Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

masallah cnm ins tutar ya :) benim bu ay olacaktı normalde transferim , erken adet oldum adetimin 20. gününde yeniden adet oldum . o tarihlerde zeki hoca izinli diye transfer iptal oldu
İnşallah sabrın sonu selamettir. Hem bekleyince daha vücut dinleniyor. inşallah olur:)

peki kaliteleri nasıldı cnm

Kaliteli dediler ama daha fazla bilgim yok. Başka sorsamıydım diye düşünüyorum şuan.

İnş tutar bebislerin. Sen mi iki tane embriyo konulmasını istedin canım yoksa zeki bey her hastasına iki embriyomu koyuyor.

yok yaş ve deneme sayısına göre karar veriliyor. çok saol inş olur . Rabbim tüm isteyenlere versin inş.

hadı hayırlısı olsun canım

Çok teşekkür ederim inşallah hepimize nasip olur. heyecanla bekliyoruz:)

slm canım doktoru görmedim arayıp sonuç bildirdim sonuca sevindi ve iki hafta sonra gel dedi. Zeki beyi de ziyaret ettim ama yurt dışındaymış bir hafta. hiç bir doktoru göremedim anlayacağın.
hayırlısı olsun canım dr 24 de gelıomus benımde ogun kontrolum var haberın olsun ıkı hafta bekleme...derım tek mı cıftmı ogrenırsın

Kizlar bugun dr gttim rahim,kalinligi vs iyiymiş, ,,yeni jel ilac aldim nasipse persembe gunu transfer,,rabbime siginiyorum inşallah hayirlara vesile olur,,
Hayırlı olsun inş ben de bi an önce istiyorum artık transferimi :) bu gün kaçıncı günün canım perşembe kaçıncı gün oluyor

Hayırlı olsun inş ben de bi an önce istiyorum artık transferimi :) bu gün kaçıncı günün canım perşembe kaçıncı gün oluyor
hadı hayırlısı canım senın hakkındada...bugun adetımın 13.gunu persembe 16 .gun oluo canım duacı olun ınsallah bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…