- 18 Nisan 2016
- 84
- 55
- 8
Canim sebepsiz diyo drlar tum tahliler normal çıktı.4 bucuk yillik evliyiz hic gebelik olusmadi.1 asilama yaptrdik olmadi o da.tup bebege gecelim diycem gittigmde
canım bize de sebebsiz infertilite denildi 1 aşılama yaptırdık olmadı zeki beyle ilk önce bi ön görüşme yaptık tedavi süreci hakkında konuştuk daha sonra adetimin 2.günü gittik tüp bebek tedavisine başlamak istediğimizi söyledik elimizde daha önceden testler vardı hem benim hem de eşimin onlara baktı ve muayene etti ve herhangi bi sıkıntı yok başlayabiliriz dedi.ilk başta herhangi bi test istemedi. daha sonra ki muayene de hepatit testi ve opu dan öncede progesteron ve estradiol istiyolar o kadar canımKizlar merhaba Zeki bey hangi tahlileri istiyo bilgi verebilirmsnz
Canim sagolasin.dun gittim muayene oldum kontrol etti hersey normal dedi kucuk bi miyom var ama önemli değil dedi.gelecek ay Allahin izniyle basliycaz o da tüp bebegi onerdi artik.basladigimda insallah haber vericem cnm deneyimlerinzden yararlanrm bu arada başladığında nasil beslendin oncesinde neler yaptinMerhabalar
Yüksek ihtimalle tüpbebek önerecektir artık. Hayırlısı olsun, umarım herşey gönlünce olur. Tedaviye başladığında haber ver canım. Bizde sana elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışalım.
Canim dun banada anlatti baya 2 yili gecince asilamadansa tup oneriyoruz dedi tup onerdi oda.Allahin izniyle gelecek ay basliycz.istycm dedi tahlilleri ama ben oncesinde univ hastanesinde hepatit rubella amh fln yaptırayim diorum.o tahlilleri nerde yaptrdinz.canım bize de sebebsiz infertilite denildi 1 aşılama yaptırdık olmadı zeki beyle ilk önce bi ön görüşme yaptık tedavi süreci hakkında konuştuk daha sonra adetimin 2.günü gittik tüp bebek tedavisine başlamak istediğimizi söyledik elimizde daha önceden testler vardı hem benim hem de eşimin onlara baktı ve muayene etti ve herhangi bi sıkıntı yok başlayabiliriz dedi.ilk başta herhangi bi test istemedi. daha sonra ki muayene de hepatit testi ve opu dan öncede progesteron ve estradiol istiyolar o kadar canım
hayırlı olur inş tedavin. elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım gonal f merional cetrodite ve lucrin opu ya kadar olan süreçte bunları kullandım yaklaşık 1.500 tuttu bu ilaçlar tabi her hastaya farklı doz ve farklı ilaçlar olabilir. 2 gün önce opu oldum ve suan adetimi bekliyorum opu dan 3 gün sonra adet görende oluyomus 2 hafta sonra olan da varmış bilmiyorum ne zaman olurum artık. adetim başlayınca coraspin ve estrofem kullanmaya başlıcam yaklaşık 30 tl adetin 13.günü kontrole gel dediler şimdilik bu kadar canımCanim dun banada anlatti baya 2 yili gecince asilamadansa tup oneriyoruz dedi tup onerdi oda.Allahin izniyle gelecek ay basliycz.istycm dedi tahlilleri ama ben oncesinde univ hastanesinde hepatit rubella amh fln yaptırayim diorum.o tahlilleri nerde yaptrdinz.
Transfer i sonraki adette yapiyomus dondrcakmis ilaci fln kesince hemen adet mi olunuo nasil oluyo o surec canim bide hangi ilaclari kullandrdi sen nerden ne kdr a aldin ay galiba cok soru sordum
bu arada tahlil sormuşsun hepatit testini herhangi bi hastanede yaptırabilirsin biz bulunduğumuz ilde yaptırdık sonra progesteron ve estradiol bunu genesis de yaptırmamızı istediler başka da bi test istemediler şimdilikCanim dun banada anlatti baya 2 yili gecince asilamadansa tup oneriyoruz dedi tup onerdi oda.Allahin izniyle gelecek ay basliycz.istycm dedi tahlilleri ama ben oncesinde univ hastanesinde hepatit rubella amh fln yaptırayim diorum.o tahlilleri nerde yaptrdinz.
Transfer i sonraki adette yapiyomus dondrcakmis ilaci fln kesince hemen adet mi olunuo nasil oluyo o surec canim bide hangi ilaclari kullandrdi sen nerden ne kdr a aldin ay galiba cok soru sordum
Canim ben seni hamile biliyordum Rabbim nasip etsin insallah guzel haberler verirsin umut olursun.hayırlı olur inş tedavin. elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım gonal f merional cetrodite ve lucrin opu ya kadar olan süreçte bunları kullandım yaklaşık 1.500 tuttu bu ilaçlar tabi her hastaya farklı doz ve farklı ilaçlar olabilir. 2 gün önce opu oldum ve suan adetimi bekliyorum opu dan 3 gün sonra adet görende oluyomus 2 hafta sonra olan da varmış bilmiyorum ne zaman olurum artık. adetim başlayınca coraspin ve estrofem kullanmaya başlıcam yaklaşık 30 tl adetin 13.günü kontrole gel dediler şimdilik bu kadar canım
Anladim cnm nerden geliyosunuz cnm.bu arada tahlil sormuşsun hepatit testini herhangi bi hastanede yaptırabilirsin biz bulunduğumuz ilde yaptırdık sonra progesteron ve estradiol bunu genesis de yaptırmamızı istediler başka da bi test istemediler şimdilik
hayır canım hamile değilim Allah söyletti inş olur hepimizin. coraspin kan pıhtılaşmasına karşı düşük olmaması için estrofem rahim duvarın yeterli kalınlığa ulaşması için gonal f aşılama yaptırdığımda kalem iğneydi zeki beyin verdiği şırıngalı kendin çekip dozunu ayarlıyorsun.13. gün gittiğimde kontrol var transfere hazır mıyım diye batmandan canım sen diyarbakırda mısınCanim ben seni hamile biliyordum Rabbim nasip etsin insallah guzel haberler verirsin umut olursun.
Coraspin ve estrofem i ne icin verio canim.
Bu gonal fnin dozunu onlarmi ayarladilar yoksa igneler hazir ignelermiydi.
13.gun gittignde transfer mi olck
Canim sagolasin.dun gittim muayene oldum kontrol etti hersey normal dedi kucuk bi miyom var ama önemli değil dedi.gelecek ay Allahin izniyle basliycaz o da tüp bebegi onerdi artik.basladigimda insallah haber vericem cnm deneyimlerinzden yararlanrm bu arada başladığında nasil beslendin oncesinde neler yaptin
Hayırlı olsun merkezi hemen yanında ki eczaneden uygun fiyatlı alabilirsiniz ilaçları ben sadece Merional iğne kullandım Opudan sonra antibiyotik verdiler ben Opudan sonra 12. Gün adet oldum çatlatma iğnesinin 14 . Günü yaniCanim dun banada anlatti baya 2 yili gecince asilamadansa tup oneriyoruz dedi tup onerdi oda.Allahin izniyle gelecek ay basliycz.istycm dedi tahlilleri ama ben oncesinde univ hastanesinde hepatit rubella amh fln yaptırayim diorum.o tahlilleri nerde yaptrdinz.
Sagol canm cevaplar icin umarim hersey yolunda gider..evet cnm dbakirdayim.sende yakinmissin neyseki.hayır canım hamile değilim Allah söyletti inş olur hepimizin. coraspin kan pıhtılaşmasına karşı düşük olmaması için estrofem rahim duvarın yeterli kalınlığa ulaşması için gonal f aşılama yaptırdığımda kalem iğneydi zeki beyin verdiği şırıngalı kendin çekip dozunu ayarlıyorsun.13. gün gittiğimde kontrol var transfere hazır mıyım diye batmandan canım sen diyarbakırda mısın
Tamam canım sadece folik asit iciyorum.esimede havuc suyuna basladik.sigara icmiyoruz çok şükür.Başlangıçta beslenmeye dikkat etmene gerek yok. Sadece sigara içiyorsan bırakman lazım. Stressten uzak dur. Herşeyi akışına bırak. :)
Söyleme kimseye tüp bebek yaptırdığını. İnan en rahatı söylememek. Söyleyince herkafadan bi ses çıkıyor insan çok strese giriyor. Biz söylemedk kimseye.Tamam canım sadece folik asit iciyorum.esimede havuc suyuna basladik.sigara icmiyoruz çok şükür.
Akışına birakmak en dogrusu..zaten stresli bi surec insallah insanlarda cok soru sorarak strese sokmazlarsa..
Valla canim aslinda soylemek istemiyodum ama ogrencekler muhtemelen.neyse onemli olan bu sureci emanetimizle beraber bitirmek.Söyleme kimseye tüp bebek yaptırdığını. İnan en rahatı söylememek. Söyleyince herkafadan bi ses çıkıyor insan çok strese giriyor. Biz söylemedk kimseye.
Canim belirtilere takilma bence hep olacagini düşün.onceki hamilelign neden bitti cnmKızlar transferden sonra belirti yaşadınz mı ?? Ben önceki tedavimde hamile kalmştm ilk belirtim akıntıydı. Çok fazla artmştı akıntm ama bahçeci jel kullandrdığı için akıntı jelden kaynaklı oluyor sanırım. Çünkü transferden öncede akıntm vardı.
8 haftalık iken bebeğimin kalbi durdu sonrasında düşük yaptım canm. Acıbadem Maslak Bülent Tıraşta yaptrmştk. Başta herşey iyiydi aslnda. Eşimin sperm testlerinde DNA hasarı yüksek çıktı ondan olabilr dediler.Canim belirtilere takilma bence hep olacagini düşün.onceki hamilelign neden bitti cnm
Canim Rabbim sabir versin..dna hasari onemli Zeki hoca ne dedi bu konuda.test ne zamn yapcksn8 haftalık iken bebeğimin kalbi durdu sonrasında düşük yaptım canm. Acıbadem Maslak Bülent Tıraşta yaptrmştk. Başta herşey iyiydi aslnda. Eşimin sperm testlerinde DNA hasarı yüksek çıktı ondan olabilr dediler.
Test günüme var daha cuma günü. Ama hiçbişy hissetmedm belrti falan yok. Çook korkuyormCanim Rabbim sabir versin..dna hasari onemli Zeki hoca ne dedi bu konuda.test ne zamn yapcksn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?