Maşallah hadi,guzel canim gayet iyi,,evet demek bugun 3,gun olsa gerek,onlar iyi demisse iyidir,,dondurulduguna gore oyle,,cnku benim,,,cuma toplandi,,,cmrtesi dollenen,sayisi solediler,,pazar okuma yapilmiomus embriyo,,ama,ben sansim,az die,cook,ricada bulundum, ,okudular,,sagolsun pazar gunu,,,biri,bolunmeye baslamis dediler,,,pazartesi bolunmesi 1 tanenin suan orta kalite ve dondurcaz dediler durum bu,,cnm bugun aradılar beni , bugun benim 3. gun mu oluyor ? cumartesi opu oldum
3 tane bölünen vardı ya , 2 tanesi iyiymiş 1 tanesi normalmiş . dondurmuşlar . keske 5. güne gitseydi ama kismet hayirlsii olsun ins
Canım bende opudan sonra 5. gün adet oldum. Zeki Bey erken olacağımı söylemişti zaten. Şimdi ilaçlara başlican transfer için. Hadi hayırlı olsun tedavin canmkızlar ben çok kotuyum saat gecenin 3 ü, karın agrisi mide bulantısıyla uyandim ve pijamam çamaşırım batmiş kandan çok korkuyorum çok çaresiz hissediyorum ciddi bisey mi adet mi buopu sonrası 5. gun olacak , adetimin 20. gunu
cnm bana kimse erken olabilirsin dememişti oyle cok korktum kı bide anormal sekilde cok kanamam vardı gece yarısı sureyya hanımı aramak zorunda kaldım cok korkmuştuk hem ben hem eşim :)Canım bende opudan sonra 5. gün adet oldum. Zeki Bey erken olacağımı söylemişti zaten. Şimdi ilaçlara başlican transfer için. Hadi hayırlı olsun tedavin canm
ayyy cok gecmıs olsun canım gelen adetın aolsun kotu bısı olmasın...demek hoca ızınlıymıs...gec olsun guc olmasın demısler ...hadı bakalım sımdıden hayırlı ugurlu olsun hepımızecnm bana kimse erken olabilirsin dememişti oyle cok korktum kı bide anormal sekilde cok kanamam vardı gece yarısı sureyya hanımı aramak zorunda kaldım cok korkmuştuk hem ben hem eşim :)
transferim bu ay olmayacakmış cnm erken oldugum icin tarihler şaştı , zeki hoca 17-24 ekim izinliymiş
aynen cnm hayırlısı ins inan hic üzülmedim kotu bisey olmasında gec olsunayyy cok gecmıs olsun canım gelen adetın aolsun kotu bısı olmasın...demek hoca ızınlıymıs...gec olsun guc olmasın demısler ...hadı bakalım sımdıden hayırlı ugurlu olsun hepımıze
cnm nasılsın adet oldun muayyy cok gecmıs olsun canım gelen adetın aolsun kotu bısı olmasın...demek hoca ızınlıymıs...gec olsun guc olmasın demısler ...hadı bakalım sımdıden hayırlı ugurlu olsun hepımıze
Tam ben,sizleri,nasilsiniz die sorcaktim,sen,sormussun,,evet bugun oldum gbi lekeler,basladi,,bende aradim,hastaneyi ilaclari basla dediler,duaci olun,inşallahcnm nasılsın adet oldun mu
Mavimli,nasilsin canim sen,sonuc bekliyordun galiba,,,durumun nasil hayırlı idir inşallahamin canım inşallah. bir haftaya çıkacak sonuç. 2. gün dondurulmuşlardı, çözülüp üçüncü güne gitmeleri beklendi ve o gün transfer oldu canım.
Hadi canim guzel haberlerle gel inşallah rabbim sevindirsin senide inşallah bugun test gunun olsa gerekkızlar benim transferimde beşinci günüm. zaman geçmek bilmiyor. belirti yok şimdilik. inşallah tutunmuşlardır bana. çok zor dönemler gerçekten, psikolojisi çok başka. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.
canım dün yaptırdım 527 çıktı sonuç. yarın yaptırıp sonucu doktora bildireceğim. inşallah değerim güzelce artarMavimli,nasilsin canim sen,sonuc bekliyordun galiba,,,durumun nasil hayırlı idir inşallah
inşallah hayırlısıyla güzel bir süreç geçirirsin canım.Tam ben,sizleri,nasilsiniz die sorcaktim,sen,sormussun,,evet bugun oldum gbi lekeler,basladi,,bende aradim,hastaneyi ilaclari basla dediler,duaci olun,inşallah
ayyyy hadı masallah cok guzel degerın ..ıkız kız senınkıler masallah darısı bızlere olsun ınsallah...canım dün yaptırdım 527 çıktı sonuç. yarın yaptırıp sonucu doktora bildireceğim. inşallah değerim güzelce artar
kacıncı gundu senın embrıyolar canım...rabbım tamamına erdırsın ınsallah banada duacı ol tek embrıyom benı beklıoayyyy hadı masallah cok guzel degerın ..ıkız kız senınkıler masallah darısı bızlere olsun ınsallah...
amin inşallah isteyen herkesin başına. yok ikiz değildir dediler sonuçta 14. gün baktırdım. yarın 16. gün olacak. sağlıklı olsun da başka ne isterim.ayyyy hadı masallah cok guzel degerın ..ıkız kız senınkıler masallah darısı bızlere olsun ınsallah...
3. gün embriyoları. dualarımdasın. inşallah tutacak.kacıncı gundu senın embrıyolar canım...rabbım tamamına erdırsın ınsallah banada duacı ol tek embrıyom benı beklıo
Ayy allah razi,olsun canim, ,masallah sayin guzel,allah bilir tabi saglikli,olsun,tek,olsun,allah kucagina almayi,nasip etsin,,,rabbim,herkese nasip etsin icindede bana nasipnetsin,,dualarin,icin,cook,sagol,,anne,adayisin,allahin,izniyle rabbim,kabul,eder dualarini,,3. gün embriyoları. dualarımdasın. inşallah tutacak.
hadi hayırlısı canm ins ya Allah yüzünü güldürsün haberdar et bizi de :) bende adetimin son gunlerindeyim bi sonraki ay bi aksilik olmazsa transfer insallah :) ins tutar senin de benim de bebislerTam ben,sizleri,nasilsiniz die sorcaktim,sen,sormussun,,evet bugun oldum gbi lekeler,basladi,,bende aradim,hastaneyi ilaclari basla dediler,duaci olun,inşallah
güzelce artsın cnm ins değerin cok Mutlu oldum benimkilerde 3. gun ins benimde meydanaz arkadaşımızın da tutar hepimiz sag Salim kucağımıza alirizcanım dün yaptırdım 527 çıktı sonuç. yarın yaptırıp sonucu doktora bildireceğim. inşallah değerim güzelce artar
Ayyy inşallah canim cumlemizin ki tutar,,inşallah sizlerde bana destek olursunuz ben herseyimi yazarim,,yoksa zaman mi gecerhadi hayırlısı canm ins ya Allah yüzünü güldürsün haberdar et bizi de :) bende adetimin son gunlerindeyim bi sonraki ay bi aksilik olmazsa transfer insallah :) ins tutar senin de benim de bebisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?