Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

lucina canim tup bebege basladigin ay mi gorundun zeki beye yoksa 1 kac ay öncesinden gitmek mi dogru olur.bizde temmuz sonu gidecegiz Allahin izniyle.
Bide kac yumurtan olustu.ne probleminiz vardi
lucina canim tup bebege basladigin ay mi gorundun zeki beye yoksa 1 kac ay öncesinden gitmek mi dogru olur.bizde temmuz sonu gidecegiz Allahin izniyle.
Bide kac yumurtan olustu.ne probleminiz vardi
Sebepsiz infertilite.ehil olmayan ellerde zaman kaybımız oldu hep.. Adetin 13.günü muayene oldum yumurtalara baktı.Diğer adetin 3.günü tedaviye başladık.Dondurulmuş embriyo ile olduğu için yaklaşık iki ay sürdü toplamda.

12 yumurta çıktı 10 u döllendi.6 sı 5.güne gitti,İki tane transfer edildi diğerlerini dondurduk.Allah razı olsun iyi dilekleriniz dualarınız için.Zeki Bey en az zararla sizi üzmeden yipratmadan tedavinizi yapacaktır.İnşallah emeklerinizin dualarınızın karşılığını alırsınız.

Sağol cnm cevaplar icin Rabbim bagislasin bebeğini.
Canim hangi ilaclari aldin kac tane kullandin

Canım bebeğin hayırlı olsun :) bi sey sorucam 4950tl nin dısında doktor ücreti ve kan tahlili gibi şeylere ne kadar para ödedin ? Sekreter ile yaptığımız görüşmede doktor ücretini kaç kere ödeyeceğiz, 4950 TL ve ilaç parası dışında ne gibi ücret ödeyeceğiz sorularına biraz kaçamak cevaplar verdi açıkçası güvenemedik tam ne kadar para ödeyeceğiz ?

Arkadaşlar cevap veren herkese teşekkür ediyorum. Biz de Diyarbakır'da bir kaç tüp bebek merkezi ile görüşme yaptık. ama nerde yaptıracağımıza henüz karar veremedik. çünkü bahçeci transferi bi ay sonra yaparken memorial bi sorun olmadığı sürece aynı ayın içinde yapacağını söyledi. bu arada merak edenler varsa memorial raporlu 3600 raporsuz 4900 tl yapıyor.

Sağol canım.
İlk muayeneye gittiğimde 200 odemistim bir daha ne muayene ücreti ne başka bir şey icin bir ücret ödemedim süreç boyunca.Transferden sonra kalan embriyolarimi dondurmak için 1250 ödedim.O da isteğe bağlı.

canım kusura bakma bi şey daha sorucam transferden önce eşine hepatit testleri yapıldı mı? senden hormon ve anesteziye uygunluk testleri yaptılar mı?

Sağol cnm cevaplar icin Rabbim bagislasin bebeğini.
Canim hangi ilaclari aldin kac tane kullandin
Allah razı olsun siz de yipranmadan üzulmeden atlatirsiniz insallah.Sonuna kadar gider inşallah yarın değer yükselmiş mi diye test var yine.Gonal f 225 ile başladım sonra 75 lik merional eklendi, opudan 36 saat önce de cetrotide kullandım.Tabi bu ilaçlar ve dozlari kişiye göre değişiyor.ilk etapta zaten folikasit kullaniyordum.opu dan sonra da estrofem coraspin başladım.Transfer sonrası da clexane iğne eklendi canım.Umarım birşey unutmamışimdir.

canım kusura bakma bi şey daha sorucam transferden önce eşine hepatit testleri yapıldı mı? senden hormon ve anesteziye uygunluk testleri yaptılar mı?
Rica ederim tabi ki sorun ben tedaviye başlamadan önce en ufak bilgiye muhtactim çok iyi anlıyorum sizi.Hiv ve hepatit istendi eşimden.Benimkinde hiv hepatite ek bi şey daha vardı ama hatırlamıyorum onu :)

Rica ederim tabi ki sorun ben tedaviye başlamadan önce en ufak bilgiye muhtactim çok iyi anlıyorum sizi.Hiv ve hepatit istendi eşimden.Benimkinde hiv hepatite ek bi şey daha vardı ama hatırlamıyorum onu :)
Çok sağol canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş iyi akşamlar.

Canim sagolasin sorular bitmez:))
Clexane ne icin verdi bende ilaçları simdiden toparlarm diye soruyorum cnm.
Cetrodite catlamayi engellio diye biliyorum bi kutu mu vuruldn
Dr muayenesine 200 vermissin 20 gunde bir yeni giris yapilmio mu nasil oluo

Yok ilk muayenede verdim 200 tl yi tedaviye karar verince iki ay boyunca bir daha merkeze ödediğim 4950 dışında gidiş gelişlerimde hiç bir ücret ödemedim.
ilaçlara gelince neyi ne kadar kullandığımı inan tam hatırlamıyorum:)
Clexane kan sulandirici iğne,hem tutunmasi hem düşük olmaması için sanırım tedbir amaçlı.

Bi de 36 saat önceki ilaç lucrin di sanırım :)

Sagol canim muayene ücretinin bir kere odenmesine sasirdim acikcasi ben her 20 gunde giris yapilirsa ucret ödendiğini dusunuyodum..

Slm kızlar kimseler kalmamış burda kimsenin sesi çıkmıyor

Mrb bizde tüp bebek sürecine başladık zeki beyle şu an iğne aşamasındayız sizlerde dondurulmuş embriyo transferi mi yaptırdınız birde benim bugün kontrolüm vardı e2 değerine bakmadılar sizde bakıldı mı

Merhaba hayırlı olsun banada dondurulmuş emriyo transferi yapıldı bazı testler istedi benden ve eşimden süreyya hanım bikaç test yaptırdım

Merhaba hayırlı olsun banada dondurulmuş emriyo transferi yapıldı bazı testler istedi benden ve eşimden süreyya hanım bikaç test yaptırdım
Teşekkür ederim o testleri bizde yaptıkta benim birinci denememde iğne kullanırken iki günde bir e2 hormonuna bakıyordular ilaç dozunu ona göre ayarlamıştılar onu merak ettim yaa birde ben opu dan çok korkuyorum ikinci kez olmasına rağmen uzun sürdü mü sizin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…