Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

5. Gün.. 2 tane embriyo transfer edildi. Maalesef hiç dondurulmuşum kalmadı. Şimdi zeki hocanın yanından geliyorum hiçbir sorun olmamasına rağmen olmadıysa kader ve nasip sesi. 3 ay dinlen eylülde tekrar yapalım dedi

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. İlk tüp bebek denemem maalesef negatif Zeki bey yapmıştı hiç sorun olmamasına rağmen olmadı ikinciyi düşünüyorum ama çok kararsızım
bir tek embriyo mu transfer edilmişti kaç hücreliydi merak ettim. benim tek embriyo dondurulabildi çünkü Zeki Bey havuz yapalım dedi.

benim transfer olmadı çünkü bir embriyo var ikinci kalite, bir daha yapalım sonra transfer olsun dedi ben de eylüle kalacağım bu gidişle.

Slm kızlar hayırlı Ramazanlar.. Benim birkaç gün sonra transferim olucak crionel jel verdi zeki bey 12 saatte bir kullan dedi. Malum ramazan ben oruçluyum iftar ve sahur saatinde kullaniyim diyorum. Bide bilgisi olan var mı kimisi oruç bozmuyor diyo.

Oruç bozar Can'ım ben ultrasonu sormuştum ucunda ilaç varsa bozulur dediler kullanım saatini sorarsın gidince

Yinede söyle bu şekilde uygulayacağını birşey olmaz derlersede akşam ezanı okunur okunmaz uygula birde sahurun son beş dk sı
Peki canım sağol 12 saatte bir olsun dedi de zaten. Napiyim ben yine de iftar sahur saatlerinde uygulicam.

Canım muayene olmak istediğini belirtirsen ücret alıyorlar, ama sadece görüşme yaparsan ücreti yok. Ödediğin ücret 21 gün geçerli oluyor

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. İlk tüp bebek denemem maalesef negatif Zeki bey yapmıştı hiç sorun olmamasına rağmen olmadı ikinciyi düşünüyorum ama çok kararsızım

Hoşgeldin. Gerçekten bu işler nasip kısmet meselesi. Umarım sende en kısa zamanda mutlu edici haberleri alırsın. Ama pes etme sakın.

Kizlar merhaba Zeki bey hangi tahlileri istiyo bilgi verebilirmsnz

Öncelkle infertilitenin nedeni nedir onu bulmaya çalışır sonra tüp bebeğe ihtiyaç varsa tedaviye başlar. Sizin sorununuz neydi canm?
Canim sebepsiz diyo drlar tum tahliler normal çıktı.4 bucuk yillik evliyiz hic gebelik olusmadi.1 asilama yaptrdik olmadi o da.tup bebege gecelim diycem gittigmde

Canim sebepsiz diyo drlar tum tahliler normal çıktı.4 bucuk yillik evliyiz hic gebelik olusmadi.1 asilama yaptrdik olmadi o da.tup bebege gecelim diycem gittigmde
Sen önceki tüm tetkiklerini götür tüp bebeğe başlarsanız üç tane test istiyorlar sarılık testi gibi bulaşı hastalıklar var mı yok mu diye hemşire bir kağıt veriyor yani

Sen önceki tüm tetkiklerini götür tüp bebeğe başlarsanız üç tane test istiyorlar sarılık testi gibi bulaşı hastalıklar var mı yok mu diye hemşire bir kağıt veriyor yani
Anladim cnm hormon testlerj fln yapiliomu onceden yaptrmstm ama.
Amh testide yaptrcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…