Amin canim allah razi olsun dualarimiz bir olsungüzelce artsın cnm ins değerin cok Mutlu oldum benimkilerde 3. gun ins benimde meydanaz arkadaşımızın da tutar hepimiz sag Salim kucağımıza aliriz
Amin canım.Ayy allah razi,olsun canim, ,masallah sayin guzel,allah bilir tabi saglikli,olsun,tek,olsun,allah kucagina almayi,nasip etsin,,,rabbim,herkese nasip etsin icindede bana nasipnetsin,,dualarin,icin,cook,sagol,,anne,adayisin,allahin,izniyle rabbim,kabul,eder dualarini,,
Canım benim inşallah seninkiler tutacak. Hepberaber sevineceğiz inşallah.güzelce artsın cnm ins değerin cok Mutlu oldum benimkilerde 3. gun ins benimde meydanaz arkadaşımızın da tutar hepimiz sag Salim kucağımıza aliriz
kalbini ferah tut canm o bebegin dünyada nasibi varsa isterse kaliteli olmasın gene de doğacak ins olacak ben inanıyorumkızlar ıcım hem sevınclı hem huzunlu...garıp duygulardayım ya olmazsa dıyorum..zaman bıran once gelsede gecse dıyorum ..bıde orta kalıtenın ıkıncı kaıtesı...hernekadar kalıtelı deselerde yoksa dondurmazdık vs....ne bıleyım bıyanım buruk
hayırlı olsun cnm sende zeki hocanın hastası misin , kaçinci denemen embriyolar kaçinci gun :)Kızlar benimde diğer aya transferim gerçekleşecek çok meraklardayim korku ve sevinç bir arada bende de hakkımızda hayırlısi olsun kizlar inş güzel şeyler olur
Ayy amin inşallah canim cumlemizin yuzu gulsun,inşallahkalbini ferah tut canm o bebegin dünyada nasibi varsa isterse kaliteli olmasın gene de doğacak ins olacak ben inanıyorum
Evet zeki hocanın hastasıyım bizim ilk denememiz sebebi bilinmeyen infertilite iki tane beşinci gün iki tane altıncı gün embriyolarimiz var.hayırlı olsun cnm sende zeki hocanın hastası misin , kaçinci denemen embriyolar kaçinci gun :)
Hosgeldin canim hayirli olsun tedavin bakalim,hepimiz hakkinda gzuel sonuclar olsun,,masallah embriyolar guzel,,siki siki sana tutunurlarEvet zeki hocanın hastasıyım bizim ilk denememiz sebebi bilinmeyen infertilite iki tane beşinci gün iki tane altıncı gün embriyolarimiz var.
Saol canim inş hakkımızda hayırlı olur hepimizin bebisleri sıkı sıkı tutunurlar rabbimden isteğimiz bu hepimiz icinHosgeldin canim hayirli olsun tedavin bakalim,hepimiz hakkinda gzuel sonuclar olsun,,masallah embriyolar guzel,,siki siki sana tutunurlar
allah razı olsun canımSaol canim inş hakkımızda hayırlı olur hepimizin bebisleri sıkı sıkı tutunurlar rabbimden isteğimiz bu hepimiz icin
M moonlight10 canim tedavin hayirli olsun..
Kac embriyonuz var 4 tane mi..
Bizmde 4 tu 3.gun embriyosu hepsi ilki tutmadi şimdi 2 tane kaldi..
Anlamadigim neden bizim embriyolari 5.gune goturmedikleri
Evet canım 4 tane.benim bildiğim embriyo fazla olmasıyla alakalı beşinci güne bırakmaları için.M moonlight10 canim tedavin hayirli olsun..
Kac embriyonuz var 4 tane mi..
Bizmde 4 tu 3.gun embriyosu hepsi ilki tutmadi şimdi 2 tane kaldi..
Anlamadigim neden bizim embriyolari 5.gune goturmedikleri
masallah cnm ins tutar ya :) benim bu ay olacaktı normalde transferim , erken adet oldum adetimin 20. gününde yeniden adet oldum . o tarihlerde zeki hoca izinli diye transfer iptal olduMerhabalar bende yeniyim evet bizde dr.Zeki AKKUM da yaptık ve şuan transfer sonrası 4.gündeyim 2 tane 6.gün emriyosu. İnşallah tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim , tabi bizede ❤
peki kaliteleri nasıldı cnmMerhabalar bende yeniyim evet bizde dr.Zeki AKKUM da yaptık ve şuan transfer sonrası 4.gündeyim 2 tane 6.gün emriyosu. İnşallah tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim , tabi bizede ❤
İnş tutar bebislerin. Sen mi iki tane embriyo konulmasını istedin canım yoksa zeki bey her hastasına iki embriyomu koyuyor.Merhabalar bende yeniyim evet bizde dr.Zeki AKKUM da yaptık ve şuan transfer sonrası 4.gündeyim 2 tane 6.gün emriyosu. İnşallah tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim , tabi bizede ❤
hadı hayırlısı olsun canımMerhabalar bende yeniyim evet bizde dr.Zeki AKKUM da yaptık ve şuan transfer sonrası 4.gündeyim 2 tane 6.gün emriyosu. İnşallah tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim , tabi bizede ❤
seklam canım nasılsın dr nededı sanaAmin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?