Tüp Bebek Merkezleri dr zeki akkumda tüp bebek

Canım bende yeni başlamıyorum. Benimde dondurulmuşlarım var ve dr adetin ilk 4 günü günde 2 defa estrofem. Sonraki 4 günü günde 3 defa ve sonraki 4 günde günde 4 tane estrofem almamı söyledi ve adetin 13. Günü kontrole çağırdı. Acaba seni neden 11. Gün kontrole çağırdı ki yada beni niye 13. Gün çağırdı

Cnm sen adet olunca gittinmi yoksa gitmeden mi ilaç kullandırmaya başladı benim transferim geçen defa 13.günde olmuştu hiç muayene olmadan başladım ya sanırım 11.gün transfer günü için çağırck

yok 17 gündür adetli değilim canım. 13. günü başladı kanamam 1 haftadır devam ediyor. Yarın doktoru arayıp soracağım tekrar.

Cnm sen adet olunca gittinmi yoksa gitmeden mi ilaç kullandırmaya başladı benim transferim geçen defa 13.günde olmuştu hiç muayene olmadan başladım ya sanırım 11.gün transfer günü için çağırck
Yok canım gitmedim adet olunca direk ilaç kullanmaya başladım

Selam hanımlar. Durumlar nasıl bakalım? Benim kanamam devam ediyor. Dr a gene sordum geçen gün. Normal dedi. Beklemekten başka çarem yok gibi. Sizler napıyorsunuz bakalım?

Selam hanımlar. Durumlar nasıl bakalım? Benim kanamam devam ediyor. Dr a gene sordum geçen gün. Normal dedi. Beklemekten başka çarem yok gibi. Sizler napıyorsunuz bakalım?
Bende tedaviye başladım önümüzdeki salı gidecem transfer gününü belirlycz estrofem devit folik asit kullanıyorum

Slm arkadaşlar bende bugün kontrol için hastaneye gittim rahim kalınlığına bakıldı çok şükür bu defa rahim kalınlığı 9 buçuk mm olmuştu perşembe transfer yapılacak çok heyecanlıyım bana dua edin

Allah yardımcın olsun canım güzel haberler vermek nasip olur inşAllah benimde salı kontrolüm var muhtemelen BNmde Çarşamba günü olacak dualarla kavuşucaz yavrularımıza Allah’ın izniyle

Kızlar Transfer sonrası jel veriyor dr tutunmaya yardımcı olsun diye onun yerine iğne istiyorum hiç kullanan oldumu aranızda

Size dondurulmuş olanlar mi transfer yapılacak şuan kullandığıniz ilaç varmi doktor bana cironine jel verdi birde climira bant verdi duphoston hap verdi vitaminlerede devam etmemi söyledi

Evet dondurulmuş embriyo olacak geçen defa jel vermişti duphaston ve bant ne için verildi

Ayy ne güzel ya. Darısı başıma inşallah. Ben de adet olmayı bekliyorum kısmet artık. Şimdiden hayırlı olsun :)

Pontik çim sana tavsiyem nar suyu nu kendin sık sabah akşam iç inşallah bu defa olur

Pontik çim sana tavsiyem nar suyu nu kendin sık sabah akşam iç inşallah bu defa olur
Öyle yapıyorum canım. Narenciye sıkacağı aldık sırf bunun için :) İnşallah şifa olur bana. Bu hafta içi ben de giderim dra sanırım. Adetimin 2-3. günü gel demişti. Az kaldı adetime. Sen de içmiş miydin? Yoksa sadece climara flaster mi kullandın? Senin adına çok sevindim inan. İçimde bir his sanki bu ay benim de transferim olacak diyor. Bakalım artık.

Benim canımı sıkan transfer den sonra yolculuk yapmam olacak transferim perşembe günü yapılacak kizim in okulu var o yüzden orada kalkamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum

Benim canımı sıkan transfer den sonra yolculuk yapmam olacak transferim perşembe günü yapılacak kizim in okulu var o yüzden orada kalkamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Benim eğer transfer olursa kayınvalidem gelecek. Senin öyle bir durumun yok mu? Kızını annene falan bıraksan. Ben de her gün iki bardak nar suyu içiyorum. İnşallah olur bu defa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…