- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
Canım bende yeni başlamıyorum. Benimde dondurulmuşlarım var ve dr adetin ilk 4 günü günde 2 defa estrofem. Sonraki 4 günü günde 3 defa ve sonraki 4 günde günde 4 tane estrofem almamı söyledi ve adetin 13. Günü kontrole çağırdı. Acaba seni neden 11. Gün kontrole çağırdı ki yada beni niye 13. Gün çağırdıKızlar aradım bnde dru ilaç başlattı 11.gün kontrol dedi ama ben 4.gün gidicem kızlar dondurulmuşlarım var zaten yeni başlamıyorum
Hormon testleri istemedi de
Pontik123 cnm ilaçlar dengeni bozmuş olabilir 17 gündür adetliysen çok uzun sürmüş bi gitseydin kontrol e
Cnm sen adet olunca gittinmi yoksa gitmeden mi ilaç kullandırmaya başladı benim transferim geçen defa 13.günde olmuştu hiç muayene olmadan başladım ya sanırım 11.gün transfer günü için çağırckCanım bende yeni başlamıyorum. Benimde dondurulmuşlarım var ve dr adetin ilk 4 günü günde 2 defa estrofem. Sonraki 4 günü günde 3 defa ve sonraki 4 günde günde 4 tane estrofem almamı söyledi ve adetin 13. Günü kontrole çağırdı. Acaba seni neden 11. Gün kontrole çağırdı ki yada beni niye 13. Gün çağırdı
yok 17 gündür adetli değilim canım. 13. günü başladı kanamam 1 haftadır devam ediyor. Yarın doktoru arayıp soracağım tekrar.Kızlar aradım bnde dru ilaç başlattı 11.gün kontrol dedi ama ben 4.gün gidicem kızlar dondurulmuşlarım var zaten yeni başlamıyorum
Hormon testleri istemedi de
Pontik123 cnm ilaçlar dengeni bozmuş olabilir 17 gündür adetliysen çok uzun sürmüş bi gitseydin kontrol e
Yok canım gitmedim adet olunca direk ilaç kullanmaya başladımCnm sen adet olunca gittinmi yoksa gitmeden mi ilaç kullandırmaya başladı benim transferim geçen defa 13.günde olmuştu hiç muayene olmadan başladım ya sanırım 11.gün transfer günü için çağırck
Bende tedaviye başladım önümüzdeki salı gidecem transfer gününü belirlycz estrofem devit folik asit kullanıyorumSelam hanımlar. Durumlar nasıl bakalım? Benim kanamam devam ediyor. Dr a gene sordum geçen gün. Normal dedi. Beklemekten başka çarem yok gibi. Sizler napıyorsunuz bakalım?
Hadi hayırlısı inşallah herşey yolunda gider. Rahim kalınlığınızı burdan paylaşır mısınız acaba? Malum benim sorunum o :)Bende tedaviye başladım önümüzdeki salı gidecem transfer gününü belirlycz estrofem devit folik asit kullanıyorum
Allah yardımcın olsun canım güzel haberler vermek nasip olur inşAllah benimde salı kontrolüm var muhtemelen BNmde Çarşamba günü olacak dualarla kavuşucaz yavrularımıza Allah’ın izniyleSlm arkadaşlar bende bugün kontrol için hastaneye gittim rahim kalınlığına bakıldı çok şükür bu defa rahim kalınlığı 9 buçuk mm olmuştu perşembe transfer yapılacak çok heyecanlıyım bana dua edin
Ayy ne güzel ya. Darısı başıma inşallah. Ben de adet olmayı bekliyorum kısmet artık. Şimdiden hayırlı olsun :)Slm arkadaşlar bende bugün kontrol için hastaneye gittim rahim kalınlığına bakıldı çok şükür bu defa rahim kalınlığı 9 buçuk mm olmuştu perşembe transfer yapılacak çok heyecanlıyım bana dua edin
Öyle yapıyorum canım. Narenciye sıkacağı aldık sırf bunun için :) İnşallah şifa olur bana. Bu hafta içi ben de giderim dra sanırım. Adetimin 2-3. günü gel demişti. Az kaldı adetime. Sen de içmiş miydin? Yoksa sadece climara flaster mi kullandın? Senin adına çok sevindim inan. İçimde bir his sanki bu ay benim de transferim olacak diyor. Bakalım artık.Pontik çim sana tavsiyem nar suyu nu kendin sık sabah akşam iç inşallah bu defa olur
Benim eğer transfer olursa kayınvalidem gelecek. Senin öyle bir durumun yok mu? Kızını annene falan bıraksan. Ben de her gün iki bardak nar suyu içiyorum. İnşallah olur bu defa :)Benim canımı sıkan transfer den sonra yolculuk yapmam olacak transferim perşembe günü yapılacak kizim in okulu var o yüzden orada kalkamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Canım ben kullandım da iğne daha sitresli geldi bana iğneden çok korkuyorum en güzeli yine jelKızlar Transfer sonrası jel veriyor dr tutunmaya yardımcı olsun diye onun yerine iğne istiyorum hiç kullanan oldumu aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?