Canım iğneyi bana transfer den sonra verdiler muhtemelen size de öyle verirlerKızlar progesteron iğnesi verdi mi Zeki hoca transferi yakın zamanda olan kim var benim ctesi olckmış
Canım işlem nasıldı uzun sürdü mü ne kadar süre yattın idrar yoğunluğunu ne yaptınSlm arkadaşlar bugün transfer im oldu saat 15 civarı iki embriyo transfer edildi birde transfer yapıldığı zaman e2 hormonunu birde diğer yaptığınız testleri size söyleyecek ler ( benim e2 hormonunu 140 çıkmış porogesteron hormonu 17 çıkmıs )
Ayyu en nefret ettiğim o iğne. Hiç yoktan insanı sitrese sokuyorCanım iğneyi bana transfer den sonra verdiler muhtemelen size de öyle verirler
Benim de iğne fobim var. Çok kötü oluyorum kalçadan olunca. Tüp bebeğin her bir aşaması ayrı bir sıkıntı ve stres ne yazık ki. İnşallah sonucu güzel olur canım.Ayyu en nefret ettiğim o iğne. Hiç yoktan insanı sitrese sokuyor
Canım işlem bir 15 dj sürdü ama idrara çok sıkışmıştım ve ultrasyon dan bakıp çok sıkışık olduğunda hemşire sana söylüyor bir pet şişe verip boşaltmanı söylüyor zaten ondan sonra transfer yapılıyorCanım işlem nasıldı uzun sürdü mü ne kadar süre yattın idrar yoğunluğunu ne yaptın
Canım umarım iyi olur hepimiz için kaçıncı gün embryosu seninYok canım bana da vermedi ayrıca bende cumartesi günü transfer olacam
Canım e2 degerim140 porogesteron hormonu ise 13 bugün transfer öncesi tekrar bakıldı porogesteron a bugün bakılan da 17 çıkmış ti
Amin canım inşallahBenim de iğne fobim var. Çok kötü oluyorum kalçadan olunca. Tüp bebeğin her bir aşaması ayrı bir sıkıntı ve stres ne yazık ki. İnşallah sonucu güzel olur canım.
Ay canım şehir dışından mı geliyorsun keşke daha önceden haberim olsaydı evde misafir ederdin se otelde kalana kadar gelip bende kalırdın ben merkezde kalıyorumBirde canım bana verilen ilaçlar şöyle ( crinonel jel. Folik asit .devit 3 damla.clekane iğne göbekten yapılacak .birde estrofem ) bu akşam da burda otel de kalacak artık hayırlısı
Eee canım progesteron iğne yok mu onun yerine fitil verse keşkeBirde canım bana verilen ilaçlar şöyle ( crinonel jel. Folik asit .devit 3 damla.clekane iğne göbekten yapılacak .birde estrofem ) bu akşam da burda otel de kalacak artık hayırlısı
Canım cımartesi günü saat kaçta transfer olacağını söylediler mi sana beni henüz aramadılar da
5. Gün embriyosu canım seninCanım umarım iyi olur hepimiz için kaçıncı gün embryosu senin
Canım aramadılar benide Bugün haber verecekler. Benim 3.gün embryosuCanım cımartesi günü saat kaçta transfer olacağını söylediler mi sana beni henüz aramadılar da
canım embriyoları ne zaman donunu çözecekler acabaCanım aramadılar benide Bugün haber verecekler. Benim 3.gün embryosu
Aile hekimi yazmıyor mu acaba bu ilaçları? Ben climara yı yazdırmıştım mesela. Clexane iğne için eğer pıhtılaşma kan sonucun varsa rapor çıkıyor yazdırabiliyorsun. Ben öyle yapmayı düşünüyorum bakalım bi o gün gelsinde.Ama ilaçlar çok para tuttu 500 TL verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?