Dr. Yakup Avşar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Yaa oyle mii cok sevindim ben dee:) zaten yurt dsndan
hastasi vardir baya diye tahmin ediyordum.. Bn de bana
yaptigi tasarimi cok begenmstm ama ameliyat olmak
icin cok kisitli bir zamanim var,o yuzden endiseliyim acikcasi..
Ya cok beklemek zorunda kalir da vazgecersem diye
dusunuyorum..:18:

kizlar amelyattan önce cild bakimi yapiliyor yazmissiniz. normal bildimiz cild bakimi mi? :) bende eger amelyat olursam önce yüzümü temizlettirtirim sonra giderim diyordum galiba gerek kalmicak yani zaten yapiyorlarsa :)

Son düzenleme:
Hallo, I want to ask for d-r Yakup Avsar, what you think for him? Is it realy profesional doctor? I have FAT and long nose.. (Not hooked)
I want to know about this.. is he is good for my kind of nose...
Thank you very much

* and sorry for bad Engl.

Arkadaşlar merhaba. 3 ay önce Yakup Bey'e burun estetiği ameliyatı oldum. Problemsiz bir ameliyat oldu. Sadece ilk iki ay bunalım takıldım. Burun şiş ve çok çirkin görünüyordu. 3 ay geçti şimdi resim çektirmeye doyamıyorum. Doktorum gerçekten çok iyi iş çıkarmış diyorum. Albümüme bakabilirsiniz. Ön profil ve yan profil görüntüleri var burnumun. Şimdiki halinden çok memnunum. Yakup bey başarılı bir doktor. İşimi şansa bırakmadım kıydım paraya en iyi doktora ameliyat oldum. Sonuçtan da çok memnunum. Sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz bana ;)

çok geçmiş olsun..

bugun tam on gün oldu .. ilk 3 günü zor atlattıktan sonra artık zorluk çekmiyorum her geçen gün yüzümdeki şişlikler iniyo çok fazla bi şişlikte kalmadı zaten.. şimdi elimden ayna hiç düşmüyor :) nefes almaya da başladım bugun biraz da olsa.. her geçen gün çok daha güzel görünüyor gözüme..

Elif, merhaba. Cok gemis olsun. Yazdigin tarihtan itibaren bakiyorum 1 yil gecmis. Bana da fotograf gönderebilir misin acaba? ya da feysten seni eklesem??? Yakup Avsar'a ameliyat olmayi cok istiyorum ama fiyatlari cok yüksek geliyor :(((

Arkadaşlar merhaba. 3 ay önce Yakup Bey'e burun estetiği ameliyatı oldum. Problemsiz bir ameliyat oldu. Sadece ilk iki ay bunalım takıldım. Burun şiş ve çok çirkin görünüyordu. 3 ay geçti şimdi resim çektirmeye doyamıyorum. Doktorum gerçekten çok iyi iş çıkarmış diyorum. Albümüme bakabilirsiniz. Ön profil ve yan profil görüntüleri var burnumun. Şimdiki halinden çok memnunum. Yakup bey başarılı bir doktor. İşimi şansa bırakmadım kıydım paraya en iyi doktora ameliyat oldum. Sonuçtan da çok memnunum. Sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz bana ;)

Merhaba Leona,
burnunu cok merak ediyorum. Yakup Avsar'a ameliyat olmayi cok istiyoum ama fiyatini cok pahali buldum :( Yeni üye oldugum icin albümleri, özelden de mesaj atamiyorum göremiyorum. Yardimci olur musun bana? :)

Dün neti açtım burun ameliyatı dediğimde karşıma çıkan sayfalardan birkaç yere burnumun resimlerini gönderere sorunumu belirttim. İlk geri dönüş Esteworld'de görev yapan Tamer Yavaş'ın asistanı oldu. Asistan 20 dakika boyunca birçok şey anlattı. Gerçekten hiç bir araştırmaya gerek duymadan insan gözü kapalı gidebilir. Ama ikinci ameliyat olucak olmam nedeniyle fiyatı sorduğumda 7 buçuk ile 9 arası dedğişiyor dedi. Bu durum biraz beni soğuttu. İstanbul anadolu yakasında oturan bri olarak zaten etiler oldukça uzak. Araştırmalara devam ettim ve burda Emre İlhan'ı tavsiye eden arkadaşların yazısını okudum. Ve randevu aldım ücretsiz muayene için. Çok uzun bir zaman, ama kafama o yattı. İkinci ameliyat için söylenen rakam 7 binden başlıyor. Sanırım hangi doktor olursa olsun durum bu olacak. Yanlız 2008 yılında Emre İlhanla ilgili yazanlar hastane seçenekleri belirtmişti. Centrel hastanesi şu fiyat, Çağıner hastanesi bu fiyat diye. Ben Emre beyle irtibata geçtiğimde bana yazdığı msj şu oldu;

''Ameliyat fiyatına gelince… Ameliyatlarıma kendi özel hemşiremle ve kendi özel ameliyat setimle giriyorum, hastane seçiminde anestezinin kaliteli ve ameliyathanenin temiz olmasına dikkat ediyorum.. Bu durumda...burun estetiği ameliyatı için her şey dahil (hastane yatış ücreti-hastanede yapılan ilaç , serum vs…- ameliyathane kirası-doktor ücreti-ve ilk iki kontrol ücreti) Acıbadem Ataşehir Hastanesi…ikinci ameliyatınız 7.500 tl dir. Benim önerim doktor seçerken fiyata çok takılmamanız,sonuçta estetik ameliyat oluyorsunuz ve cebinizden bir miktar para öyle veya böyle, az veya çok çıkacak. Önemli olan sonuç ; estetik burun ameliyatı terzi işi çok özel bir ameliyat, sonuç sizin yüzünüze özel olmalı, sizi mutlu etmeli ….ve iyi nefes alabilmelisiniz…''

Kisiden kisiye ve yapilan isleme gore degisiyor bazisinin bir hafta oluyor akintisi bazisinin 3 gun bazisinin hic,tikaniklikta haliyle burun icini temizleyemiyoruz ve ameliyattan cikmissin burnunun ici islem gormus normal bunlar hatta hic sikayet edilecek gibide degil tamponlulari dusunursekk,ateli cikarinca yakup bey dediki cek bakalim bir kerelik soyle nefesini iceri ayyy normalde kapali olan sol burun deliginden hava girisini hissetmek ne hostu.

Canim ben Yakup beyden randevu aldim 1 ay sonra ameliyat olucam, lutfen fotograflarini görebilirmiyim? Cok korkuyorum ve cesaretimi toplamaya calisiyorum.. Ameliyat öncesi pskolojik hali bu ameliyati gecirmis biri olarak az cok biliyorsundur.. Insallah bende istedigim buruna sahip olurum :( Ameliyat nasildi ve ameliyattan sonra beni neler bekliyor beni bilgilendirirsen cok memnun olurum.

Simdiden tesekkurler :)

:26: yakup beye gogus amelyati olmustum basarili bir amelyatti diyebilirim, burnumu da ona amelyat olsammi diye dusundum ama cidden cok pahali, ucretini benim icin indirsin demiyorum ama biz de butcemize uygun dr secmeliyiz. Yakup beye yaptiranlar da ne mutlu onlara, memnun da kaldiysalar sorun yok

Merhabalar,
ben yurtdisindan takip ediyorum forumunuzu. Burun estetigi konusunda cok arastirma yaptim internette. Benim burnumdaki sorun uc kisminin cok buyuk ve yuzumle orantisiz olmasi. Ingiltere'de gorustugum doktorlar burun kemigini kirmadan burun ucu kikirdaklarina islem yapilmasini onerdiler. Ama bu islemler genellikle acik teknikle yapiliyor. Yakup Bey ameliyatlari kapali teknik ile mi yapiyor? Sizlerin fotograflarini gormeyi cok isterim, boyle yurtdisinda olunca karar vermek cok zor o yuzden fotograflarin cok faydasi olur. Cok ugrastim ama simdiye kadar hic bir fotograf goremedim. Fotolari gormek icin once arkadas teklifi mi gondermek gerekiyor? Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Tesekkürler canım. Yeni burnun harika görünüyor. Süper olmuş nazar değmesin. Benim problemim burun ucunun büyük olması. Yakup Bey senin burun ucuna işlem yaptımı? Önceki fotolardan gördüğüm kadarıyla buna gerek yokmuş.

Back
X