Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Semineri geçen seneki gibi istediğimz okulda alabilsek süper olur aslnda tam senin dedğin gibi. Sizin probleminz neydi ? Bizimki morfoloji bozukluğu

Merhabalar arkadaşlar;
Benim de bir hikayem var . Ama bu hikayeyi mutlu son ile bitiren kahramanımıza buradan ne yazarsak yazalım eksik kalır.
Gerçekten ümitlerimiz tükenmişken ve onca gördüğüm tedavinin üstüne son umut olarak başvurduğum tüp bebek merkezi bana yaşam kaynağımı geri verdi. Evet arkadaşlar Zeki Bey'den bahsediyorum.
Kendisi ve çalışma ekibine ne kadar teşekkür etsem az. Bebeğimi kucağıma aldığım gün bir kez daha şükrettim rabbime . Bu duyguyu bana yaşatan, eteklerimden hiç ayrılmayan, evimin sesi, neşesi, herşeyi olan oğlumu kucağıma almama vesile olan bu muhteşem ekibe binlerce kez teşekkürler olsun. Rabbim sizlerin de yâr ve yardımıcısı olsun.

Semineri geçen seneki gibi istediğimz okulda alabilsek süper olur aslnda tam senin dedğin gibi. Sizin probleminz neydi ? Bizimki morfoloji bozukluğu
kusura bakma bebişten pek fırsat bulamıyorum yazmaya.eşim azospermiden tedavi oldu yinede morfolojisi çok bozuk biraz sperm çıkışı var.tüp bebek denemelerimizde hep başarısızdı hep döllenmede sıkıntı çıkıyordu.
Semineri yine herkes istediği okulda alacak bence çünkü herkes okuluna gidemeyebilir.halledersin Bi şekilde hiç kafana takma bence.

Canım Allah bağışlasın Rabbim bize de nasip eder inşallah..

Selamlar bende zeki beyle tedaviye başladım bi kaç gün önce inşallah güzel sonuçlar alırız. Zeki beyle tedavi olan arkadaslr bilgilerini yazabilir mi lütfen. İnşallah hepimizin gönlünden geçenler olur

Selamlar bende zeki beyle tedaviye başladım bi kaç gün önce inşallah güzel sonuçlar alırız. Zeki beyle tedavi olan arkadaslr bilgilerini yazabilir mi lütfen. İnşallah hepimizin gönlünden geçenler olur
döllenmeyle ilgili bir sorununuz varsa opudan önce embriyologla görüşüp kalsiyum iyonofor yaptırmak istiyoruz diye özellikle söylemek iyi olur.dosyayı embriyologlar incelemiyorlar galiba uyarmak gerek.

Döllenme ile ilgili sorunum olup olmadığını bilmiyorum ki canım bunu nasıl öğreniyoruz benim amh 0.33 rezervim bitmek üzere o yüzden yaptırıyoruz tüp bebek. Doktorum da başarılı bir doktor aslında . Hiç test falan yaptir da demedi

Oğlum bir yaşına gelmek üzere. Acaba o bir yaşındayken dondurulmuş embriyolarımı transfer ettirsem mi hem bir arada büyürler bide kaç yıl saklayabiliyoruz onları biliyor musunuz durumu benim gibi olan var mı ?

Eskiden 5 yıl saklanabikiyordu ama o kural kalkmış artık istediğiniz kadar saklatabikiyorshnuz. Bahcecide öyle dediler bana bu hafta içi canım. Bizim gibilerin çok beklemesi doğru değil sanırım. Ben olsam yaptirirdim

bunun için bir test yok ama yumurtalar az olduğu için çok dikkatli olmak lazım.mutlaka kalsiyum iyonofor yaparlar zaten.Bir denemeden sonra anladım ondan sonra hep döllenmeyi arttırıcı şeyler yaptırdık(kalsiyum iyonofor,piezo).
Yumurta geliştirici iğneleri kullanıp doğal yoldan deneseniz daha mantıklı olur gibi geldi bana.sizin durumunuzda tüp bebek şart değil sanki.

dondurulmuş embriyom yok ama yaş 35i geçmemişse o 1yaşındaki kuzuyu bırakıp yeni bebekle ilgilenmek hiç doğru değil bence.2yaşına falan gelse en azından tuvalet eğitimini falan versen kendini kurtarmış olur,yazık kuzuya.

Yok canım yumurta rezervim çok az benim . Ve tam bir senedir uğraşıyorum 9 aydır da her ay ilaç kullanıyorum . Yterince zaman kaybettim aslında keşke ilk öğrendiğimde tüp bebek e karar verebilseydim . Cunki ben gonal f bile kullandım ama yeterli olmadı başka şansım yok sanırım. İnşallah herşey yolunda gider. Çok başarılı bi ekiple tedavi oluyor musum herkes öyle söylüyor ama ben pek arastiramadim açıkçası . Senin dediklerini de yarın doktoruma danisacagim canım çok sagol

mrb arkadaşlar diyarbakır bahcecide tedaviye başladık.şuan ki izlenimlerim olumlu.herkesin hakkında hayırlısı Olur inşallah...

aycan21 sagol canim aradim rapor gecerli degilmis sgk anlaşmalari olmadigi icin sizin tup bebek toplamda ne kdr tutmustu bana hastane 4900 fln alio dedi diger masraflar ilaclar flb 6500 7000 tutuo dedi

Merhaba bizde de morfoloji bozuklugu vardi %2 %5 %4 en son %10 cikti bizdr tup bebege gidicez zeki beye siz gittnizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…