Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Amin canım.

kızlar ıcım hem sevınclı hem huzunlu...garıp duygulardayım ya olmazsa dıyorum..zaman bıran once gelsede gecse dıyorum ..bıde orta kalıtenın ıkıncı kaıtesı...hernekadar kalıtelı deselerde yoksa dondurmazdık vs....ne bıleyım bıyanım buruk

Kızlar benimde diğer aya transferim gerçekleşecek çok meraklardayim korku ve sevinç bir arada bende de hakkımızda hayırlısi olsun kizlar inş güzel şeyler olur

kalbini ferah tut canm o bebegin dünyada nasibi varsa isterse kaliteli olmasın gene de doğacak ins olacak ben inanıyorum

Kızlar benimde diğer aya transferim gerçekleşecek çok meraklardayim korku ve sevinç bir arada bende de hakkımızda hayırlısi olsun kizlar inş güzel şeyler olur
hayırlı olsun cnm sende zeki hocanın hastası misin , kaçinci denemen embriyolar kaçinci gun :)

Evet zeki hocanın hastasıyım bizim ilk denememiz sebebi bilinmeyen infertilite iki tane beşinci gün iki tane altıncı gün embriyolarimiz var.
Hosgeldin canim hayirli olsun tedavin bakalim,hepimiz hakkinda gzuel sonuclar olsun,,masallah embriyolar guzel,,siki siki sana tutunurlar

M moonlight10 canim tedavin hayirli olsun..
Kac embriyonuz var 4 tane mi..
Bizmde 4 tu 3.gun embriyosu hepsi ilki tutmadi şimdi 2 tane kaldi..
Anlamadigim neden bizim embriyolari 5.gune goturmedikleri

Evet canım 4 tane.benim bildiğim embriyo fazla olmasıyla alakalı beşinci güne bırakmaları için.

Merhabalar bende yeniyim evet bizde dr.Zeki AKKUM da yaptık ve şuan transfer sonrası 4.gündeyim 2 tane 6.gün emriyosu. İnşallah tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim , tabi bizede ❤

Merhabalar bende yeniyim evet bizde dr.Zeki AKKUM da yaptık ve şuan transfer sonrası 4.gündeyim 2 tane 6.gün emriyosu. İnşallah tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim , tabi bizede ❤
masallah cnm ins tutar ya :) benim bu ay olacaktı normalde transferim , erken adet oldum adetimin 20. gününde yeniden adet oldum . o tarihlerde zeki hoca izinli diye transfer iptal oldu

peki kaliteleri nasıldı cnm

İnş tutar bebislerin. Sen mi iki tane embriyo konulmasını istedin canım yoksa zeki bey her hastasına iki embriyomu koyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…