Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

cnm bugun aradılar beni , bugun benim 3. gun mu oluyor ? cumartesi opu oldum
3 tane bölünen vardı ya , 2 tanesi iyiymiş 1 tanesi normalmiş . dondurmuşlar . keske 5. güne gitseydi ama kismet hayirlsii olsun ins
Maşallah hadi,guzel canim gayet iyi,,evet demek bugun 3,gun olsa gerek,onlar iyi demisse iyidir,,dondurulduguna gore oyle,,cnku benim,,,cuma toplandi,,,cmrtesi dollenen,sayisi solediler,,pazar okuma yapilmiomus embriyo,,ama,ben sansim,az die,cook,ricada bulundum, ,okudular,,sagolsun pazar gunu,,,biri,bolunmeye baslamis dediler,,,pazartesi bolunmesi 1 tanenin suan orta kalite ve dondurcaz dediler durum bu,,

kızlar ben çok kotuyum saat gecenin 3 ü, karın agrisi mide bulantısıyla uyandim ve pijamam çamaşırım batmiş kandan çok korkuyorum çok çaresiz hissediyorum ciddi bisey mi adet mi bu opu sonrası 5. gun olacak , adetimin 20. gunu

Canım bende opudan sonra 5. gün adet oldum. Zeki Bey erken olacağımı söylemişti zaten. Şimdi ilaçlara başlican transfer için. Hadi hayırlı olsun tedavin canm

Canım bende opudan sonra 5. gün adet oldum. Zeki Bey erken olacağımı söylemişti zaten. Şimdi ilaçlara başlican transfer için. Hadi hayırlı olsun tedavin canm
cnm bana kimse erken olabilirsin dememişti oyle cok korktum kı bide anormal sekilde cok kanamam vardı gece yarısı sureyya hanımı aramak zorunda kaldım cok korkmuştuk hem ben hem eşim :)
transferim bu ay olmayacakmış cnm erken oldugum icin tarihler şaştı , zeki hoca 17-24 ekim izinliymiş

ayyy cok gecmıs olsun canım gelen adetın aolsun kotu bısı olmasın...demek hoca ızınlıymıs...gec olsun guc olmasın demısler ...hadı bakalım sımdıden hayırlı ugurlu olsun hepımıze

ayyy cok gecmıs olsun canım gelen adetın aolsun kotu bısı olmasın...demek hoca ızınlıymıs...gec olsun guc olmasın demısler ...hadı bakalım sımdıden hayırlı ugurlu olsun hepımıze
aynen cnm hayırlısı ins inan hic üzülmedim kotu bisey olmasında gec olsun

cnm nasılsın adet oldun mu

Hadi canim guzel haberlerle gel inşallah rabbim sevindirsin senide inşallah bugun test gunun olsa gerek

3. gün embriyoları. dualarımdasın. inşallah tutacak.
Ayy allah razi,olsun canim, ,masallah sayin guzel,allah bilir tabi saglikli,olsun,tek,olsun,allah kucagina almayi,nasip etsin,,,rabbim,herkese nasip etsin icindede bana nasipnetsin,,dualarin,icin,cook,sagol,,anne,adayisin,allahin,izniyle rabbim,kabul,eder dualarini,,

Tam ben,sizleri,nasilsiniz die sorcaktim,sen,sormussun,,evet bugun oldum gbi lekeler,basladi,,bende aradim,hastaneyi ilaclari basla dediler,duaci olun,inşallah
hadi hayırlısı canm ins ya Allah yüzünü güldürsün haberdar et bizi de :) bende adetimin son gunlerindeyim bi sonraki ay bi aksilik olmazsa transfer insallah :) ins tutar senin de benim de bebisler

canım dün yaptırdım 527 çıktı sonuç. yarın yaptırıp sonucu doktora bildireceğim. inşallah değerim güzelce artar
güzelce artsın cnm ins değerin cok Mutlu oldum benimkilerde 3. gun ins benimde meydanaz arkadaşımızın da tutar hepimiz sag Salim kucağımıza aliriz

hadi hayırlısı canm ins ya Allah yüzünü güldürsün haberdar et bizi de :) bende adetimin son gunlerindeyim bi sonraki ay bi aksilik olmazsa transfer insallah :) ins tutar senin de benim de bebisler
Ayyy inşallah canim cumlemizin ki tutar,,inşallah sizlerde bana destek olursunuz ben herseyimi yazarim,,yoksa zaman mi gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…