İnşallah sabrın sonu selamettir. Hem bekleyince daha vücut dinleniyor. inşallah olur:)masallah cnm ins tutar ya :) benim bu ay olacaktı normalde transferim , erken adet oldum adetimin 20. gününde yeniden adet oldum . o tarihlerde zeki hoca izinli diye transfer iptal oldu
peki kaliteleri nasıldı cnm
İnş tutar bebislerin. Sen mi iki tane embriyo konulmasını istedin canım yoksa zeki bey her hastasına iki embriyomu koyuyor.
hadı hayırlısı olsun canım
Canım embriyo sayısı fazla ise 5. güne bekletiyolar az ise riske atmıyorlar.M moonlight10 canim tedavin hayirli olsun..
Kac embriyonuz var 4 tane mi..
Bizmde 4 tu 3.gun embriyosu hepsi ilki tutmadi şimdi 2 tane kaldi..
Anlamadigim neden bizim embriyolari 5.gune goturmedikleri
Canım tüm merkezler 2 tane koyuyo mutlakaİnş tutar bebislerin. Sen mi iki tane embriyo konulmasını istedin canım yoksa zeki bey her hastasına iki embriyomu koyuyor.
slm canım doktoru görmedim arayıp sonuç bildirdim sonuca sevindi ve iki hafta sonra gel dedi. Zeki beyi de ziyaret ettim ama yurt dışındaymış bir hafta. hiç bir doktoru göremedim anlayacağın.seklam canım nasılsın dr nededı sana
hayırlısı olsun canım dr 24 de gelıomus benımde ogun kontrolum var haberın olsun ıkı hafta bekleme...derım tek mı cıftmı ogrenırsınslm canım doktoru görmedim arayıp sonuç bildirdim sonuca sevindi ve iki hafta sonra gel dedi. Zeki beyi de ziyaret ettim ama yurt dışındaymış bir hafta. hiç bir doktoru göremedim anlayacağın.
Zaten eşimle gitmek istiyorum O da yurtdışında mecburen bekleyeceğim :)hayırlısı olsun canım dr 24 de gelıomus benımde ogun kontrolum var haberın olsun ıkı hafta bekleme...derım tek mı cıftmı ogrenırsın
Hadi,guzel,haberlerle cift keselerle saglikli olduklarini duymalarinla gel canimZaten eşimle gitmek istiyorum O da yurtdışında mecburen bekleyeceğim :)
Amin inşallah canım.Hadi,guzel,haberlerle cift keselerle saglikli olduklarini duymalarinla gel canim
TebriklerMerhabalar, bugün çok mutluyum. Az önce yine muhteşem haberi aldım.Dondurulmuş embriyo transferim tuttu. Hamileyimmm
ayy ne guzel masallah cnm rabbim tamamına erdirsin darisi bizlere ins yuppiii :))Merhabalar, bugün çok mutluyum. Az önce yine muhteşem haberi aldım.Dondurulmuş embriyo transferim tuttu. Hamileyimmm
Hayırlı olsun :)Merhabalar, bugün çok mutluyum. Az önce yine muhteşem haberi aldım.Dondurulmuş embriyo transferim tuttu. Hamileyimmm
tebbrıkkk ederım canım darısı basımıza ınsallahAmin inşallah canım.
ayy ne guzel masallah cnm rabbim tamamına erdirsin darisi bizlere ins yuppiii :))
tebbrıkkk ederım canım darısı basımıza ınsallah
ayy ne guzel masallah cnm rabbim tamamına erdirsin darisi bizlere ins yuppiii :))
Hayırlı olsun inş ben de bi an önce istiyorum artık transferimi :) bu gün kaçıncı günün canım perşembe kaçıncı gün oluyorKizlar bugun dr gttim rahim,kalinligi vs iyiymiş, ,,yeni jel ilac aldim nasipse persembe gunu transfer,,rabbime siginiyorum inşallah hayirlara vesile olur,,
hadı hayırlısı canım senın hakkındada...bugun adetımın 13.gunu persembe 16 .gun oluo canım duacı olun ınsallah banaHayırlı olsun inş ben de bi an önce istiyorum artık transferimi :) bu gün kaçıncı günün canım perşembe kaçıncı gün oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?