merhaba kızlarr..
bende diyarbakıra yeni geldim ve 28 haftalık hamileyim
ben 1.5 aydır dünya doğum hastanesine gidiyorum ama çok ilgisizler
resim bile vermiyorlar bide şimdi doğumu ebelerin yaptırdığını öğrendim
doktorlar sadece sezaryana giriyormuş
benimle ilgilenen doktor girmiycekmiş yani :,( çok sinirim bozuldu ağlıyorum yarım saattir
genesisi bende duydum ama randevu almak çok zor diye gitmemiştim
ordada ebelermi doğurtuyormuş yoksa bizimle hep ilgilenen doktormu
bileniniz varmı acaba
aaaaaaaa kızlar sizler diyarbakırdamsınız bende batman bahsettiğniiz yer nasıl bi yer iyi mi? bende tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ama doğuda olduğumdan erteleyip duruyorum biri beni aydınlatsınnn
Canım buraya en iyi tüp bebek merkezi deniliyor Zeki bey zaten tüp bebekte uzman ben normal yolla hamile kaldım ama şehir dışı hastası çok fazla.
Kendiside tüp bebek hastalarına ayrı bi ilgileniyo zaten hazır doğudayken yap bebeni :CüvCüv:tut elinden git batıya inşallah.a.s.
kızlar selam.ya bende zeki beye gidiyorum.geçen ay aşılama yapıldı tutmadı.2 gün sonra yine yapılacak.ben çok stres yapıyorum yaaa.bide bu iki ayda göbeğim çıktı sanki 3-4 aylık hamileymişim gibi.ve kasıklarımda çok kötü ağrı var.yürürken bile ağrıyor.zeki beye sordum olabilir normal dedi ama bu kadar ağrı normal değil bence.aranızda benim gibi ağrı çeken varmı?
Ben ılk Hamılelıgımde venı vıdı ye gıttım :) O ZamanLar GonuL hanım Ordaydı Suan Genesıste bekledık Sıra Gelmeyınce Sınırden kalkıp Dogum hastasıne gıttım bı daha da adım atmadım venı Vıdı ye :)
Canım Genesiste doğuma kendi dr un,uzman bir anestezist,plastik cerrah,çocuk dr u ve hemşireler giriyor.hihoyyytkaydirigubbakcemile2
Aklına takılan olursa sor bu konuya yazan arkadaşların çoğu (BEN DAHİL:)Genesiste ve Zeki beyde doğum yaptı.:teselli:
Hoşgeldin bu arada sendemi tayincisinsengözlerimebaksanab
Ben En son Ugur beye Gıttım Zekı bey Izınde oLdugu Icın.. Hıc Memnun kaLmadım Ugur bey bebegımın Resmını bıle vermedı Kı ben koleksıyon yapıyorum :) Bı Ikı gune kadar Zekı beye Gıdecem Son Ayıma Gırecem Kasık Agrılarım artmaya basladı Ozellıkle Vajına Kısmında Anlam veremıorum bu agrılara Uzandıgım Zaman kalkamıyorum Sankı Doguracakmısım Gıbı CıgLıklar Atıyorum Ne Gecmez Gunlermıs ya :) Say Say Bıtmıo ..
Bebek Isteyenler Allah GonLunuze Gore verır Ins.. Bence Her YoLu Deneyın + Tuya Denızın Dedıgı Gıbı Genesıste Zekı bey yada Nıyazı beye Gıdın ..
eveett bende tayinciyim ama eşim dolayısıyla
yeni geldik daha 2 ay olucak nerde ne var bilmiyorum özellikle şu hastahane konusu çok yoruyor kafamı
Sedef Ben Genesıste Doguracam Vazgecmedım Ama ugur Beyden memnun kaLmadım.. NormaL Doguma Gırmıyormuymus ? Zekı bey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?