- 16 Eylül 2009
- 3.469
- 3.747
- 133
ins cnm ins Allah yardımcımız olsun:)Ağlama canım mutlu ol sakin ol stres olma ve bol dua et :) hayırlı olur meraK etme canım inşallah hamile haberini de alırız
Cook tesekkur ederim canimCan'ım merkezin hemen bitişiğindeki eczane çok uyguna veriyor ilaçları.
Aminn inşallah canim rabbim hepimizi guzel sonuclandirsin,bidaha nezaman gtceksin kacgunde bi cagirdiins memnun kalırız cnm ins basarili sonuçlar alırız Rabbime tevekkül ettim
Aglama kiyamam sakla gozyaslarini inşallah mutluluk gozyasi olarak dokersin sonucu alinca,,,ilk denemen miins cnm :) cok sagol az once iğnelere başladım agladim ins hayırlı olur
talip gul 2 gunde bir e2 yap gel diyordu bu cuma gel dedı kafamda deli sorularAminn inşallah canim rabbim hepimizi guzel sonuclandirsin,bidaha nezaman gtceksin kacgunde bi cagirdi
2 başarısız denemem var malesef cnmAglama kiyamam sakla gozyaslarini inşallah mutluluk gozyasi olarak dokersin sonucu alinca,,,ilk denemen mi
Anladim canim benimde esim varikoselden ameliyat oldu ileri hizimiz,0 a dustu,,,,asilama oldum,tutmadi,,,sonra dogal yoldan hamile kaldim gelismedi,dustu,,,sonra gecen aylarda tup,denedik ugur,hocada tutmadi,,,bidaha tup,deniyorum bakalim2 başarısız denemem var malesef cnm
Senin neden denemelerinde sikinti,sebeb ne gsterdiler2 başarısız denemem var malesef cnm
hicbisey söylemedi eski doktorum hatta cok sasırdı neden tutmadı diye ama cikolata kıstım vardı yapisiklik vardı ondan tutmamış olabilir demişti sadeceSenin neden denemelerinde sikinti,sebeb ne gsterdiler
canım normalde hiç sinirli değildir kesin bir problem olmuş. iyi bir doktordur kendisi.cnm ben bugun zeki hocaya gittim cok kotu oldum zeki hoca cok sinirli herkese yanı personele bağırıyordu ilk günümde cok gergindim bide 200 lira verdim ama hic konuşmadı ilgilenmedi acelem var ameliyatım var dedı neye uğradığımı sasırdım .. hep mi oyle . en agir doza başlıyoruz dedı biraz ürktüm yan etki yapmaz dimi
bende muane oldum sukur ıyı dedı testlerımı verdım bende hafta sonu gıdıyorum dıger kontrolehicbisey söylemedi eski doktorum hatta cok sasırdı neden tutmadı diye ama cikolata kıstım vardı yapisiklik vardı ondan tutmamış olabilir demişti sadece
iğnelere bugun mu başlıyorsun , cnm sen fiyat konustun mu ben konuşmadım dun cok gergin diyeHadi hepimiz,hakkinda hayirli olsun tedavimiz
bende muane oldum sukur ıyı dedı testlerımı verdım bende hafta sonu gıdıyorum dıger kontrole
evet canım aksam yap dedıler baslıcam nasıpe...fıyat gecen hafta konusmustum unuttum vallahı...ama bakayım kagıtta yazıosa yazayım sanaiğnelere bugun mu başlıyorsun , cnm sen fiyat konustun mu ben konuşmadım dun cok gergin diye
canım yok yazmamısım ama bu ıslerde konusan yonlendıren ılac tanıtımı ypan bayan varya numarasını verımsana...iğnelere bugun mu başlıyorsun , cnm sen fiyat konustun mu ben konuşmadım dun cok gergin diye
cnm bide iğneleri ayni mi başladı acaba bana 2 ayrı igne yazdı , birinden yarim doz digerini tam doz yapacam toplam 1 buçuk milyar tuttu iğneler ins tutar da ya rabbim hayırlı olsun bu süreçte Nasıl pozitif olacam bilmiyorum eğlenceli dizi başlamak istiyorum aslinda malum bizim buranın sıkıntıları kaynanası misafiri cok bide ben gizli yapıyorum kimse bilmiyorevet canım aksam yap dedıler baslıcam nasıpe...fıyat gecen hafta konusmustum unuttum vallahı...ama bakayım kagıtta yazıosa yazayım sana
sureyya hamim mi onun var bende numarasi olmadı ins yuzyuze konuşurum cuma gunu nasipsecanım yok yazmamısım ama bu ıslerde konusan yonlendıren ılac tanıtımı ypan bayan varya numarasını verımsana...
benımde aynı tuttu benımde bırsuru ıgne galıba kutular...bırı gonalf bılıom dıgerını dr cmrtesı solucekmıs ona gore kullancam ıgnemı dıe bkmadım yanı...bende gızlıom nasp herseycnm bide iğneleri ayni mi başladı acaba bana 2 ayrı igne yazdı , birinden yarim doz digerini tam doz yapacam toplam 1 buçuk milyar tuttu iğneler ins tutar da ya rabbim hayırlı olsun bu süreçte Nasıl pozitif olacam bilmiyorum eğlenceli dizi başlamak istiyorum aslinda malum bizim buranın sıkıntıları kaynanası misafiri cok bide ben gizli yapıyorum kimse bilmiyor
ins tutar cnm ins ya ben ikiz istiyorum zeki hoca bu istegimi goz ardı eder mibenımde aynı tuttu benımde bırsuru ıgne galıba kutular...bırı gonalf bılıom dıgerını dr cmrtesı solucekmıs ona gore kullancam ıgnemı dıe bkmadım yanı...bende gızlıom nasp hersey
nasıp canım ınsallah guzelembrıyoların olur dondurulma ıslemımı uygulancak sanada...ins tutar cnm ins ya ben ikiz istiyorum zeki hoca bu istegimi goz ardı eder mi2 tane transfer etse keske
ozelden mesaj attım sana canım bakar mısınins tutar cnm ins ya ben ikiz istiyorum zeki hoca bu istegimi goz ardı eder mi2 tane transfer etse keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?