- 27 Aralık 2014
- 1.023
- 697
- 133
Evt canım geçen seneden beri gidiyorm Zeki Beye. Sizin morfolojiniz çok daa kötü değil bana sorarsan. Zeki Bey bizim %2lik morfolojimizi bile iyi buluyordu doğal yoldan olur demişti. Bide yaşımız küçük old.dan tüp bebek kararı almak için erken dedi bize geçen sene. Bizde bekledik malesef hamile de kalmadm, yaz tatilinde tedaviye başlamayı düşünüyoruz artk. Ne zamandır çocuk istiyorsunz? Bide problem sadece eşinizde mi ?Merhaba bizde de morfoloji bozuklugu vardi %2 %5 %4 en son %10 cikti bizdr tup bebege gidicez zeki beye siz gittnizmi
Bende 1 bucuk sene once gitmistik gorusmek için bekleyin 1 sene daha dedi 1 seneyi çoktan gecti 4 yil oldu evligimzdeEvt canım geçen seneden beri gidiyorm Zeki Beye. Sizin morfolojiniz çok daa kötü değil bana sorarsan. Zeki Bey bizim %2lik morfolojimizi bile iyi buluyordu doğal yoldan olur demişti. Bide yaşımız küçük old.dan tüp bebek kararı almak için erken dedi bize geçen sene. Bizde bekledik malesef hamile de kalmadm, yaz tatilinde tedaviye başlamayı düşünüyoruz artk. Ne zamandır çocuk istiyorsunz? Bide problem sadece eşinizde mi ?
Bugün OPU işlemi tamamlandı.yumurta sayım azdı kalitesi hakkında henüz bilgi verilmedi.transfer sonraki ay yapılacak..merkez+ilaç ortalama 6500 tuttu embriyo dondurma 1250tl.merkezi çok beğendim ilgi hijyen çok iyiydi.önceki denemem veni vidi dydi .kesinlikle bahçeci derim.ayrıc dr.Zeki bey cok iyi bence ve dürüst her konudaNaptiniz denedinizmi bu hastanede
Hayirlisi olsun canim insallah gelecek ay transfer sonrasi guzel haberler verirsin.Bugün OPU işlemi tamamlandı.yumurta sayım azdı kalitesi hakkında henüz bilgi verilmedi.transfer sonraki ay yapılacak..merkez+ilaç ortalama 6500 tuttu embriyo dondurma 1250tl.merkezi çok beğendim ilgi hijyen çok iyiydi.önceki denemem veni vidi dydi .kesinlikle bahçeci derim.ayrıc dr.Zeki bey cok iyi bence ve dürüst her konuda
Merhaba ilaçları ilk gün hafta sonu olduğu için nöbetçi evzaneden aldık. Ama daha sonra hemen poliklinik altındaki eczadenen yaklaşık yüzde 30 indirimli aldık. Dondurma ücreti şuan alınmıyor transfer sonrası kaliteli embriyo kalırsa dondurup ücreti alınıyor.siz hangi aşamadasınız tedaviye başladınız mı? Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Hayirlisi olsun canim insallah gelecek ay transfer sonrasi guzel haberler verirsin.
Peki neden bi sonraki aya transfer hemen neden yapilmiyor.
Cunku dondurma ucreti de vermek zorunda kaliyosun.1 yada 2 tane birakilir varsa baska embrio onlar dondurulur diye biliyorum ben bekletmelerini anlayamadım
Bende fiyat konusunu sordum telle ayni fiyatlari soylediler ilaclari anlaşmalı ezcaneden mi aldin belki tanidik bi eczane bulunursa daha da uyguna gelebilir
benimki baya Bi tutmuştu bana histereskopi yaptılar,era testi yaptılar.sadece tüp için 4750 aldılar.2014 fiyatından yapmışlardı daha önce gidip konuşup muayene falan olduğum için.ilaçlarda kişiden kişiye değişiyor sen 4günlük kullanırsın hemen yumurtan gelişir belki,ben bir hafta kullanmıştım,başkası da 10gün kullanır daha çok tutar.bide bizimkilerin hep ilaç aldığı bir eczane vardı ondan aldık baya bir ucuza verdi.birde ben kan pıhtılaşması içinde iğne kullandım,hepsi 1000lira tuttu yaklaşık.heryerde pazarlık yapın bence :)aycan21 sagol canim aradim rapor gecerli degilmis sgk anlaşmalari olmadigi icin sizin tup bebek toplamda ne kdr tutmustu bana hastane 4900 fln alio dedi diger masraflar ilaclar flb 6500 7000 tutuo dedi
merkezin yeni fiyatlarını bilmiyorum ama çıkarttığın raporla ilaçları alabilirsin.Arkadaşlar bize de en son sebepsiz infertlite denildi, Zeki beye gitmeyi düşünüyoruz ama kararsızım. Fiyat konusunda bilgi verecek olan var mı Tüp bebek raporu çıkartıyoruz şuan hiç yoktan ilaçları bu raporla alabilir miyiz ?
Canim ben sormustum ilaçlar da dahil 6500 7000 tl dedi dondurma ucreti dahil mi bilmiyorum ..Arkadaşlar bize de en son sebepsiz infertlite denildi, Zeki beye gitmeyi düşünüyoruz ama kararsızım. Fiyat konusunda bilgi verecek olan var mı Tüp bebek raporu çıkartıyoruz şuan hiç yoktan ilaçları bu raporla alabilir miyiz ?
Arkadaşlar bize de en son sebepsiz infertlite denildi, Zeki beye gitmeyi düşünüyoruz ama kararsızım. Fiyat konusunda bilgi verecek olan var mı Tüp bebek raporu çıkartıyoruz şuan hiç yoktan ilaçları bu raporla alabilir miyiz ?
Arkadaşlar bize de en son sebepsiz infertlite denildi, Zeki beye gitmeyi düşünüyoruz ama kararsızım. Fiyat konusunda bilgi verecek olan var mı Tüp bebek raporu çıkartıyoruz şuan hiç yoktan ilaçları bu raporla alabilir miyiz ?
Canım ben zeki hocada tedavi görüyorum mükemmel bi insan ilaçları raporla alabilirsin 2000 tl civari ilaç aldık raporumuz yoktu bizim merkeze 4950 tl ödemeyi ayrı ayrı yapabilirsin kredi kartıyla yapabilirsin ben iki defa vene vidi de yaptım sanki merdiven altı çalışıyor ödemeyi tek seferde nakit olarak alıyor fatura vermiyor sağlık ocağında yapmış olsam belki dahada memnun kalırdım ilaçları kendileri satıyordu bize hiç memnun kalmadım dondurulmuş üç tane emriyom var haziranda transfer bekliyor dondurma için para vermedik nasıl sonuçlanır bilemem ama şunu söylemeliyimki zeki bey mükemmel bir insan elinden geleni fazlasıyla yapıyor çok sıcak güleryüzlü samimi bana göre Allah razı olsun kendisindenArkadaşlar bize de en son sebepsiz infertlite denildi, Zeki beye gitmeyi düşünüyoruz ama kararsızım. Fiyat konusunda bilgi verecek olan var mı Tüp bebek raporu çıkartıyoruz şuan hiç yoktan ilaçları bu raporla alabilir miyiz ?
Aynen kendisiyle görüşmeye gittiyimizde bize bütün tedavi sürecini ayrıntılarıyla anlattı huzurlu bi şekilde soru işareti olmadan hayırlısıyla bitti şimdi transfere gün sayıyorumZeki Bey in merkezde geçtiği koridor bile pozitif oluyor :) Gözünün gördüğü kulağının duyduğu her yer mükemmel işliyor.Öyle profesyonel ki ne bir şey sormaya ihtiyaç duyuyorsunuz ne de acaba diyorsunuz.
Ben bugün pozitifi aldım gönülden dilerim darısı sizin başınıza isteyen herkeseAynen kendisiyle görüşmeye gittiyimizde bize bütün tedavi sürecini ayrıntılarıyla anlattı huzurlu bi şekilde soru işareti olmadan hayırlısıyla bitti şimdi transfere gün sayıyorum
Allah razı olsun Canım benim hayırlı olsun çok güzel bi haberBen bugün pozitifi aldım gönülden dilerim darısı sizin başınıza isteyen herkese
Canim cok sevindim Allah kucagina almayi nasip etsin.bizede umut oluyo umarim bizede nasip eder RabbimBen bugün pozitifi aldım gönülden dilerim darısı sizin başınıza isteyen herkese
lucina canim tup bebege basladigin ay mi gorundun zeki beye yoksa 1 kac ay öncesinden gitmek mi dogru olur.bizde temmuz sonu gidecegiz Allahin izniyle.
Bide kac yumurtan olustu.ne probleminiz vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?