ve tavsiyelerin için çok sağol :) bu arada genelde doktorların masaj önderdiğini falan okuyorum. bana birşey söylemedi yakup bey. sen masaj yapmış mıydın?