Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

gelin ayşe canım talip gül denen doktor çok iyi bir doktor ablam onun üstüne hamile haldı tedavi yöntemi çok iyi bence git ona bi görün derim hem adam dini bütün biri çok iyi bir doktor...

merhaba kızlarr..
bende diyarbakıra yeni geldim ve 28 haftalık hamileyim
ben 1.5 aydır dünya doğum hastanesine gidiyorum ama çok ilgisizler
resim bile vermiyorlar bide şimdi doğumu ebelerin yaptırdığını öğrendim
doktorlar sadece sezaryana giriyormuş
benimle ilgilenen doktor girmiycekmiş yani :,( çok sinirim bozuldu ağlıyorum yarım saattir
genesisi bende duydum ama randevu almak çok zor diye gitmemiştim
ordada ebelermi doğurtuyormuş yoksa bizimle hep ilgilenen doktormu
bileniniz varmı acaba

Canım Genesiste doğuma kendi dr un,uzman bir anestezist,plastik cerrah,çocuk dr u ve hemşireler giriyor.hihoyyytkaydirigubbakcemile2

Aklına takılan olursa sor bu konuya yazan arkadaşların çoğu (BEN DAHİL:)Genesiste ve Zeki beyde doğum yaptı.:teselli:

Hoşgeldin bu arada sendemi tayincisinsengözlerimebaksanab

aaaaaaaa kızlar sizler diyarbakırdamsınız bende batman bahsettiğniiz yer nasıl bi yer iyi mi? bende tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ama doğuda olduğumdan erteleyip duruyorum biri beni aydınlatsınnn

aaaaaaaa kızlar sizler diyarbakırdamsınız bende batman bahsettiğniiz yer nasıl bi yer iyi mi? bende tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ama doğuda olduğumdan erteleyip duruyorum biri beni aydınlatsınnn

Canım buraya en iyi tüp bebek merkezi deniliyor Zeki bey zaten tüp bebekte uzman ben normal yolla hamile kaldım ama şehir dışı hastası çok fazla.

Kendiside tüp bebek hastalarına ayrı bi ilgileniyo zaten hazır doğudayken yap bebeni :CüvCüv:tut elinden git batıya inşallah.a.s.

canım teşekür ederim verdiğin bilgiler için. birde veni vidi var yanılmıyorsam orasının başarı oranı kaçtır ki? inş. sonuç alırızda bebekle gideriz batıya

kızlar yaa ne kadar çok varmış diyarbakırda arkadaş. bende burda yalnızım diyordum çok sevindim valla bi ara hepimiz sohbet odasında buluşsakta konuşsak olmaz mı?

Var tabiiki az değiliz burda:)

Veni vidi ye bizzat kendim gittim tek bişey söyleyebilirim kadın doğum bölümünün çalışanlarından bir kaçı Zeki beye geliyor umarım yeterli bi cevaptır.

Artı kendimde gittim ve yaklaşık 1 hafta ağladım o dr yüzünden yok yere.

Ben ılk Hamılelıgımde venı vıdı ye gıttım :) O ZamanLar GonuL hanım Ordaydı Suan Genesıste bekledık Sıra Gelmeyınce Sınırden kalkıp Dogum hastasıne gıttım bı daha da adım atmadım venı Vıdı ye :)

kızlar selam.ya bende zeki beye gidiyorum.geçen ay aşılama yapıldı tutmadı.2 gün sonra yine yapılacak.ben çok stres yapıyorum yaaa.bide bu iki ayda göbeğim çıktı sanki 3-4 aylık hamileymişim gibi.ve kasıklarımda çok kötü ağrı var.yürürken bile ağrıyor.zeki beye sordum olabilir normal dedi ama bu kadar ağrı normal değil bence.aranızda benim gibi ağrı çeken varmı?

çok geçmiş olsun umarım ikinci aşılaman tutar bu mübarek ayda canım ne zamandan beri bebek istiyorsunuz bende ramazandan sonra genesiste gönül hanıma gitmeyi düşünüyoruma.s.

genesisde gitcekseniz gönül hanım filan deil zeki beye yada niyazi beye gidin arkadaslar bende zeki beyin hastasıydım ugur bey ve gönül hanımı tavsiye etmem gelinayse sende bence tüp bebegi dene sonra denemedim belki olurdu diye aklında soru işaretleri kalmasın zor bir süreçmiş tabi bide masrafları ama deneme sansın varsa bence hiç dşünme hayırlısı olsun senin için inş

Ben En son Ugur beye Gıttım Zekı bey Izınde oLdugu Icın.. Hıc Memnun kaLmadım Ugur bey bebegımın Resmını bıle vermedı Kı ben koleksıyon yapıyorum :) Bı Ikı gune kadar Zekı beye Gıdecem Son Ayıma Gırecem Kasık Agrılarım artmaya basladı Ozellıkle Vajına Kısmında Anlam veremıorum bu agrılara Uzandıgım Zaman kalkamıyorum Sankı Doguracakmısım Gıbı CıgLıklar Atıyorum Ne Gecmez Gunlermıs ya :) Say Say Bıtmıo ..

Bebek Isteyenler Allah GonLunuze Gore verır Ins.. Bence Her YoLu Deneyın + Tuya Denızın Dedıgı Gıbı Genesıste Zekı bey yada Nıyazı beye Gıdın ..

dünya doğumdamı doğum yaptın yoksa sezaryanmı CADIARZU

eveett bende tayinciyim ama eşim dolayısıyla
yeni geldik daha 2 ay olucak nerde ne var bilmiyorum özellikle şu hastahane konusu çok yoruyor kafamı

hımmm daha doğurmamışsınn doğum hast. neden vaz geçtin gitmedin
aslında bende memnun değilim çünkü doğuma girmiyormuş beyfendi

Sedef Ben Genesıste Doguracam Vazgecmedım Ama ugur Beyden memnun kaLmadım.. NormaL Doguma Gırmıyormuymus ? Zekı bey?

eveett bende tayinciyim ama eşim dolayısıyla
yeni geldik daha 2 ay olucak nerde ne var bilmiyorum özellikle şu hastahane konusu çok yoruyor kafamı

Aklına takılan her konuda yazabilirsin canım bende geçen sene senin gibiydim.a.s

Özel mesajın kapalı bu arada açarsan ordanda yazabilirsin.:1hug:

Sedef Ben Genesıste Doguracam Vazgecmedım Ama ugur Beyden memnun kaLmadım.. NormaL Doguma Gırmıyormuymus ? Zekı bey?

Şekerrrr seninde az kaldııı ne diyo Zeki normalmi doğum şimdilik.

Ay bide hala rand.mı gidiyoruz Çimencim yaa yoksa sabah erken sıramı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…